Zeer vriendelijk en hulpzaam en kennis van zaken

Zeer vriendelijk en behulpzaam en kennis van zaken

Leuk gesprek en fijne stemming

Mijn ervaring met de Thuis vaccinatie was goed! Het was een fijn gesprek waar mijn vragen werden beantwoord en waar rustig werd gemaakt. Gewoon top!

Standaard riedeltje wordt afgewerkt

De arts was vriendelijk, maar raffelde het standaard riedeltje erg snel af. Geen ruimte voor de persoonlijke situatie. Risico's in percentage, geen advies, alleen voors en tegens besproken

Professioneel

Zeer aangenaam, vriendelijke vakbekwame arts, goede uitleg.

Goede professionele hulp

Wij hebben het ervaren als heel fijn. Aan huis zorgt er voor dat je zelf maar max. halfuurtje nodig hebt. Verder duidelijke toelichting door een kundige arts, ook op andere zaken dan vaccinaties.

Super vaccinatie aan huis.

Vakkundige dame. Vriendelijke en snel gevaccineerd. Compacte uitleg en check

Geeft duidelijk advies. En makkelijk in te plannen.

goede uitleg gekregen en er werd de tijd genomen

Prima ervaring. We kregen duidelijk uitleg over welke vaccinaties wel en welke niet aangeraden of noodzakelijk waren. Ook een duidelijke toelichting mbt de kosten. De vaccinaties kregen we direct en er werd een afspraak gemaakt voor de vervolgvaccinatie.

Deskundig en luchtig

Deskundig advies, gaat in gesprek en denkt mee. Houdt het luchtig en checkt goed bij je in, wat fijn is als je niet al te dol bent op prikjes

Goede ervaring

Makkelijk in te plannen en uitvoering was prima! Goede informatievoorziening en advies. Had het wel fijn gevonden als er locaties wat dichterbij mijn huis beschikbaar waren geweest. Woon zelf in Rotterdam, maar hier was geen locatie, alleen net buiten Rotterdam.

Duidelijk emails, alles keurig op tijd. Aardige arts, goede uitleg. Goed geregeld!

Zeer prettig en professioneel!

Zeer prettig en professioneel!

Prima.

Erg fijne prikster

Het was een fijne mevrouw die de tijd nam en goed uitleg gaf. Daarnaast prikte ze erg fijn zodat we er niets van voelden.

Snelle prettige service

Makkelijk in te plannen. Voldoende opties, zowel thuis als op lokatie, doordeweeks, ‘s avonds en zelfs in het weekend zonder extra kosten! Lokatie heel duidelijk omschreven in de mail, voldoende gratis parkeerplaatsen en snelle goede service. Ideaal!

Passend advies gekregen en op kort termijn gevaccineerd

Het ging allemaal heel soepel. Eerst vul je een formulier in. Je krijgt advies en dan kan je inplannen

Klantgericht.

Ik had me in de tijd vergist. Ik dacht dat de afspraak 20 minuten later was. Ik werd gebeld door de arts of ik nog wilde komen. Dat vind ik erg netjes! Ik kon daar toch nog 20 minuten later terecht. De arts was correct en deskundig.

De juiste injecties snel geregeld.

Online aangeven waar je heen gaat. Hierna volg je de stappen zoals aangegeven en heb je op een door jou aangegeven lokatie de juiste informatie en injecties. Voor de tweede keer als zeer prettig ervaren.

Perfect geregeld

Alles netjes verzorgd,bekwame vriendelijke arts,alles volgens afspraak

Goede prettige deskundige uutleg

Goede ervaring goede uitleg

Quick and comprehensive.

Easy appointment making, good explanation, fast service.

• Would you recommend us? Yes

Zeer goed en deskundig

Zeer prettige arts met veel kennis en goede adviezen. Maak een volgende keer zeker weer gebruik van Thuisvaccinatie.

Vakkundig

Vakkundig en goed.