Zeer goed.

Eenvoudig en gemakkelijk. Arts komt thuis en aan de hand van de info die je hebt verstrekt, worden injecties klaar gemaakt en gegeven. Verder krijg je duidelijke uitleg over het land waar je naar toegaat, mbt insecten, drinken van water enz.

Snel, duidelijk, professioneel

Binnen een week kon ik een afspraak krijgen, in een tijdvak naar keuze, erg fijn om niet met twee kinderen te hoeven 'zeulen' naar een locatie! Enige nadeel: tijdvak was van 16:00 tot 20:00, wat een erg ruim begrip was om op die bloedhete dag aan huis gekluisterd te zitten....

Prima ervaring

Het is super dat dit op zondag kan. I.v.m werk. Super netjes gegaan volgens afspraak. Zou t iedereen aanbevelen en zeker weer doen.. m.vr.gr Marlies

het was een vriendelijk bezoek en ging allemaal snel

het bezoek van de dokter was goed en snel gebeurt heel erg vriendelijk en behulpzaam

Professioneel

Makkelijk een afspraak maken. Goede uitleg van de arts voor bescherming / risico's tijdens je vakantie. En je hoeft de deur niet uit.

geweldig

wij vonden het fijn dat het op deze manier kan geregeld kan worden. voor de kinderen die het toch wat spannend vinden en dan is het zo piept. volgende keer doe ik het zeker weer op deze manier

Wij zijn allemaal ingeënt op een tijd dat het ons allemaal uitkwam door een heel kundige arts.

Prima!

Duidelijke adviezen. Deskundig en betrokken personeel.

Professionele en klantgerichte organisatie

Professionele, deskundige en klantgerichte organisatie

Mooi dat het zo ook kan

Ben er via internet aan gekomen blij dat het ook nog zo snel kon

Top !

Goede snelle en duidelijke service op een door jou gewenste locatie

Erg goed!

Heel veel info gekregen van arts. Tips ivm preventieve maatregelen. Rustige man met veel respect en begrip!

Snel, deskundig en geruststellend.

Ik ben uitstekend geholpen. De organisatie heeft mij met spoed een plek gegeven zodat ik nog mijn juiste vaccinaties kon krijgen. De afspraak zelf verliep snel, ik werd gerustgesteld en de arts kon mij helpen met al mijn vragen.

Goed en snel geholpen

Ook al was de arts aan de late kant, ik ben heel goed en efficiënt geholpen.

geweldig

gemakkelijk, deskundig, informatief, vriendelijk

Goed advies, alles volgens afspraak

Afspraak precies volgens planning. Goed advies. En thuis prikken is ideaal, ook voor kids die zo stuk minder spanning ervaren.

Ik was een nummer

Binnenkomen hand geven . En na 3 minuten weer buiten. Iets meer empathisch reageren was aangenamer geweest. Dat kan ook in 3 minuten

Super service!

Heel fijn dat er gewoon iemand thuis komt voor je reisvaccinaties! Beide keren keurig op tijd, aardige mensen en snel en pijnloos gevaccineerd. Aanrader!!

Prima service!

Fijn om thuis gevaccineerd te worden, namen alle tijd voor onze kinderen. Top!

Klantgerichte vriendelijke zorg

Zeer prettige manier om me te laten vaccineren. Duidelijke uitleg en adviezen over vaccinaties en malariapillen van de arts. Vriendelijk en neemt de tijd om eventuele vragen te beantwoorden. Zeer aan te bevelen!

vriendelijk, duidelijke uitleg en afspraken worden nagekomen

voor onze reis naar Gambia moesten wij aantal vaccinaties hebben. Dit is allemaal duidelijk uitgezocht voor ons zodat we veilig naar Gambia konden afreizen.

Waardeloos!

Ik moest met spoed naar het ziekenhuis, terwijl ik doodziek op de Spoedeisende Hulp lag, is mijn zoon toch maar naar huis gegaan omdat de medewerker van Thuisvaccinatie zou langskomen. Bleek hij die prik toch niet nodig te hebben! Ook niets over malaria verteld.

was goed verzorgd

was goed en deskundig

Prima!

Op korte termijn een afspraak kunnen inplannen. De arts kwam keurig op afgesproken tijd, was kundig en vriendelijk. Bij een volgende vaccinatie kiezen we weer voor Thuisvaccinatie.nl

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp