Fijn, snel en betrouwbaar.

Professionele service!

Deskundig

Zeer vriendelijk en professionele arts. Duidelijke uitleg.

Goede en fijne uitgebreide voorlichting

De ervaring was zeer positief. Voor iemand die niet de grootste fan is van naalden werd hier heel fijn mee omgegaan door de arts. Ook gaf hij een uitgebreide voorlichting over voorkomende ziektes in het gebied waar ik naartoe reis. En wat te doen als je er toch mee in aanraking komt. Ik zou Thuisvaccinatie dan ook zeker aanraden bij anderen! De enige reden dat het een 9 ipv 10 is, is de niet altijd ruime beschikbaarheid en dat je niet heel ver vooruit kan inplannen.

Professioneel en gemakkelijk

Professioneel advies. Op tijd. En reuze makkelijk, vooral als je met meerdere personen tegelijk gevaccineerd moet worden.

prima geholpen

mooi op tijd en snel geholpen !

Zeer aardige arts en erg behulpzaam

Deskundige arts en zeer behulpzaam met de vragen die wij hadden.

Deskundig en vriendelijk - scheelt veel tijd

Deskundig en vriendelijk - scheelt veel tijd

Heel fijn

Wij gebben snel een afspraak voor een thuisbezoek kunnen regelen. Formulier ten behoeve van de voorbereidingen voor de afspraak is makkelijk in te vullen op de website als je de afspraak hebt gemaakt. Duidelijke communicatie per mail en steeds een update over het exacte tijdstip dat de arts langskomt. Duidelijk gesprek met uitleg en meteen de benodigde vaccinatie(s) gekregen. Malariapillen worden per post verzonden. Heel veel gemak dus.

Prima ervaring

Arts was op tijd Goede voorlichting en advies Prettig contact Comfortabele manier om gevaccineerd te worden

Professioneel, heldere uitleg, en op tijd

De arts kwam mooi op tijd, was vriendelijk en legde prima uit wat het doel van de vaccinaties zijn. En ze kan uiteraard goed met de spuit overweg

Vriendelijke medewerker, jammer dat de discretie niet gelukt was

Ik had vooraf aangegeven dat ik graag informatie wilde over vaccinaties en medicatie vanwege een zwangerschapswens, maar dat hiermee discreet omgegaan diende worden ivm aanwezigheid van mijn 9-jarige dochter bij de afspraak. Die discretie is echt niet gelukt, alle termen rondom zwanger zijn en worden zijn gevallen, ongeboren kindje werd genoemd, voor mijn dochter een erg vreemd gesprek om hierbij aanwezig te zijn en voor ons om nu dus te gaan uitleggen...

Top geregeld

Top geregeld

gewoon perfect.

niets aan toe te voegen.

alles goed geregeld

alles goed geregeld

Vriendelijk

Meneer was erg vriendelijk. Ook legde hij alles goed en duidelijk uit wat ik erg kon waarderen

Ideaal lekker makelijk thuis

Lekker makkelijk

Fijn, lekker aan huis! Goede informatie, snelle reactie. Betrouwbaar en goed.

Professie is het huismerk van Thuisvaccinatie!

Professioneel, doelgericht, open voor vragen, advies, prettig in omgang.

Punctueel, vriendelijk, efficiënt en professioneel.

Zie boven.

Prima service!

Deskundig, vriendelijk, op tijd en goede service

Vriendelijk en snel

Voor mij de 2e keer via thuisvaccinatie en weer super vriendelijk en fijn geholpen. Ook snelle beschikbaarheid.

fijne uitleg over de mogelijkheden van vaccinaties gericht op locatie

Professioneel en kalm geholpen in wat geschikt is voor mijn situatie. Ook transparant over prijzen etc, dus geen verassingen.

Zeer fijne ervaring met deze organisatie, ideaal dat ze gewoon bij je thuis komen!

Wij hebben een zeer fijne ervaring met deze organisatie, ideaal dat ze gewoon bij je thuis komen! Ze denken met je mee als je vanwege een last minute laat boekt, zodat alles nog mooi op tijd geregeld is. Er kwam een zeer vriendelijke dokter die een duidelijk verhaal had. Wij zijn dus in ieder geval zeer tevreden!

Wederom fantastisch

Super aardige man … en de prik niet gevoelt. Dank meneer Heemskerk

Vaccinatie goed, tijd die ingepland staat is te lang

Het vaccineren was helemaal goed. 4 sterren Alleen ik heb problemen met het inplannen qua tijd. Tussen 16.00-19.30 thuis zijn. Het mailtje dat hij tussen 1800-19.30 heeft geen toegevoegde waarde omdat jullie vragen om toch tussen 1600-19.30 thuis te zijn. Kost zo veel wachttijd en tijd dat je thuis moet zijn! Dit is voor mij 1 ster waard

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp