Top ervaring

Erg goed en netjes geholpen. Alles is duidelijk uitgelegd en ik kon alle vragen stellen die ik wilde stellen. Een erg fijne eerste ervaring met Thuisvaccinatie dus.

Een afspraak maken is heel makkelijk online. Bij je bestemming zie je meteen wat je nodig hebt aan vaccinaties.Er wordt ook gekeken naar je verleden.Gegevens zijn actueel en duidelijk. De arts was aanwezig op het afgesproken tijdstip. Goede en deskundige uitleg over alles wat je tegen kunt komen. De rekening gaat rechtstreeks naar de zorgverzekeraar. Prima geregeld allemaal!

Heel fijn om dit thuis te laten doen. Ook in de avonduren en op zondag. Vriendelijke arts die de tijd voor je neemt.

goede uitleg en vriendelijke arts

Fijn dat voor meerdere personen de uitleg in 1x kan en je hier geen extra tijd aan kwijt bent

makkelijk

Vriendelijke dame, kwam 's avonds thuis langs. Wel grote tijdvakken tussen 18-22 u. Vaccinaties verder prima. Beknopte uitleg: Weinig uitleg over nadelen/bijwerkingen.

Helemaal tevreden!

Mijn angst voor naalden, werd serieus genomen. De verpleegkundige heeft ook helemaal uitgelegd hoe alles werkt en waar ik rekening mee moet gaan houden wanneer ik mijn reis ga maken. Ze stelde me erg op mijn gemak

Super geregeld

Wat een service, afspraak aan huis in de avonduren. Vriendelijke arts met kennis van zaken en nog goede reisadviezen.

Erg goed

Goede en heldere uitleg van hoe het te werk ging. Ook veel tips gekregen voor tijdens mijn reis qua bescherming.

Wij zijn zeer tevreden.

Heldere, duidelijke informatie en advies. Kundig en goede uitleg.

Duidelijke info, correcte afhandeling

Prettige arts

Professionele medewerker met verstand van zaken

We hadden een leuke jonge meid die alle tijd voor ons nam. We kregen duidelijke uitleg en kregen alle kans voor vragen

Professioneel en klantvriendelijk!

Vriendelijke arts, die weet waar het over gaat. Geeft goed en duidelijk advies over de verschillende opties over bijv. wel of geen malariapillen. Vaccineren gaat vlot en professioneel. Komt keurig binnen het afgesproken tijdsblok.

Prima uitleg en snel

Relax en professioneel

Eerder gingen wij naar de GGD voor onze inentingen. Ook goede ervaringen mee. Maar vanwege de vergoeding van de zorgverzekering én onze werktijden, werd dat dit keer lastig. Dus planden we een afspraak bij thuisvaccinatie. Wel een ruime tijdindicatie. Je moet even een hele avond vrijhouden. We werden super geholpen. Een duidelijke uitleg, zonder dat het langer dan nodig was. De verpleegkundige stelde ons op ons gemak, was erg relax, en tegelijkertijd ook professioneel. En, toch wel fijn, op je eigen bank de inenting krijgen, en daarna lekker kunnen blijven zitten of liggen.

Uitstekende service

Niets op aan te merken, op tijd, vriendelijk, behulpzaam!

We zijn superblij met de service van Thuisvaccinatie

We zijn superblij met de service van Thuisvaccinatie

Fijne thuisbehandwling met prima adviezen.

ontspannend en erg prettig

wij vonden het erg fijn, vooral voor ons dochtertje, door haar thuis omgeving was er eigenlijk geen paniek, huilen of wat ook

Goed advies verder

Super deskundig en gerustellend

Heb zelf drie vaccinaties laten zetten. Ben altijd angstig voor prikken. De arts heeft mij perfect geholpen en gerustgesteld.

Aangename behandeling. Duidelijke uitleg en begrip voor de individuele nodige behandeling.

Toppers in huis

Thuis vaccinatie communiceren goed,(op afspraak) Goede uitleg over de prik,geven goede advies, hun uitleg is duidelijk. Wat wel af en toe mee maakt dat per medewerker verschilt in antwoorden.Niet van die brede antwoorden, een vraag ging over deet 50%.

De arts was op tijd, vriendelijk, communitatief en gaf een duidelijke uitleg.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp