Dit is super, dat de arts thuis komen

Heel vriendelijk man was het .

Top en last minut

Mevrouw chris was erg vriendelijk, helder en leuk met de kinderen. Ook fijn dat het op korte termijn kon.

Ontspannen.

Prima, ontspannen en ook een goede ervaring voor kinderen op deze manier.

Arts die oprijd was en de tijd nam

De arts was keurig op tijd en nam de tijd om alles uit te leggen Wellicht als het mogelijk is om op de dag zelf een tijd met een kortere benadering door te geven

prima service

Fijn contact!

Fijn contact! Fijn op de afgesproken tijd. Goede uitleg. 3de keer bij Thuisvacinatie, perfect geregeld! En eerlijk advies.

Makkelijk

Ik vind het prettig dat ze naar jou toe komen en goed advies geven.

Lekker makkelijk en net zo professioneel

Hier heb ik weinig aan toe te voegen.

Perfecte service

Fijn consult aan huis Vragen worden netjes beantwoord , En vriendelijk.

Goede communicatie. Fijne man die kwam prikken. Gewoon top!

Zie hierboven

Snel, vriendelijk en betrouwbaar

Snel een afspraak ingepland. Veel mogelijkheden qua datums. Vriendelijke arts aan huis.

Goed, zakelijk, prettig,

Persoonlijk , behulpzaam en concreet.

Wij hebben gister als gezin prikjes gehad voor onze vakantie. Door onze verhuizing onze vaccinatie boekjes zoek. Met alle geduld werden de juiste vragen gesteld zodat wij uiteindelijk de juiste prikken konden krijgen. Super vriendelijke mevrouw. Bedankt voor de goeie service !

Gemakkelijk en snel goede service

Heel gemakkelijk ,komen op afgesproken tijd. Vriendelijk goede uitleg en snel gebeurd

Erg prettig

Voor ons was het de eerste keer. Het was makkelijk om een afspraak te maken via internet. Arts was vriendelijk en nam de tijd, ook voor mijn dochter die het best spannend vond. Alles werd duidelijk uitgelegd en al mijn vragen netjes beantwoord.

Professioneel en bekwaam

Ik heb een hele prettige ervaring gehad met thuisvaccinatie. Ik werd op mijn gemak gesteld, prikjes werden snel, maar zorgvuldig gezet en ik werd goed geïnformeerd.

Heel efficiënt, vooral voor een gezin.

Voor ons een uitkomst omdat er 4 personen tegelijk gevaccineerd moesten worden. Het enige wat lastige was grote tijdvak waarin de arts kon langskomen, dat zou kleiner kunnen.

Een aanrader voor kinderen

Fantastische ervaring. De afspraak kon op korte termijn plaatsvinden. Mede omdat we thuis waren was het voor mijn zoontje heel rustig en minder spannend om een prikje te krijgen. De arts was vriendelijk, ging snel te werk maar er was ook ruimte voor gesprek & vragen. Nu met een gerust hart op vakantie!

Top geregeld. Op een thuis met het hele gezin de vaccinaties ontvangen.

Top geregeld

Goede informatie en professionele vaccinatie

Hele gezin gevaccineerd in 1 uur met goede duidelijke toelichting over risico's reisbestemming en nuttige tips mbt voorbereiding en advies over wat te doen bij ziekte.

goede service

uitstekend goede service, meer en duidelijke informatie. informatie was duidelijke. ik ben heel tevreden. goed behandeld en alles meer informatie over vaccinatie. bedankt.

Goed en duidelijk

Goed en duidelijk, kreeg informatie over de bestemming.

Alles is tot nu toe prima verlopen

Zie boven

Mooi op tijd en relaxte vrouw

Degene die ons vaccineerde was op tijd en kwam relaxed over. Het was zo gebeurd.

Fijne ervaring

Vriendelijke mevrouw kwam ons vaccineren, ze heeft advies gegeven en dat kwam overeen met onze verwachting. Tijdens het vaccineren ging ze zorgvuldig te werk. Na de inentingen heeft ze ons extra informatie n tips gegeven over de reisbestemmingen en per mail de informatie nogmaals verstrekt. Hele fijne ervaring!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp