Goed geregeld, prettige arts, top !

Snel, flexibel en informatief

Snelle actie met veel tijdsbesparing!

Uitleg over deet, te gebruiken tegen malaria, was in eerste instantie niet heel duidelijk; na doorvragen mijnerzijds gelukkig wel!

Ideaal

Ideaal, aan huis , op tijd en goede uitleg

Aardige dame, netjes op tijd. Voorbereiding bij ons thuis kwam wat ongestructureerd/haastig over (meerdere dingen tegelijk willen doen; vaccinaties klaar maken, boekje schrijven tussendoor toch weer naar de andere personen in het gezin). Mijn tip: handel het per persoon af, zo bewaar je overzicht. Het zetten van de vaccinaties deed ze wel in alle rust. Goede info gegeven, mogelijkheid en ruimte om te overleggen. Ideaal dat ze thuis komen.

Snel, duidelijk en zeer vriendelijk.

2e keer dat ik hier een afspraak maak. De vrouw die ons heeft geholpen was zeer vriendelijk, heeft ons snel geholpen en heeft ons meer dan voldoende informatie verschaft. Enig verbeterpuntje wat ik zou kunnen bedenken is de tijdframe waartussen de arts zou kunnen komen (4 uur). Nu was zij er bij ons in het 1e uur, maar dat je 4 uur van je dag moet vrijhouden is best lang. Misschien een mailtje dat je weet dat ze er binnen 30min kan zijn wanneer ze klaar was bij de vorige client.

Handig! Superservive

Goede info vooraf en tijdens de afspraak!

was allemaal Ok

prima uitleg

Efficient en to the point

Duidelijke uitleg

Goede ervaring!

Prettig met 3 kinderen dat ze thuis komen en je dus nergens heen hoeft. Goede ervaring!

Makkelijk reisinformatie en -vaccinaties aan huis

Via de site kan een afspraak worden gepland. Hierbij moeten persoonlijke gegevens worden ingevuld. Vervolgens wordt door Thuisvaccinatie.nl uitgezocht wat je nodig hebt. Naar afspraak kwam iemand langs voor de vaccinaties en de reisinformatie. Malariapillen zijn tijdens de afspraak besteld en enkele dagen later aan huis geleverd.

Duidelijke uitleg.

Een hele vriendelijke mevrouw kwam op een avond bij ons. Ze gaf duidelijke uitleg en gaf op al onze vragen een antwoord. Allerlei folders in de mail gehad om na te lezen. Top!

Snelle service

De arts was vakkundig en efficient, - Iets buiten het tijdsblok + Op tijd gebeld dat het later werd + snel en vakkundig

Relaxte thuis service

Prettig om gewoon thuis te kunnen wachten op mijn afspraak. Advies was concreet en compleet.

Niet prettig

Arts was heel druk. Maakte de huid niet schoon voor de injectie, na de injectie geen pleister. Liet echt haar eigen mening weten, en wuifde mijn inbreng weg. Erg zelfingenomen.

Ik heb dit als zeer goed ervaren en zou het zeker aanbevelen

Positief

Zeer positief en een zeer vriendelijke mevroue

Prima! Alles verliep volgens afspraak en de arts was zeer vriendelijk

Vooral heel handig om alles thuis geregeld te krijgen

Uitstekende service

Ze was op de afgesproken tijd, goede voorlichting, met 4 personen was het zo gedaan en gelijk maar vervolg afspraak gemaakt. PRIMA

Zoals het hoort!

Het verliep moeiteloos. We hebben samen gezeten en besproken wat voor vaccinaties ik nodig had. Tijdens het proces werd mijn er uitgelegd hoeveel prikjes ik kreeg en waar het voor was. Ook werd er aan mij gevraagd of ik nog vragen had als er onduidelijkheid was.

Keurig ruim op tijd mail gehad wat betreffende de aanbevolen vaccinaties. Dag van te voren mail gehad waarin stond in welk tijdsbestek van 2 uurze zouden komen. Tijdens de afspraak, goed en duidelijk advies gekregen wat betreft het land waar ik op vakantie ga. Ik ben zeer tevreden over hoe alles is verlopen

Inenting was snel gezet..

Verder een korte maar duidelijke consult gehad over het desbetreffende land..Enige "minpunt" was dat het allemaal erg snel ging..Binnen 15 minuten was hij al weer weg.

Heel kundig en vriendelijk alle tijd

Pretig

Erg tevreden over thuisvaccinaties

Prettig om de mogelijkheid te hebben om na werktijd of in het weekend een afspraak te maken. Heldere uitleg en service per e-mail voorafgaand aan de afspraak. Tijdens afspraak zelf was de arts professioneel en klantvriendelijk. En binnen aangegeven tijdvak aanwezig. Geen aan- of opmerkingen.

Snel en duidelijk

Snel geholpen en duidelijke info gekregen betreffende mijn reis en eventuele gevaren

Vriendelijk, meedenkend, handig

Een vriendelijke dame die meedenkend maar ook probleemoplossend handelde. Ons dochtertje was nl bang voor de vaccinatie maar ze werd gerust gesteld. De dame liet haar om meer te kunnen ontspannen liggen op de bank. Fijn dat het vaccineren thuis gedaan kan worden.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp