Vriendelijke, persoonlijke, deskundige, vaccinatie

Op zondag avond kreeg ik de vaccins, bijzonder. Ik heb het geluk van een vriendelijke arts. Ik vond het thuis heel prettig en mijn kinderen mochten meekijken. Ik kreeg goede uitleg en goed advies.

Top service aan huis

snel geregeld, super dat ze ook op zondag aan huis komen, goede uitleg en zo gefixt. Top!

fantastisch

Geweldig dat vaccineren gewoon thuis kan in de avonduren en ook nog door een zeer prettig en deskundig persoon

Ideaal en snel

Ik heb weer een positieve ervaring gehad met de thuis vaccinatie. Mevrouw was aardig en rustig en vertelde alles heel duidelijk. Vind het erg prettig dat ze thuis komen omdat het lastig is voor mijn vriend om een tijd in te plannen wanneer hij ergens zou kunnen afspreken dus in het weekend thuis is de ideale wereld voor ons!

In mijn ervaring was het maken van en afspraak en alles wat daarna volgde prima geregeld.

Het maken van de afspraak ging eenvoudig, de aanpak vertrouwelijk en professioneel. De arts was keurig op tijd en de vaccinatie nam weinig tijd in beslag. De daarna gegeven adviezen over de reis waren duidelijk en nuttig. Kortom een prettige ervaring.

Snel een afspraak gemaakt, zelfs op zondag

Afspraak maken via de website gaat makkelijk. Kon snel al een datum prikken en dat kon zelfs op zondag. Medisch specialist was aardig en kundig. Vroeg goed door maar geen kletspraatjes.

Efficient.

Een nieuw ervaring. Alles leep soepel en goed geregeld.

Geen gejaag om er op tijd te komen, geen parkeer stress. Alles thuis in de vertrouwde omgeving 😉

Goede ervaring.kundig medewerker

De vaccinatie werd op het globale aangekondigde tijdstip kundig uitgevoerd.goede uitleg van medewerker.soepele afhandeling.

Prima geregeld

Alles prima in orde en goede uitleg

Snel handig en deskundig

Thuis op tijd en deskundig. Medicijnen bestellen komen ze thuis bezorgen helemaal top.

Deskundig en afspraak bij je thuis

Ik heb tot nu toe zeer goede ervaringen met thuisvaccinatie! Kan het iedereen aanraden.

Het was snel, maar in principe een prima consult.

Het was een vriendelijke mevrouw, maar had het gevoel alsof ze haast had. Ze was kortaf en er zat niet echt structuur in, op de manier waarop zij de informatie overbracht. Heb tijdens het controleren van het formulier uiteindelijk zelf moeten vragen of ik meer informatie mocht. Voor een betaalde consult lijkt mij dit niet nodig en hoor ik daar niet zelf om te vragen. Desondanks dit vond ik het een prima consult en ik ben uiteindelijk goed geadviseerd.

Prima, goede voorlichting

Prettig , dat het in je je eigen trouwe omgeving de vaccinatie gezet kunnen worden.

Professioneel en erg handig

Ideaal

Prettige en duidelijke communicatie vooraf. Het gemak van het thuis vaccineren waarbij persoonlijke aandacht en tijd wordt genomen voor alle vragen en het zetten van de vaccinatie in een vertrouwde omgeving (was vooral belangrijk voor onze kinderen).

Aardige behulpzamer vrouw

Prettig

Goed geregeld

Ideaal dat de vaccinatie op locatie wordt gegeven. Snel klaar en weer aan het werk.

Wij wonen op het werk. De arts komt in het geplande tijdsblok. Legt zijn/haar spullen klaar. Tekent de boekjes. Ent en is weer op pad naar de volgende patiënt. Heerlijk en snel, zonder oponthoud. Wij vinden het ideaal.

Voordat iemand op bezoek voor de vactinatie komt eerst de klant goed informeren.

Ik vond het erg vervelend dat de prijs voor de vactinatie wordt tijdens het bezoek genoemd. Best wel hoog, 117,00 p/p en niets vtv over verteld.

Uitstekende snelle service

Zeer professioneel, wij raden andere mensen dit aan.

Wij hadden een ervaren medewerker met voldoende kennis. Vragen werden goed beantwoord.

prima service

geheel volgens afspraak, niets om over te klagen

Uitstekend geregeld

Goed en snelle service

Snelle oplossing voor vaccinatie op thuislocatie

Heel prettig om van tevoren een moment te plannen waarin het uitkomt. Je hoeft niet de deur uit, scheelt dus tijd. Daarnaast voelt het heel privé. Alles wordt goed uitgelegd en heel kundig de vaccinatie gedaan.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp