Super service!

De arts kwam binnen het afgesproken time-frame en nam ruim de tijd om alles uit te leggen, vragen te beantwoorden en advies te geven. Voor- en nadelen werden goed uitgelegd. De benodigde vaccinaties werden vakkundig toegediend en dat alles gewoon bij ons thuis. Wat ons betreft een echte aanrader.

Deskundig en behulpzaam

dames was zeer deskundig en behulpzaam ook met eventuele andere medicatie en vaccinaties

Zeer goed bevallen

Goede afspraak op tijd en snel feregeld

Praktisch en deskundig

Fijn om thuis de afspraak te kunnen laten plaatsvinden. Zeker voor kinderen is dat prettig.

Prettig

Vriendelijke arts, die alle vragen geduldig beantwoorde die ik stelde. Professioneel de vaccinatie gegeven en uitgelegd waar ik evt last van zou kunnen krijgen.

Zeer duidelijke uitleg over alles!!

Hele aardige dokter, ook voor onze zoon! Ze heeft ons alle informatie gegeven die we nodig hadden!!

Snel, flexibel en vriendelijk

De afspraak maken was heel eenvoudig, de arts was niet alleen heel flexibel wat betreft tijd, maar ook vriendelijk en legde het goed uit.

Snel geregeld, goede service & kwaliteit

Snel geregeld, goede service & kwaliteit

makkelijk afspraak maken online, bevestigingsmail met tijdslot, arts op tijd en met prima informatie. Super service.

Wisselend gevoel!

Contact met arts als prettig ervaren. Maar tijd dat we moesten wachten te lang. Arts zou tussen 13.50 en 15.50 komen en ze kwam om 14.45. Beide jongens waren erg moe (9mnd en 3 jaar) moesten wakker gehouden worden. Misschien als kleine kinderen gevaccineerd moeten worden een minder ruime tijd aangeven!

Prima service, fijn dat het thuis kan.

Het is fijn dat het thuis kan. Prima service en goede uitleg van de arts

Prima geregeld en prima advies

Deskundig man goede uitleg

Goede uitleg

Zeer vriendelijke arts. Duidelijke uitleg. Goed voorbereid.

Fijn dat je thuis de prikken en de uitleg krijgt. Duidelijk en rustige uitleg.

Een hele fijne arts, die me op mijn gemak stele.

Toen ik had aangegeven dat ik doodsbang was voor de vaccinaties, was ze heel lief en begripvol. Ze legde uit wat ze ging doen, en voor ik het wist waren de twee spuiten al gezet. Heel fijn!

Zeer goede en snelle service

Goede service, zelfs op het laatste moment kon ik nog bij hen terecht voor een inenting.

Prima geholpen en voorgelicht. De arts was heel kundig en erg vriendelijk.

Ontspannen gevoel, voelt als eerste dag van mijn vakantie.

De rustige uitleg en deskundigheid van de meneer tegenover mij geven mij een vertrouwd gevoel. En ga ik met goed vertrouwen op reis.

Professioneel en vriendelijk

Vriendelijke mevrouw met oprecht oog voor jou. Duidelijke uitleg omtrendt risico's mbt reis.

Zeer snel, professional en vriendelijk

Ik ben heel tevreden. Mijn spoedafspraak werd heel snel geregeld. Super intelligente en rustige arts die op tijd was en we kregen over alles een duidelijk uitleg.

Snel, handig duidelijke uitleg.

In het afgesproken tijdvak kwam de arts langs. Duidelijke uitleg en alles ging snel en correct.

Goed en zeer professioneel

Alles vanaf het plannen van een afspraak tot het krijgen van de vaccinatie is goed en professioneel geregeld. Het thuis vaccineren op een dag en tijdstip dat het voor jou uitkomt is echt top. De arts was kundig, sympathiek en zeer geduldig met mijn dochter die enigszins angstig is voor prikken.

Super vriendelijk en intelligente arts. De arts maakte het een prettige ervaring om vaccinaties te krijgen.

Nemen de tijd dat lijdt tot goede info en goede info lijdt tot vervolg afspraak.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp