Fijn thuis.

Prima en snelle thuisservice

Afspraak maken en communicatie heel snel en positief! Vriendelijke thuisarts. Alleen had ik 16.00-20.00 aangegeven als voorkeurskandidaat. toen werd me gevraagd of het tussen 15.00-18.00 kon, vervolgens over en weer wat gemaild en werd het tussen 12.00-16.00. Ergens las ik nog in de mail dat het tussen 14.00 en 15.50 zou worden. De arts was er uiteindelijk om 16.10. Een hoop verwarring wat misschien met 1 telefoontje of sms’je onderweg naar het adres voorkomen kan worden.

Snel en makkelijk

Heel gemakkelijk afspraak te maken, afspraak duurde kort en de arts was vriendelijk. Het enige wat ik minder vind, is dat we een afspraak kregen die tussen 9u en 13u zou plaatsvinden. Niet echt handig met werk of andere afspraken dus, omdat je de halve dag moet vrijhouden.

Deskundig advies

Voordat de vaccinaties plaats vonden kregen we uitleg en advies. Deskundig en professioneel. Ook werd informatie met ons gedeeld, zodat we het later nog eens terug kunnen zoeken.

Vriendelijke arts met deskundigheid

Op afgesproken tijdstip gekomen. Ruimte voor vragen en advies. Vriendelijk en geïnteresseerd.

Helemaal top

Heel goed advies en een zeer aardige dokter.

Als prettig ervaren

Goede duidelijke en heel eerlijk advies over de injectie en op al je vragen

gewoon zeer goed

geen poespas alles zeer duidelijk geen spuiten die niet nodig zijn

Super ontspannen, erg vriendelijk en gemakkelijk dat dit thuis plaats kan vinden.

Precies zoals ik het hierboven vermeld heb, echt een aanrader!!

vriendelijk en kundig

Fijn dat het thuis kan en dat er verschillende tijdsvakken zijn waaruit je kunt kiezen.

Snel en efficiënt

De arts is bij ons 10 minuten binnen geweest, het ging allemaal heel snel en makkelijk. Terwijl we de vaccinaties kregen werd ons advies gegeven over de rest wat we moesten weten. Wat gelijk een fijne afleiding was voor tijdens het prikken!

Ik ben uitstekend geholpen!

Mijn ervaring met Thuisvaccinatie omschrijf ik als vriendelijk en uitstekend. De keren dat ik een vaccinatie heb gekregen heb ik geen last gehad van bijwerkingen. Ze komen bij je thuis en zijn zeer vriendelijk. Ik zou Thuisvaccinatie iedereen aanbevelen.

gewoon simpel en duidelijk

Lekker makkelijk en super vriendelijk

Netjes op tijd, prettige arts

Heel goed. Blijven we bij

Afspraak maken en contact via email liep heel goed en snel. Alle informatie kreeg je toegestuurd en kreeg snel reactie. Als er tweede opvolgende vaccinatiedatum nodig was werd dat ook snel in behandeling genomen. Had me tot thuisvaccinatie gericht, omdat zij als bijna enige nog de vaccinatie hadden zonder kippeneiwit. Klantenservice hadme netjes geholpen door te zeggen dat ik dat slechts in de opmerking duidelijk moest aangeven en alles verliep perfect. Eenmaal bij ons thuis aangekomen bekeek degene onze vaccinatieboekjes. Liep het even met ons door zodat we weten wat wel en niet nodig was. Hij had alles mee in een gekoelde tas. Toch kwam die tot de conclusie dat mijn vader geen vaccinaties verplicht was voor zijn korte bezoek aan China. M'n vader mocht zelf kiezen. Vonden we heel netjes dat die dat aangaf, aangezien de Vaccinaties duur zijn. Ik kreeg dus een prik en die vond ik snel, en professioneel gezet. Heb achteraf geen last gekregen aan m'n arm, wat bij andere prikkers wel vaak het geval was. Hoewel het bezoek kort was, was het wel prettig, goed, en professioneel.

Prettig, de arts gaf ook nog persoonlijk advies.

Wij hadden geen idee meer welke vaccinaties we hadden genomen 5 jaar geleden voor onze vorige reis, aangezien we geen van beide over een gele boekje beschikken, maar de arts gaf uitgebreid persoonlijk advies. Ze had veel kennis en wist al onze vragen goed te beantwoorden. We krijgen ook een reminder voor over een aantal maanden als de volgende prik gezet kan worden. Al met al een prettig ervaring.

Ervaring is goed, volledige en adequate informatie, snelle vacinatie

Goede en adequate informatie, snelle en pijnloze vaccinatie.

Volstaat

Het was ivm een klein kind van 1,5 jaar prettig thuis te kunnen laten prikken. Wel had de persoon die de prikken gaf weinig kennis mbt beschermduur van de hepatitis A junior bij herhaling van de spuit Achteraf heb ik het zelf in de bijsluiting gelezen.

Ideaal dat ze naar huis komen en alles is super fijn geregeld.

De arts was keurig op tijd en alles werd keurig geregeld.

heel prettig

Zeer kundig.

Ondanks dat de vaccinatie snel was gedaan, heb ik een goed gevoel over gehouden aan het thuis vaccineren. heel fijn dat je snel een afspraak kunt maken in de avond en zelfs in het weekend.

Fijne service

Alles perfect geregeld, zelfs in het weekend.

Professioneel goed snel advies

Mooi op tijd aangekomen, goed advies gegeven en snelle service! Zeer professioneel.

Prima uitleg, pijnloze injectie.

Keurig op tijd. Goede uitleg welke inentingen nodig zijn, en welke ik al heb. Aanvullende eerste inenting tegen Rekenencefalitis

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp