Op tijd, vriendelijk, bijna pijnloos en duidelijke uitleg

Er kwam een rustige vriendelijke man, die uitleg gaf over wat hij ging doen en waarom. Hij gaf mij voldoende ruimte om allerlei vragen te stellen. Het spuiten ging soepel en bijna pijnloos. De andere medicijnen kwamen binnen enkele dagen per post aan.

Makkelijk

Het is heel makkelijk dat ze thuis komen. Artsen zijn erg vriendelijk, werken netjes en snel

Mooi op tijd volgens afspraak en je hoeft er de deur niet voor uit. Nemen netjes de tijd en geven goeie informatie.

Super makkelijk

Beveel het iedereen aan echt top

Duidelijke uitleg en erf aardig

Goede tips gekregen en super vriendelijk

Gehaast, amicaal en onprofessioneel.

Het verzoek werd ingediend om de afspraak te verzetten, op het moment dat de afspraak eigenlijk zou plaatsvinden. Wij hebben rekening gehouden met de afspraak, dus dat was vervelend. Hier tegenover staat dat de verpleegkundige ook flexibel was toen wij de dag erna in de knel kwamen. Wij vonden echter de amicale houding van de verpleegkundige niet prettig. Wij voelden ons niet serieus genomen en de afspraak verliep erg snel. Bovendien heeft de verpleegkundige een rotzooi achter gelaten, wat wij ook slordig vinden en niet passend bij de consultkosten die we per persoon betalen, waarbij meneer nog geen kwartier binnen is geweest.

Deskundig

Deskundig advies, vlot doorwerken. Geeft aanvullende informatie m.b.t. geplande reis. Hield zich netjes aan de geplande tijd.

Voortreffelijk. Duidelijke uitleg, vriendelijk.

Wat een luxe om thuis gevaccineerd te worden. mijn zorgverzekeraar vergoed ook nog alles.

Fijn dat het thuis kan

Supermakkelijk

snel en goed

Prettig dat je tijdvak krijgt aangegeven waarin arts je gaat bezoeken. Arts nam alle gegevens goed door. Inenting verliep snel en goed. Voorlichting over mogelijke gevaren vakantieland was duidelijk.

Fijne arts legde alles goed uit

Mijn eerste keer via thuis vaccinatie echt een aanrader dik te vrede.

Goed en snel

De arts gaf duidelijke uitleg over de mogelijke risico's in het land waar we naartoe gaan en hoe we besmetting/infectie het beste kunnen voorkomen. Ook de vaccinatie werd goed gezet.

Goede uitleg.

Goed advies en voorlichting. Thuisvaccinatie, erg fijn!

Zo geprikt!

Wij zijn nu voor de 2de keer geënt thuis en ook deze keer weer een uiterst vriendelijke en professionele arts die ons relaxed thuis heeft geprikt. Zeker aan te raden.

vakkundig, gemak door inenting aan huis.

vakkundig, gemak door inenting aan huis

Prima gezellig informatief

Prima gezellig informatief

Vriendelijk en snel

Super tevreden, vriendelijk en kundig :) heel fijn dat er zo iemand thuis kon komen...

Snel en pijnloos

Snel en pijnloos, aardige arts.

Geweldig goede uileg

Handig, veel info, prettig gesprek

Handig, je hoeft nergens naartoe, precies binnen het tijdsblok wat was opgegeven, pretiig gesprek, veel info. Beetje verwarrende e-mail uitwisseling met de afd. Planning maar wel goedgekomen.

Geweldig geregeld, snel contact

Mijn dochter moest geënt worden en is heel erg bang. Medewerker van thuisvaccinatie was gelukkig heel kordaat en geruststellend. Ze moest wel huilen maar is van de oorspronkelijke afspraak van maar 1 vaccinatie voor de volledige update (DTP) naar 3 vaccinaties gegaan en het was zo geregeld. Helemaal Prima........

Fijne oplossing aan huis!

Fijn aan huis, vriendelijke arts. Soms wel onduidelijk, je wordt bijvoorbeeld vooraf niet geïnformeerd wie er komt, arts legitimeert zichzelf niet e.d.

Fijn dat de vaccinaties thuis konden worden gegeven.

Ik vond het prettig om zelf een datum en tijd uit te kunnen kiezen. Een dag van tevoren werd ik gemaild met het tijdstip waarop de arts langs zou komen. In voorgaande mails zou ik echter wel ingelicht worden over een persoonlijk vaccinatie advies. Die heb ik niet van tevoren gekregen, maar kreeg ik ter plekke. Als tip zou ik mee kunnen geven dat het mogelijke vaccinatieadvies van tevoren gestuurd zou kunnen worden.

Zeer goed.

Eenvoudig en gemakkelijk. Arts komt thuis en aan de hand van de info die je hebt verstrekt, worden injecties klaar gemaakt en gegeven. Verder krijg je duidelijke uitleg over het land waar je naar toegaat, mbt insecten, drinken van water enz.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp