Super fijn

Duidelijke snelle communicatie.

Heel professioneel en vakkundig.

Prima geregeld.

Supervriendelijk en rustig

Nam de tijd, was rustig, op zijn gemak en vriendelijk.

Goede uitleg, mooi optijd!

Makkelijk om het thuis te laten doen!

Heel prettig!

Goede uitleg, heel erg prettig!

Fijne organisatie

Ik heb prettige herinneringen aan mijn contacten met Thuisvaccinatie. Er werd gelijk gekeken naar de mogelijkheden en dat resulteerde in een huisbezoek op korte termijn.

Ideaal

Ideaal dat er gewoon een ervaren arts bij je thuis komt. Vooral voor de kinderen veel minder stressvol.

Heel fijn!

Voor ons gezin met kinderen die vaccinaties best een beetje spannend vinden, is het erg fijn dat we de vaccinaties gewoon thuis kunnen krijgen. Vriendelijke artsen en goede adviezen. Ik vind het een aanrader!

Heel goed.

Heel netjes en goed.

De arts verdiepte zich mijn inziens voldoende in onze situatie

Goede voorlichting. Goed de tijd genomen om voors en tegens te vertellen.

Geweldige service!!

Deze arts was zeer zorgvuldig en klantvriendelijk!! Trouwens de hele organisatie !!

Professioneel en gemakkelijk.

Professioneel met duidelijke uitleg door de arts.

Snel gevaccineerd en goed uitleg gegeven, aardige arts

Heel goed geregeld

Afspraak snel gemaakt via website. Hele traject prima communicatie vanuit Thuisvaccinatie.nl. Afhandeling thuis door arts was zeer professioneel. Also geheel een aanrader.

Snel en duidelijk

Superhandig, zo'n afspraak aan huis. Duidelijke uitleg en snel geregeld.

Prima in één woord

Vanaf het allereerste telefonische contact een prettige bejegening. Afspraken worden goed nagekomen. De arts die thuis kwam was ook zeer vriendelijk en nam goed de tijd. Kortom ik ben zeer tevreden.

Vlot en erg fijn

De arts was op tijd en nam ruim de tijd voor enige uitleg. Het prikken snel en vakkundig.

Vriendelijk arts en efficiënt.

Goed geregeld en gemakkelijk. Goed advies.

Professioneel en fijn

De arts belde netjes voordat ze arriveerde. Ze was erg duidelijk met haar uitleg en gaf goede tips voor mijn reis. Het was snel en duidelijk.

Handig dat het gewoon bij je thuis kan!

We werden snel en goed geholpen. De afspraak was zo gemaakt en op een zondagavond konden we al thuis gevaccineerd worden. Erg makkelijk! We kregen goed advies van de thuisarts en hij werkte netjes, geen rommel achterlatend.

Heel relaxt in de eigen omgeving. Daardoor fijn voor de kinderen. Goede uitleg aan hen en begeleiding. Heel erg te spreken over soufian als vaccinerend arts.

Netjes.

Precies op tijd gekomen. Duidelijke uitleg. Fatsoenlijk persoon.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp