Zeer tevrede

Omdat ik het super makkelijk vind . We hebben een eigen zaak met weinig tijd . Op deze manier kun je zelf je datum en tijd inplannen . Prima geholpen door een desbetreffende arts .

Handige service, netjes volgens afspraak

Keurig geregeld, zoveel mogelijk rechtstreeks afgehandeld met verzekeraar en vlot en prettig behandeld.

Alles was goed uitgelegd en duidelijk

Super zal het iedereen aan raden die een druk schema heeft . En zo s avonds de afspraak kan in plaatsen

Geweldige service.

Alles prima geregeld, zeer tevreden.

Makkelijk en goed geholpen

Maakt het stuk makkelijker om je vaccinaties te regelen en scheelt een rit naar de huisarts. Goed geholpen en advies gekregen. Echt een aanrader voor iedereen om te doen!

In vertrouwde omgeving werkt het beste voor de kinderen

De arts is een bekwaam en kindvriendelijke man.. begrijpt het wanneer de kinderen angst hebben en is geduldig.. een goed initiatief om dit op deze manier te doen, en een prettige ervaring.

Prima, snelle service aan huis!

Nette arts, snel handelend en duidelijke adviezen. Fijn, dat je de deur niet meer uit hoeft.

Perfect!

Zij stelde zich netjes voor, ze gaf een goede uitleg en stelde ons (mijn dochter) op ons gemak. De vaccinatie verliep perfect!,

Kalm en proffesioneler ideaal voor kinderen

Met 2 kinderen die panisch zijn van prikken is dit ideaal. De dokter was rustig, kalm en vooral duidelijk naar de kinderen.

Het boeken bij Thuisvaccinatie.nl ging snel en alles was volstrekt helder en transparant. Ik werd goed op te hoogte gehouden via email en ook die de website kon ik inzien wat ik geboekt had en wat voor vaccinatie ik zou krijgen. Ook werd ik een dag van te voren nogmaals geinformeerd over de tijd dat de arts zou langs komen en hij was keurig op tijd. De Arts was een hele vriendelijk man die ons netjes te woord stond en open stond voor vragen. Al met al een hele prettige ervaring!

Top! Snel en vakkundig

Prima ervaring, voor de 2e keer. Professioneel en ervaren. Mensen weten waar ze mee bezig zijn.

Professioneel, snel en informatief.

Ontspannen in thuissfeer en daarnaast zeer professioneel en informatief.

Duidelijke man .

Duidelijke en professionele man

helemaal top !!

Heel gemakkelijk, gemoedelijk , alles goed uitgelegd, Super aardig, en de tijd nemen !! zou iedereen dit aanraden.

Gewoon thuis

Fijn dat het gewoon thuis kan. Het leek er wel op dat er vooraf niet goed naar onze gegevens was gekeken, waardoor niet meteen duidelijk was welke vaccinatie er precies nodig was. Er moest een aantal keer met collega's worden gebeld voor het juiste advies. Uiteindelijk voor ons gevoel wel goed advies gekregen.

Onpersoonlijk, gehaast, slordig en ongeschikt voor kleine kinderen

Het idee van Thuisvaccinatie vond ik heel fijn, je hoef nergens naartoe, er komt iemand langs om de vaccinaties toe te dienen. Het is prettiger voor de kinderen om in hun vertrouwde omgeving zoiets mee te maken etc. Helaas de uitvoering was iets minder. Als eerste, wat ik al heel onhandig heb ervaren is dat er geen concreet tijdstip voor een afspraak gemaakt kon worden. Zit je te wachten halve dag tot dat iemand eindelijk voor je deur staat. Vervolgens gaat die persoon heel gehaast alles doen. Zit te zuchten hoeveel werk het is al dat papieren werk. Zonder enig uitleg grijpt ze jouw hand en spuit dat ding in. Zelfs voor de kinderen had ze geen tijd voor genomen. Pleisters waren allemaal geplakt naast de plekken waar gespuiten was. Als laatste kom je achter dat er fouten in jouw vaccinatie boekje zijn gemaakt.

Vreselijk!

Wat een ongeïnteresseerde onaardige dokter!! Geen interesse in onze reis, geen oog voor onze zoon. We moesten onze zoon in houd greep houden, na injecteren liep ze weg, zonder even een depper over de bloedplek heen te halen, terwijl het eruit stroomde.... Daarbij ging ze erg doordrammen over hoe het moet, ipv leuk te informeren. Vervelend, voelde ons ongemakkelijk in onze eigen huis! Deze dokter hoeft nooit meer bij ons thuis te komen.

Uitstekende klantvriendelijke service

Duidelijke website, goed advies en service. Vriendelijke mensen, goed inschatting qua tijd wanneer men komt vaccineren.

Perfecte service, extra informatie, netjes op tijd.

Perfecte service, extra informatie, netjes op tijd.

Top service

Keurig op tijd,, waar ik verwacht had uren thuis te moeten zitten. Mijnheer was vriendelijk, secuur, vroeg alles na, was exact op de hoogte van eea. Geweldige service

Snel, efficiënt en klantvriendelijk

Makkelijk geregeld via internet en e-mail. Waren stipt op tijd en heel vriendelijk. Heel fijn dat dit thuis kan.

Zeker voor herhaling vatbaar

Zeer goed bevallen, je hoeft de deur niet uit en alles wordt netjes afgehandeld

super makkelijk

Wat een genot samen met mijn 3 kinderen kon ik gewoon thuis blijven, veilige omgeving voor de kinderen, tv of radio aan en prikken maar. Super ontspannend

uitstekende service, uitleg en informatie.

zeer goede service en dienstverlening.

Prima en snel geregeld

Afspraaak maken gaat online snel. Beveiligde digitale omgeving net afspraak en offerte goed te benaderen

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp