Goed geholpen, fijn meegedacht, lekker efficient, ik houd er van.

Gewoon prima

Prima geregeld zo

Alle reisinformatie duidelijk uitgelegd gekregen, was een goed verzorgd bezoek.

Een goede aanloop naar je (verre) vakantie

Goede en vriendelijke artsen die naast de benodigde vaccinaties ook nog duidelijke informatie geven over hygiëne, muggenmiddeltjes enz. Komen thuis wanneer het ons uitkomt. Zelfs in het weekend.

Makkelijk.

Het is fijn om je vaccinaties thuis te krijgen, je hoeft niet naar een dokter of ggd, en het ervaart toch, dat iemand thuis meer op zijn gemak is, i.p.v.het wachten in een wachtkamer. Veel mensen zien toch al tegen pprikken op.

geweldig dat dit thuis kan

Het artsbezoek thuis was heel goed, hij nam alle tijd om evt. vragen te beantwoorden. Alleen vooraf bij het advies had een arts niet goed de vragenlijst doorgelezen. Ik had ingevuld dat mijn partner geelzucht had gehad, en hij kreeg het advies voor een hepatitis vaccinatie terwijl hij door de geelzucht voor de rest van zijn leven niet meer besmet kan raken.

Komen hun afspraak ook na.

Volgens afspraak komen ze bij je langs. Geven duidelijke eerlijke adviezen en tips, zonder enige verplichting.

Uitgebreide voorlichting.

De arts gaf, behalve de vaccinatie, ook tips een aanbevelingen voor mijn rondreis.

In een woord fantastisch,!!

Als oud verpleegkundige vind ik het zeer goed geregeld. Alles invoeren kost wat tijd. Vr gr. D. Smit.

Goede service en vriendelijk personeel

We worden altijd goed geïnformeerd, vriendelijk personeel en voor kinderen zo fijn dat dit aan huis kan.

Geweldig!

Goed reisadvies, snel en heel 2019 om het op deze manier te doen. Binnen een aantal minuten waren wij reis klaar.

Geweldig dat dit zo kan.

vijf minuten werk.

Duidelijke uitleg en erg fijn dat ze op een tijdstip dat bij ons past thuis komen. Een dag van te voren krijg je nog een indicatie van in welk deel van het tijdsblok men verwacht te komen.

Fijn thuisbezoek met eerlijke info

Fijn bezoek met een vriendelijk dokter die duidelijke en eerlijke info gaf.

Vlotte communicatie, betrouwbare planning, helder advies en goede service. Aanrader!

Super geregeld eigen tijdstip kiezen en duidelijke uitleg

The most convenient option.

Clear and easy process, convenient times, professional and friendly service.

• Would you recommend us? Yes

Snel, kundig en vriendelijk.

De prikster gaf handige tips en head-ups voor de reis, mede doordat zij zelf ook op onze bestemming was geweest. Haar bezoek als prettig ervaren.

Perfect!

Vakkundig advies, ideaal bij je thuis, nooit meer anders,!

Ontzettend vriendelijke jonge man, en een heel goede uitleg.

Goede uitleg, goed en snel geregeld

Alles snel via internet kunnen regelen, geen gedoe met betalingen. Vlotte afspraak, prettige arts, goede uitleg, helemaal top.

Kundig en secuur

De arts was netjes op tijd en heeft ons van alle informatie voorzien die voor ons van toepassing was.

Geweldig.

Blij, dat onze zorgverzekering deze optie aangaf. Anders niet zo snel gedaan. Planning mooi op schema. Vriendelijke arts, duidelijke uitleg. Bespreken van medicatie tijdens de vakantie gaf nieuwe inzichten. Volgende x zeker weer!

Gewoon prima geregeld

Duidelijk, afspraak maken makkelijk. Aardige dame op bezoek, geen onnodig geneuzel. Zeker voor herhaling vatbaar, niet meer wachten in een wachtkamertjr bij de huisarts en de saaie assistent;);)

goede uitleg en vertelde ook nog waar je op moet letten in t vakantieland . Ik had er een goed gevoel bij .

Hebben dit goed ervaren

Zeer goede informatie over inenting en medicatie. Fijn dat het op deze wijze mogelijk gemaakt kan worden.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp