Vriendelijk, handige informatie en heel erg snel!

Vond het verassend goed

Was helemaal goed en efficiënt

Vriendelijk vlot en comfortabel thuis

Vlot volgens afspraak thuis geholpen. Goede aanvullende informatie

Goede, snelle service.

Deskundig, efficient, zorgvuldig. En heel gemakkelijk dat iemand thuis komt.

Deskundige aardige arts

Zo geregeld en als goed ervaren

Een afspraak maken was eenvoudig. Daarna een advies per mail ontvangen. Het prikken was snel gedaan en we zijn voorzien van allerlei bijbehorende info.

Prima !!

Prima geregeld op alle fronten! Luxe aan huis Duidelijke uitleg door de arts.

Vakkundig en ook s’avonds

Prima service, vakkundig, ook s’avonds mogelijk!

Goed geregeld thuisvaccinatie

Ze moeten aan de afspraak houden en niet een half uur van te voren bellen dat ze het niet redden afspraak is afspraak klanten hebben andere afspraak we kunnen niet de hele dag thuis zitten wachten. het is niet alleen bij mij maar ook mensen die ik heb gesproken was het ook het zelfde

Prima geregeld.

Thuisvaccinatie.nl werkt voortreffelijk. Hele goede en duidelijke communicatie. Afspraken worden nagekomen. Uitleg door arts is goed. Helemaal niets op aan te merken.

De vaccinatie is naar tevredenheid verlopen..

Vlot en accuraat behandeld.

Goede service, goede communicatie.

Website is duidelijk, afspraken worden bevestigd. En indien nodig bijgesteld. De arts was duidelijk in wat er nodig was t.a.v. vaccinaties. Goede uitleg.

Arts was op tijd, had zich goed voorbereid en aardig in de omgang.

Deskundige duidelijke voorlichting

Zie boven

Leuke dokter, goede info en thuis je vaccinatie krijgen!

Via de website was het makkelijk om een afspraak te maken. De dokter was superaardig en gaf een goeie consult gevolgd door de vaccinatie. En dat alles bij je thuis. Wat ik je nog meer?! Volgende keer zeker weer via thuisvaccinatie!

Heel prettig om thuis gevaccineerd te worden.

Het is heel prettig om thuis gevaccineerd te worden. Ook de informatie die je krijgt is goed. Ze nemen echt de tijd voor je.

efficient, deskundig, prettig

Ik zou niet weten hoe het beter kan: het maken van de afspraak verliep vlot, ik kreeg vooraf informatie toegestuurd, de arts was op tijd op de afspraak, gaf de informatie die nodig was (mondeling, digitaal en fysiek in de vorm van een folder). Ook het toesturen van medicijnen vind ik een positief aspect van de thuisvaccinatie.

Prima!

Handig dat het bij je thuis kan en in mijn geval via mn ziektekostenverzekering (let wel gaat eerst van eigen risico af)

heel goede ervaring.

Makkelijk en er wordt de tijd genomen om ook aanvullende toelichting te geven en vragen te beantwoorden

Zeer prettig

Fijne en duidelijke infomatieve arts en dat gewoon lekker in je eigen huis. Top!

Prima en luxe.

Luxe ervaring dat er iemand bij je thuis komt voor de vaccinatie. Met een prima uitleg.

Helemaal goed! In een ontspannen sfeer alle info thuis

Na aankomst arts alles eerst besproken. Daarna de vaccinaties... wij hebben het zeer positief ervaren.

Prima,makkelijk,accuraat,ideaal

Probleemloos,handig dat het savonds kan.

Erg makkelijk en zeer deskundige hulp.

Ideaal dat ze thuis komen en nieteens duur. Goed deskundig personeel, ze proberen je niet onnodig op de kosten te jagen.

Ik vond het alleen vervelend dat ik enkele keren moest vragen om het recept zelf te krijgen. De arts wilde het automatisch naar de apotheek die in zijn systeem stond doorsturen. Ik moest een reden geven waarom ik dat niet wilde. Het is mijn recept en ik wil naar de apotheek van mijn keuze.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp