Prima, maar!

Prima bevallen bij thuisprik, alleen toch wil ik iets kwijt. In onze aanbeveling voor vaccinatie voor de reis prima, alleen er stond ook gratis advies bij over 2 dingen die hebben we niet gekregen. Hooguit 5 minuten was de prik arts binnen en dat was het. Nu wachten op de rekening

Goede service en duidelijke afspraken

Even de moeite nemen om gezondheidsverklaring in te vullen , snel en erg netjes geregeld. Arts op zondagmorgen thuis voor vaccinatie . Sympathieke mensen . 👍👍👍

Zeer goede afhandeling en goede informatie.

Via de e-mail goed op de hoogte gebracht. Degene die de vaccinatie gaf, gaf goede uitleg waar de prikken voor dient. Hij gaf zeer goed informatie over bepaalde vaccinatie voor de toekomst als wij weer naar Indonesie gaan. Wij zijn zeer tevreden over de behandeling van Thuisvaccinatie.

Uitstekende voorlichting als voorbereiding op mijn reis

De arts van Thuisvaccinatie kwam op het afgesproken tijdstip bij mij thuis. Samen hebben we besproken welke vaccinaties nodig zijn voor mijn reis naar India. Tevens heb ik voorlichting gehad over de risico's en hoe ik mij daar tegen kan beschermen.

Prima, eenvoudig, duidelijk en snel

Voldoende informatie en toelichting gekregen. Ik kreeg niet het gevoel dat mij meer dingen werden "aangesmeerd". Gewoon het nodige. Duidelijk informatie en toelichting.

Zeer vriendelijk en behulpzaam met duidelijke uitleg.

Hartstikke vriendelijke man die een duidelijke uitleg gaf over alles. Zou tussen half 7 en half 9 ‘s avonds komen. Belde om 6 uur op of hij om kwart over 6 al langs kon komen. Goede service!

Goede controle op levensgeschiedenis

Prima service verlening, duidelijk in uitleg, makkelijk benaderbaar bij vragen

Snel, helder , duidelijke en erg vriendelijk. Top

Goede deskundigheid, 1 tip

De deskundigheid van de arts was erg goed en nam de tijd. Ik heb onder andere de prik voor rabiës en hepatitis AB waarbij ik dacht dat ik maar 1 factuur kreeg, blijkbaar was de prijs die er stond per prik. Dit is mij niet opgevallen en dat was een beetje jammer. Misschien kan het iets beter op de website staan dat het direct duidelijk is. Toch ben ik wel erg tevreden met de rest van de prikken en de arts.

Had beter gekund

Je moet zelf de vragen stellen om advies in te winnen. Helaas had de medewerker niet alle vaccinaties bij zich, terwijl telefonisch werd doorgegeven dat dit wel het geval zou zijn. Bij vertrek liet hij belangrijke spullen per ongeluk achter waardoor hij later terug moest komen om die op te halen.

Heel snel en prettig geholpen

De arts legde alles heel duidelijk uit, de vaccinaties gezet. Ondertussen kregen we nog wat tips over onze vakantiebestemming en toen kon hij alles al weer inpakken. Heel prettig dat iemand gewoon bij je thuis komt.

Goed en professioneel geholpen

Zoals gezegd goed en professioneel geholpen. Op een vriendelijke manier.

Erg tevreden, aardige dokter.

Goed advies gegeven

Super!

Duidelijke en vlotte communicatie! super service!

Vriendelijk, ervaren, duidelijk en snel geholpen

Wij hebben met z'n tweetjes heel duidelijk uitleg gekregen over de malaria profylaxe voor onze reis naar Indonesie. De injecties waren snel gezet en we konden metonze vragen terecht. Top dat dit zo lekker snel in het weekend thuis kon.

Duidelijk advies, mooi op tijd binnen het aangegeven tijdslot. Tip: legitimatie bij aankomst. Aan niets is te zien dat de persoon die je de injectie geeft ook daadwerkelijk van thuisvaccinatie is en welke bevoegdheden hij/zij heeft.

Prettig , snel

Top geregeld allemaal!

Goed advies en prima op tijd!

Snelle service

Vaccinatie thuis op de bank gekregen, ideaal daar mijn vrouw wat nerveus wordt van naalden.

Goede service en behulpzaam

Telefonisch een afspraak kunnen maken voor mijn dochter voor een herhaal vaccinatie

Prima geregeld lekker makkelijk

Lekker makkelijk, prima geregeld, kundige arts met een goede duidelijke uitleg.

Keurig volgens afspraak, vriendelijk en deskundig.

zoals boven omschreven.

Heel fijn, je hoeft de deur niet uit!

Makkelijk en uitgebreid voorgelicht.

Alles snel en goed geregeld

Makkelijk dat je via de website een afspraak kunt maken. Aangezien ik bepaalde allergieen heb, werd er nog om aanvullende informatie gevraagd. En kon ik gelukkig gewoon gevaccineerd worden. Een dag van tevoren krijg je een tijdvak door. Bij ons kwam hij zelfs nog wat eerder. Arts is vriendelijk en legt alles goed uit.

Uitstekende ervaring

Snel, accuraat gepland. Ter zake doende adviezen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp