Snel en gemakkelijk

Super verlopen! Alles ging snel en naar volle tevredenheid. Ik raad iedereen dit aan. Je hoeft er de deur niet voor uit. Zij regelen alles, incl. de vergoeding via de zorgverzekeraar.

Prima vaccinatie

Fijn dat het in het weekend kan! Verder kwam mijn arts wel erg 'gestrest' over, dat was niet zo fijn. Ook droop het zweet van zijn voorhoofd af, niet heel erg fris..

Gewoon goed

Korte uitleg duidelijk prikken en weg!

Persoonlijke vaccinatie aan huis

Persoonlijk contact tijdens de vaccinatie, goede voorlichting en fijn dat het aan huis kan

Ontzettend fijn en relax dat ze bij jou thuis komen

Erg prettig ervaren! Zeer vriendelijke arts die de tijd nam om slles te vertellen en onze vragen te beantwoorden.

Handig

Makkelijk en snel gewoon thuis. Prima advies, had zich goed voorbereid.

Heel persoonlijk en fijn

De persoon die bij mij langs kwam was erg vriendelijk en gaf nog even zijn eigen ervaringen over de bestemming. Hierdoor werd de afspraak persoonlijk en vond ik het prettig. Prikken vind ik altijd erg eng maar door deze ervaring vind ik het echt minder eng geworden. Wel heb ik wat last van spierpijn in me arm.

Makkelijk

Goede service, aardige meneer en makkelijk zo thuis

Super makkelijk op deze manier

Makkelijk om thuis gevaccineerd te worden door een vriendelijke arts. Heeft de tijd en legt alles goed uit over de reis die je gaat maken

Vakkundig en snel

Vakkundig, snel en handig.

Leuke arts, alles was voor mij al duidelijk.

Prima verzorgd.

Prettig, snel, informatief, duidelijk en makkelijk.

Fijn dat ze thuis langskomen

Makkelijk te regelen en fijn dat ze langs komen bij je thuis. Je weet tussen welke tijd je ze kan verwachten en alles wordt lekker snel geregeld.

Prima tijdig en bekwaam !

Duidelijke uitleg en heel bekwaam in het zetten van injecties

Arts nam de tijd, en gaf goede uitleg.

Zorgde voor wen gemoedelijke sfeer en nam de tijd om vragen te beantwoorden en een praatje te maken.

Thuis en snel!

Mijn dochters en ik zijn afgelopen vrijdag gevAccineerd. Gewoon thuis, dus geen stress met op tijd moeten komen, zoeken, nee hoor. Het werd ook nog eens direct naar de verzekering gestuurd en ik krijg per email een herinnering voor de herhaling van hepatitis zodat mijn dochters de komende 30 jaar beschermd zijn!

Perfecte service. Binnen 5 minuten stond hij weer buiten!

Duidelijk

Als prettig ervaren, duidelijk advies

Comfortabel. Geen haastwerk.

Prima oplossing voor als doordeweeks lastig afspreken is

Prima oplossing voor als doordeweeks lastig afspreken is vanwege werk. Arts kwam op zaterdag ochtend langs. Neem tde tijd en geeft goed advies.

Heel erg tevreden over thuisvaccinatie!

Wij zijn heel erg tevreden over thuisvaccinatie en over de arts die ons duidelijke uitleg gaf.

Efficient uitvoering van professioneel advies in een persoonlijke omgeving

Goed consult gehad

Aanrader

Goede service, duidelijke uitleg, opgegeven tijdstip klopt. Vriendelijk personeel. Pijnloos geprikt.

Handig, je hoeft er je deur niet voor uit.

Duidelijke uitleg en tips

Opaallaan 1212