je krijgt goed informatie

het wordt goed uit gelegd

Heel goed

Snel reactie en professionele werk

Snel en makkelijk

Komen kort langs en geven de info die je nodig hebt.

Zeer goede service en makkelijk om jezelf reservering aan huis te plannen

Handig om thuisvaccinatie voor informatie te geven aan de hand van het intake formulier. Advies wordt hier feilloos op afgestemd. Goede service en voorlichting. Kortom : aanrader om op deze manier je reisvaccinatie te doen!

Toegankelijk en transparante uitleg en vaccinatie

Fijn dat ik thuis gevaccineerd kon worden. Al mijn vragen kan stellen en meteen advies krijg. Tevens kon een 2e persoon snel en adequaat toegevoegd worden aan de afspraak.

In een woord fantastisch

We vonden het super relaxed dat je thuis geprikt word en er niet de deur voor uit hoeft heel profesioneel en makkelijk

Prima, alleen is de wachttijd nog te vrijblijvend als je nog werkt of nog het een en ander te doen hebt! Misschien is het iets om via telefoon een berichtje te doen wanneer de arts bv met een half uur op lokatie is. Dit doen ook andere bedrijven als ze iets leveren, dus misschien is dat ook iets voor jullie!

Prima uitleg en behandeling

Aangenaam; deskundig en professioneel.

Geen aan- of opmerkingen.

correct en adequate manier van informatievoorziening en handelen

Vriendelijke jonge man die mij goed van informatie heeft voorzien en prima de risico's van wel of niet aanvullende vaccinaties kon aangeven.

Het is erg fijn dat je zelf de tijd kunt kiezen wanneer de vaccinatie plaats kan vinden. Ik heb nu 2 keer gebruik gemaakt van thuisvaccinatie.nl en er zijn erg vriendelijke mensen over de vloer geweest. Fijne informatie gekregen en de spuit is zo gezet. Een erg fijne service!

Prima en vlot geregeld

Gemakkelijk, gewoon thuis

GOed

gewoon goed, op tijd en duidelijk advies

Luxe zo om in eigen omgeving vaccinatie te krijgen

Rustige en prettige arts. Legde alles goed uit, super!

Deskundig, prettig en in eigen omgeving.

Enige minpuntje is dat je 4 uur lang thuis moet blijven, aangezien je niet weet wanneer ze komen. Een sms-je van tevoren zou prettig zijn.

perfect

Alles ging volgens de planning

super handig en goede service

Ideaal om thuis je vaccinaties te krijgen. Afspreken op het moment dat het jou uitkomt.

Deskundig en vriendelijk geholpen. Daarnaast goed inzicht in in datum en tijdstip van het consult

Vriendelijk, efficient

Heel handig om thuis te kunnen wachten voor de vaccinatie. Heel vriendelijk en efficient.

Fijn om thuis ingeent te kunnen worden!

uitstekende service thuis mijn reisvaccinaties te kunnen krijgen, ook in de avonduren! Daarnaast persoonlijk gesprek over aandachtspunten tijdens de reis en ondersteunende folders!

Goed en heel vriendelijk

heel betrouwbaar en accuraat

enige minpuntje moest in weekend wel 25 minuten aan lijn naar bandje luisteren toen maar opgegooid (want was steeds de eerst wachtende) Verder helemaal goed. Staan je goed te woord en zijn vriendelijk ook de arts die langskwam was goed

Arts is prima; Niet goed is dat de prik voor Gele Koorts 10 dagen van te voren moet worden gegeven.

Ik heb netjes aangegeven wanneer ik wilde dat de arts langs kwam en wanneer ik op reis zou gaan. Ik heb hier geen commentaar op gekregen dat deze periode van 1 dag van prikken vóór de reis onverstandig zou zijn. Ik had makkelijk de afspraak ook eerder kunnen plannen, maar dan moet ik deze feedback wel krijgen....

Het gemak van levering aan huis.

Injecteren zonder desinfectans te gebruiken. Medewerkster moeilijk te verstaan door haar onduidelijke en gejaagde wijze van spreken.

Bijzonder handig

Maar komen wel drie kwartier te laat op afspraak. Tijdslot en mail zeiden tussen 09-11.00 uur, werd 11.45 uur ...

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp