Heel veel haast

Er kwam een man langs die aanbelde ik had niet eens tijd om op te staan en hij begon al te kloppen. Eenmaal binnen spuiten klaar maken erin en door. Geen verhaal zoals vorige keer van je gaat naar deze streek daar is dit en dit dus krijg je deze prik. Maar hij wou al 2 prikken klaar maken incl 1 die ik al had maar kijken in je vacinatiepaspoort hou maar op. Van een dikke voldoende naar een dikke onvoldoende voor thuis vaccinatie.

Snel, deskundig, vriendelijk en in zijn geheel een zeer positieve ervaring!!

De arts kwam keurig op de aangekondigde tijd. Deed een uitstekende analyse van de noodzakelijke voorzieningen en deed uitstekende aanbevelingen. Was zeer goed op de hoogte van de situatie in het land van bestemming. Gaf daarbij uitstekende bijkomende adviezen ter voorkoming van plaatselijke gezondheidsrisico’s. De noodzakelijke vaccinatie werd pijnloos toegediend. De betrokken arts was bovendien een zeer vriendelijke en toegewijde persoonlijkheid!

top

ben zeer tevreden over thuisvaccinatie, wij zijn zeer goed geïnformeerd over het land waar wij naar toe gaan onze dank daar voor.

Snel en goed geregeld met alle benodigde informatie.

Duidelijke inlichting over de mogelijkheden van vaccinatie en risicogebieden. Ook extra informatie omdat wij met twee jonge kinderen gaan reizen. Daarnaast ideaal om aan huis de vaccinaties te organiseren. Met kinderen was dit een perfecte en vertrouwde setting.

Super makkelijke manier om te laten vaccineren

Arts kwam in afgesproken tijdblok. Goede info over mogelijke risico’s in gebied waar wij heenreizen, en hoe deze risico’s zo klein mogelijk te maken. Wilde een extra vaccin wat niet opgegeven was. Dit was geen probleem. Kortom goede en snelle service.

het is snel geregeld en makkelijk dat het aan huis kan.

duidelijk en goed veraal

...

Deskundig en persoonlijk.

Vriendelijke en deskundige arts, persoonlijk advies en benadering en en heel prettig dat het vaccineren thuis plaatsvindt. Zeker met kinderen.

Snel

Snel en goed geregeld

Keurig en duidelijk

Hebben een heldere uitleg gekregen waar de nodige informatie werd gegeven. Kregen nog twee folders mee en het vaccinatie boekje. De prikken werden rustig gezet aangezien ik geen naalden fan ben. Zou het zeker aanraden!

Makkelijk thuis.

Goed en snel geregeld on-line. Makkelijk een dagdeel thuis af te spreken. Geen volle wachtkamer. Persoonlijke aandacht. Kundig personeel. Gaf goede voorlichting.

Ontzorgt door huisbezoek arts

Prima service, geen haastklus, duidelijke uitleg en genoeg tijd cq ruimte om vragen te beantwoorden

Super service en deskundig personeel

Vriendelijke arts, goed geholpen en duidelijke uitleg.

Snel, professioneel en servicegericht.

was tevreden

beter dan verwacht

Gemakkelijk en goed advies

Alles was gemakkelijk te regelen en de verwachte aankomsttijd was zelfs later nog teruggebracht van een tijdsbestek van 4 naar 2 uur. Goed advies en uitleg gehad en natuurlijk de benodigde vaccinaties.

Gewoon doen!

Goed georganiseerd/uitstekende service, vakkundig, snelle afhandeling door advies vooraf, datum/tijdvak kiesbaar zonder extra vrij te nemen, relaxt thuis.

super

vriendelijke man goed uitleg uitstekend !

Naar verwachting en zeer positief

We werden deskundig en vriendelijk geholpen. Verder kregen we voldoende informatie over de gezondheidsrisico's die we kunnen oplopen in het land (China - Shanghai) dat we gaan bezoeken.

Super service!

Ideaal! Aan huis rond een bepaalde tijd en alles wordt geregeld. Daarnaast wordt er ook veel informatie verteld over de vaccinatie/vakantieland.

Snel en kundig

Altijd goede aardige dames met kennis van zaken.

Ideaal dat de arts thuis komt, had n herhalingsoefening spuit dus hij as ook weer snel weg.

Fijne service!

Alles naar wens

Onze ervaring met thuisvaccinatie is zeer positief, zou het iedereen aanraden, zeer kundige artsen en heel vriendelijk. Geven goed advies en prikken prima. Nergens last van gekregen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp