Handig!

Ik heb thuisvaccinatie.nl als heel prettig en vooral handig ervaren. Je kan makkelijk online een afspraak maken wanneer het uitkomt buiten kantoor tijden. De arts weet precies welke vaccinaties je nodig hebt en informeerd je hier ook over tijdens de afspraak. Het is in nog geen 15 minutjes geregeld!

Gewoon super

Prima, alles netjes gelopen. Dokter was ziek, werd tijdig gemeld en ander moment ingepland. Ik voelde me bij prik misselijk worden, dokter reageerde er goed op door me gelijk neer te leggen en benen omhoog.

Super! Fijn thuis en goed geregeld.

Alles was top en fijn. Heel prettig en super geregeld. Duidelijk en goede uitleg. Profecioneel. Volgende keer zou ik het zo weer doen.

Super goed geregeld!

Duidelijke afspraken. Prima uitleg. Kan het iedereen aanraden. Wat een gemak!

Ben tevreden

Niet flauwgevallen!

Heel blij met deze mogelijkheid. Ik val al van jongs af aan flauw als ik geprikt word. De arts moet van goede huize komen wil dit niet gebeuren. Een echte handicap omdat er altijd iemand mee moet aangezien ik bang ben onderweg naar huis van mijn stokje te gaan. En mijn angst (niet zozeer voor de prik zelf maar dus voor het flauwvallen) is zo groot dat ik geneigd ben om vaccinaties achterwege te laten. Dus thuis, op mijn eigen bank, waar ik net zo lang kan blijven liggen als ik wil, is de perfecte oplossing. Heel vriendelijke en begripvolle arts die mij op mijn gemak stelde en mij vrijwel pijnloos heeft geprikt. Over 10 jaar weer! :-)

Perfecte service

Goede mondelinge toelichting en hoe te handelen op mogelijke ziekten tijdens vakantie.

Nam de tijd, goed advies en prikken waren niet pijnlijk.

Snel

Volledig

Ging snel en professioneel

Ging snel en professioneel, met kleine kinderen een aanrader, hoef je niet weg uit eigen omgeving

Snel, gemakkelijk en thuis in fijne omgeving

Prettig dat er de avond van te voren gezegd werd binnen welke tijd, binnen het eerder gekozen tijdsframe, de arts te verwachten was. Arts legde alles duidelijk uit en deed het heel snel. Enige tip die ik wil geven is dat bij het inplannen van een afspraak, het goed kan zijn dat er duidelijk gezegd wordt welke klachten je kan hebben na de vaccinatie. Ik had er niet over nagedacht dat de planning van de vaccinaties belangrijk kon zijn. Ik werd na de vaccinaties goed ziek, grieperig en koortsig, en voor mijn planning was het opzich oké (niet handig), maar wellicht kan er een disclaimer worden gegeven bij het inplannen van de vaccinaties.

They have been always really nice!

Zeer goede service, aanrader

Makkelijke duidelijk website Snel, helder en prettig telefonisch contact Vriendelijke kundige arts die optijd is en de tijd neemt. Direct nieuwe vervolg afspraak kunnen maken

Top geregeld!!

Het advies verliep prettig en duidelijk!!

Snel en vriendelijk

Mijn tweede ervaring. Opnieuw voor mij ideale manier dat een specialist thuis komt. De tijd was een beetje onduidelijk, maar de specialist in kwestie was erg vriendelijk, nuchter, persoonlijk en discreet met alle informatie geven.

Heel goed

Duidelijke schriftelijke communicatie / afspraken Initieel tijdsblok van 4 uur wordt later bijgesteld naar blok van 2 uur Heldere uitleg tijdens bezoek

Deskundig advies en super makkelijke service

Voor mensen met een volle agenda en drukke werkzaamheden is dit de ideale manier om je te laten adviseren over je vaccinaties en andere reisbenodigheden. Op een locatie en tijdstip die jou het beste uitkomt.

Professioneel en comfortabel

Duidelijk, snel en complete informatie.

Snel duidelijk en een goede uitleg.

Thuisvaccinatie is makkelijk, duidelijk en snel geregeld. De arts geeft goede uitleg.

Duidelijk maar kortaf

Uitleg was duidelijk, maar de bejegening nogal kortaf. Ook naar diegene die aanvullende informatie moest geven.

Gewoon goed

Prettige en duidelijke persoon. Hij gaf ook goede aanvullende informatie over onze reisbestemming.

Ik ben erg blij met deze service

Voor mij is het heel handig. Het hele formulier invullen vond ik lastig. De arts was prettig en terzake kundig. Ze had ook even tijd voor een praatje.

Goede ervaring

Vriendelijk en geeft goed advies,doet netjes en verzorgd injectie,s. Zeer tevreden.

Na email gehad te hebben met vraag of ze eerder konden komen hebben we dat als goed gevonden. De persoon kwam netjes optijd en was vriendelijk. Herkende dat ze eerder bij ons was geweest. Dat klopte. Hebben vragen kunnen stellen en daar netjes antw op gehad. Ook heeft ze ons advies gegeven en waarschuwingen over wat je zeker niet moet doen. De injecties waren goed en verzorgt gegeven. Dus zeer positief en zeker voor andere aan te raden.

Kort en gehaast

Behandelaar leek haast te hebben. Daarnaast weinig zin om extra uitleg te geven over de vaccinaties.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp