Super handig gewoon

Je kunt zelf een datum en tijdblok bepalen. Dags voor de vaccinatie krijg je een exactere tijd toegestuurd waardoor je geen 4 uur zit te wachten op de arts

Goede ervaring en zeer duidelijk in uitleg

Duidelijke uitleg bij verschillende vaccinatie die genomen moesten worden. Advies over vaccinatie gebied was duidelijk

Prettige ervaring

Ik heb ontzettende last van prikangst. De arts heeft me goed op mijn gerust gesteld. De ervaring was daardoor voor mij een stuk minder vervelend.

Wat een top service

Mijn dochter van 6 werd heel eg op haar gemak gesteld en heeft dit zo positief ervaren dat ik dit zeker voor een volgende vaccinatie weer zou doen! Bedankt voor de goede service!

Top!, aanrader

Goede snelle mailwisseling bij extra vragen. Fijne medewerker aan huis. Goede uitleg en tips. Superlief voor onze dochter van 6 die de prik toch wat spannend vond! Lekker makkelijk in je eigenomgeving, alleen maar positief!

precies op tijd en alles heel duidelijk uitgelegd

Deskundig arts die alles heel duidelijk heeft uitgelegd wat wel en niet te doen op vakantie

prima ervaring!

goede service aan huis, duurde wel even voor de afspraak stond, maar service aan huis is prima!

Goede behandeling. Afspraak was op de aangegeven tijd.

Dit was mijn eerste keer en is goed gegaan. Geen klachten

Goede service, gemak, efficiënt

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van thuisvaccinatie. Zeer positief ervaren! Goede communicatie, advies op maat en nadien de medicatie binnen een week thuis bezorgd gekregen.

Prettig dat jullie aan huis komen.

Duidelijke informatie overdracht. Handig dat de rekening door wordt gestuurd naar desbetreffende zorgverzekeraar.

Goed en duidelijk.

Goed en makkelijk.

Gemak van thuis

Arts was niet de meest vrolijke persoon. Vreemde man

Deskundig geholpen en voorgelicht.

Goede voorlichting en prima service.

Compleet

Fijn dat dit zo thuis kan. Goeie en uitgebreide uitleg. Aardige en kundige arts.

Goed en snel

Goede en snelle service!

Top service

Top service

Prima service thuis

Kundig, aardig en comfortabel

Snel en behulpzaam

Snelle service, en behulpzame mensen!

Super als voorbereiding voor onze vakantie

Prima informatie, betrokken interesse en vooral nakomen van de afspraak.

Heel fijn

Heel handig dat ze ook thuis komen, ook als je angstig bent voor spuitjes.

Perfect!

Ideaal dat ze thuis komen! Aardige man die kwam prikken!

Super handig dat ze aan huis komen top!!

Fijne dame die ons gespoten heeft. Goeie uitleg en hulp. Erg tevreden over

Makkelijk te regelen en heel prettig bezoek.

Ik kon op heel korte termijn een afspraak maken en kreeg een update van de te verwachten bezoektijd. Heel prettige arts, die een goede toelichting gaf.

Wat handig dat dit aan huis kan

Precies op tijd Aardige man Super handig

Opaallaan 1212