erg omslachtig

-veel werk om antwoorden op alle vragen op te zoeken en in te vullen -eerste vaccinatieadvies stond hepatitis A vaccinatie bij, terwijl ik hepatitis A doorgemaakt heb. Erover gebeld. -onzeker over kosten, het ligt me bij dat ik bij de GGD geen consult betaalde -niet duidelijk of ik juist wel of net niet in malaria gebied kom - geen foldertje o.i.d. over dengue, rabies en gebruik van DEET, alleen mondeling

Goede service en keurig op tijd.

Netjes, keurig en deskundig.

ideaal dat jullie thuis komen zonder je zelf te hoeven inspannen.

Geweldige kies een tijd uit en je krijgt een dag van te voren een tijdsblok waarin ze langs komen en dat klopt inderdaad ook nog, je hoeft alleen een vragen lijst op het internet in te vullen en verder hoef je er niets voor te doen super.

Prima service, goede uitleg met aanvullende reisinformatie!

Erg tevreden over thuisvaccinatie. Tijdig geïnformeerd over consulttijd. Prettig contact met goede uitleg en aanvullende reisinformatie.

Heel positief, goed geregeld.

Heldere uitleg, duidelijke adviezen (i.v.m. reisgebied) en behandeling prima uitgevoerd.

Handig dat het gewoon thuis kan

Betrouwbaar

Prettige en handige oplossing. Alles verloopt volgens afspraak.

Erg prettig

Zeer fijne arts. Ondanks angst voor de prik is het prima verlopen, arts ging daar goed mee om. Prik zat erin voor eronder nagedacht kon worden. Ook goede uitleg over hoogteziekte en een duidelijk advies daarin gegeven

De dame was (uiteraard) zeer bekwaam/professional. Vriendelijk en prettig.

services and advise from the doctor was perfect.

The doctor who came was very good and everything was explained very well.

Fijn, professioneel

Vragen konden beantwoord worden. Nieuwe informatie en ook fijn dat we informatie kregen waarom je bepaalde prikken wel krijgt en andere niet.

Op de reisdag nog een prik

Fijn dat het mogelijk is thuis de vaccinatie te krijgen. Scheelt veel gedoe!!

Helder en kundig, maar wel gehaast.

Het is een super service dat dit bij je thuis kan en het plannen kon op zeer korte termijn. Zeker aan te raden. De vragen die ik stelde werden helder toegelicht, ik merkte duidelijk dat de arts verstand had van wat hij deed, maar ik had het idee dat het allemaal zo snel mogelijk moest. Ik had graag nog wat meer advies gehad en zit nog steeds met een aantal vragen na de afspraak. Ik heb de inenting wel gehad, maar voel me nog niet goed voorbereid.

Makkelijk

Snel makkelijk en duidelijke informatie. Vond het fijn dat ik niet de deur uit hoefde.

Super snel!

Fantastisch service en snel!

Geweldige persoonlijke benadering

Helemaal super , persoonlijk advies en uitgebreide uitleg voor onze vakantie naar Thailand.

Kundig en makkelijk

Prima service, goed en duidelijk advies. Rustig in eigen omgeving. Volop de tijd om vragen te stellen.

Duidelijk en makkelijk in te passen in je agenda

Duidelijk aanbevelingen en heel fijn dat ze thuis langs komen ook in de avonduren met een klein tijdsinterval.

Doen wat ze moeten doen

Fijn dat ze aan huis komen. Arts kwam niet binnen aangegeven tijdperiode, maar eerder. Ook was hij best gehaast en ongeïnteresseerd over. Advies was verder prima.

Fantastisch

Het geheel proces van reservering, planning en uitvoering is in één woord geweldig. Goed advies tijdens het thuisbezoek en stopt op tijd!! Echt een aanrader en de ziektekostenverzekeraar vergoedt.

Vriendelijk, duidelijke informatie

Goed!

Ondanks dat het tijdstip erg laat was zijn we erg tevreden over de geboden diensten.

Vriendelijk, op tijd en veel kennis

De medewerker was erg vriendelijk en kon mij goed advies geven. het prikken ging ook goed en er werd mij duidelijk verteld waar ik op moest letten tijdens mijn reis.

Makkelijk en professioneel !

De arts was deskundig en gaf een goede uitleg omtrent de vaccinaties en bracht de vaccinaties op een professionele wijze aan.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp