Goede service en een goed verhaal. En tips waar we iets aan hebben.

Héél goed

Binnen de opgegeven tijd .en heel vriendelijk en een goede uitleg over alle dingen

Erg vriendelijk en behulpzaam

Ideaal als je full time werkt en er kan iemand op bezoek komen om de vaccinaties te geven. Ging soepel en snel. Enige minpuntje is de tijd die wordt aangegeven dat de arts langskomt, bij mij was het 18:00-22:00, dan kun je dus verder niks plannen omdat het best een groot tijdslot is.

Snelle service en duidelijk advies

Na de vorige vaccinatie was er gelijk een vervolgafspraak met mij ingepland. Het fijne van hun service vind ik dat je ook in de avonduren iets kan inplannen, er wordt ook altijd via de mail nog een herinnering gestuurd. Kortom ben ik weer zeer tevreden met de service van Thuisvaccinatie!

Goede uitleg en er is tijd omalles goed door te spreken

goed geregeld

Ideaal om niet de deur uit te hoeven om de vaccinaties te krijgen. Ook fijn dat je zelf de afspraak kon plannen en dat alles al geregeld was vantevoren….dmv de gegevens die ik via de mail al had ingevuld.

Zeer efficiënt en duidelijk

Zie bovenstaande

Prima Service en duidelijke uitleg

Zoals aangegeven. vaccinaties prettig thuis ontvangen op een door ons bepaald moment. goede uitleg gekregen die duidelijk was.

Vriendelijk, kundig en snel

De vaccinatie arts was vriendelijk, ging snel te werk, was duidelijk. Goede ervaring, eveneens als de vorige keer.

Deskundigheid in huis

Mijn ervaring, medewerker wist heel veel en wist ook goed uit te leggen, begrijpelijk taal. Had ook andere vragen, heeft hij goed mee geholpen.

Heel vriendelijke arts.

Ik vond het een zeer zorgzame bekwame arts.

Ik kan het af met een woord: prima!

Toe ik me realiseerde dat met het oog op een Afrikareis gevaccineerd moest worden, bleek dat vier weken voor vertrek niet meer te kunnen. Digitale kennismaking met en de adequate informatie over de benodigde vaccinaties van Thuisvaccinatie.nl was van dien aard dat ik me aangemeld heb. Na een check bij mijn ziektekostenverzekeraar bleek een en ander geheel vergoed te worden. De afspraak was simpel en snel gemaakt. De uitvoering was conform de afspraak en verliep heel plezierig. Kortom: Prima!

Te laat aangekomen arts

Gisteren 21-8 hadden wij een afspraak om 17:30 hrs, er is door de planning gebeld of dit ok was want eigenlijk stond de afspraak gepland voor 18:00 - 22:00 hrs. Om 18:00 hrs was er nog steeds niemand..hierop hebben wij gebeld en iemand wist mij te vertellen dat ze de arts er bijna was. Vervolgens is hij pas om 19:15 aangekomen, en gaf zelf aan dat hij niet op de hoogte was van 17:30 hrs. We hadden nog een vervolgplanning in de avond dus hebben dit als erg vervelend ervaren. Overige service ok

Gewoon goed

Prettge en kundige arts. In de toekomst zal bij andere vacinaties zeker gebruik van jullie diensten maken.

Gewoon ontzetten goed, vakkundig en vriendelijk geholpen.

Top.

Gezellig

Een jongen man kwam mijn vaccins geven. Ik ben zelf geen fan van naalden maar heb echt niets gevoeld. Je wordt lekker afgeleid door een praatje tijdens het prikken.

Wanneer het jou uitkomt / snel geholpen

We werden snel, maar ook vooral goed geholpen. Fijn dat dit thuis kan plaatsvinden en ook nog eens in het weekend!

Kundige arts met veel mensenkennis en emotie

De arts was er ruim op tijd, tijd die wij hadden gekregen van 17.50 tot 19.50. De arts was er 18.30. Super fijn! Na een goede uitleg heeft ze ons de prik gegeven. Heel goede ervaring, bedankt!

Super gemakkelijk & betaalbaar

Het kost je niet meer dan de GGD maar ze komen wél aan huis op een moment dat jou uitkomt (als je zoals ik op het platteland woont kost naar de GGD gaan extra tijd & geld). Supergoede en vriendelijke service, echt geen enkele reden om hier niet gebruik van te maken.

Vriendelijke arts en goede tips gegeven m.b.t. de vakantie

Ideaal, alles geregeld via internet en dan gewoon thuis de vaccinatie krijgen. En duidelijke voorlichting. Kon niet beter

Prima deskundige en snelle service

Zie mijn samenvatting

Goed, geen klachten.

Op tijd, goede uitleg gehad, geen klachten, zeker een aanrader.

Niet heel vriendelijk

Bij aankomst werd mij vertelt dat er momenteel veel tijdelijke "artsen" zijn die vaccinaties uitvoeren. Dit stelde mij niet geheel gerust. Had het idee dat hij snel weer weg wilde en vroeg niet veel naast de standaard vragen. Ik had het mij toch heel anders voorgesteld na het horen van positieve verhalen.

klasse

zeer deskundige arts, vertelde alles goed en begrijpelijk, ook uitgebreid van de dingen te doen en niet te doen, prima

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp