Gewoon op tijd en goed.

positief

Nuttig als ga je naar het verre buitenland. Vaccinaties zelf heel goed gegaan, afspraak maken heel makkelijk, een goede advies/tips gekregen ook.

Super goed geholpen.

Een super goede service en zeer efficient

Handig

Mijn ervaring met thuisvaccinatie is geweldig !! Keurig informatie over wat niet te doen in ons vakantieland. Netjes op tijd aanwezig ! In 1 woord gewoon geweldig , zeer tevreden

gewoon goed

fijne duidelijke uitleg

Op tijd aanwezig, goede uitleg en vragen worden voldoende beantwoord. Ook wordt er advies gegeven

Super handig

Wij zijn erg tevreden. Snel en makkelijk afspraak kunnen maken.

Fijn contact met de arts

Heel fijn contact, voelt meteen vertrouwd. Wel erg gehaast, hup hup en weer naar de volgende. Ik had wat vragen en daar gaf hij netjes antwoord op, maar als ik me later iets bedacht wat ik nog wilde vragen was hij alweer weg. Mag iets rustiger en meer info over het land wat mogelijke ziektes zijn.

Snel

Ok!

Kort snel en duidelijk genoeg naar volwassenen. Voor mijn kinderen ging het allemaal wat te snel en onpersoonlijk. Op dat vlak mocht hij wel iets meer moeite doen om bijvoorbeeld de kindjes geruststellen en meer bij betrekken.

Alles aan huis makkelijk, snel en volledige info

Mijn ervaring is positief. Alles aan huisadres ik kreeg vooraf goede en duidelijke info betreft de benodigde injecties en de vervolginjecties ook hiervoor direct een afspraak kunnen maken.

super service

erg vriendelijke arts met de juiste uitleg op mijn vragen duidelijk in taal aanrader voor iedereen

Heel deskundig en vriendelijk

Onze arts was (zoals verwacht) erg deskundig en nam de tijd. Mijn vriend er toch nog bij zetten ivm malariapillen was geen probleem. Hij was heel vriendelijk en hartelijk. Fijn dat jullie aan huis komen. En binnen het tijdsbestek van 18 u tot 20 u was onze arts er al om 18.10. Wij zijn erg tevreden!

Vriendelijk, veel kennis en gewoon een top ervaring

De medewerker van thuisvaccinatie was erg vriendelijk en heeft ons goede uitleg gegeven over de vaccinatie zelf en andere dingen waar we op moeten letten wanneer we met vakantie gaan.

Veel rompslomp

Ondanks het feit dat ik geen inentingen nodig had , alleen malaria tabletten ( noodvoorraad) erg veel gegevens invullen voordat het in gang wordt gezet. Mail met teveel info waardoor het moeilijk leesbaar is wat ze van je verwachten. ( dat ik akkoord moest geven) De info krijg je daarna ook van de apotheek.... pffff wat een gedoe voor een paar pilletjes. Het is dat mijn verzekering deze vergoed en niet GGD anders was ik hier niet naar toe gegaan.

super, voor iedereen aan te raden

super

Top service

Duidelijke website, duidelijke communicatie via de mail, vriendelijke arts die binnen de aangegeven tijd aanwezig was en ons van voldoende informatie voorzag, die de vaccinaties bij zich had en ons ook gegeven heeft. Verder medicatie die nog voorgeschreven werd was binnen 1 week bij ons aanwezig. Top.

Perfecte oplossing voor ons gezin.

Het is makkelijk om een afspraak te plannen via de website. De telefonische communicatie (i.v.m. vragen van mijn kant) was netjes en duidelijk. De dame die bij ons kwam was mooi op tijd. Ze was aardig en heeft rustig tekst en uitleg gegeven zodat ook de kinderen het goed konden begrijpen. Omdat de kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving zijn, neemt dit al een heel stuk spanning weg. Absolute aanrader voor gezinnen met (kleine) kinderen.

Goed advies, snel geholpen

Goed uitgebreid advies ontvangen met achteraf diverse brochures toepasselijk op de vakantiebestemming. Fijn dat het thuis gepland kan worden. Je geeft ruim van te voren een dagdeel aan en op de dag zelf ontvang je nog een betere tijdindicatie.

Handig en kundig

Het is erg handig om iemand thuis te laten komen i.p.v. dat je ergens heen moet. De man was kundig en vriendelijk!

Een gehaaste aangelegenheid

Ondanks dat de dokter 20min te vroeg was, was deze gehaast en voelde ik mij een nummer. De arts kon de prijzen pas achteraf geven maar drong aan dat er 3 prikken geadviseerd werden voor Kenia ipv 1 (gele koorts) die ik had aangegeven alvorens ze op bezoek kwam. Hiervan was ik niet op de hoogte en moest op dat moment beslissen om akkoord te gaan of te tekenen voor eigen risico. Ik besloot akkoord te gaan en achteraf zag ik dan ook dat deze 2 prikken (Hepatitis A en DTP) samen 90eu extra waren. Ik heb het niet als klantvriendelijk en prettig ervaren.

Prima!

Meerdere keren gebruik gemaakt van deze service, altijd goed!

Erg goed en professioneel!

Luxe dat we zelf niet op pad hoefden. Goede uitleg .

super relaxt

heel fijn dat de arts bij je thuis langs komt

Super makkelijk

Het is zo gemakkelijk omdat ik geen afspraken hoef te maken met de apotheek en de huisarts Plus het wordt vergoed door de zorgverzekeraar. En ik kan een tijd en dag afspreken die mij uitkomt. Ik hoef dan ook niet speciaal vrij te nemen. Nogmaals bedankt!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp