Heldere duidelijke uitleg

Fijn in de omgang en prima uitleg over de medicatie en duidelijke beantwoording van vragen

Vlot en professioneel

Duidelijke uitleg. Aandacht voor beantwoording aanvullende vragen. Sociaal vaardige arts.

Geweldig, makkelijk en snel

Ervaren arts die langs komt, neemt de tijd voor vragen, opmerkingen en vaccinatie. Snelle service, je word goed op de hoogte gehouden hoe laat de arts komt en de arts komt op tijd.

Super!

Top ervaring, goed personeel hield me godd rustig Ondanks de angst.

Gewoon goed!

Duidelijke uitleg gehad en zo makkelijk bij je thuis de vaccinatie.

Gezellige en deskundige dame

Beetje jammer dat ze ruim een half uur later kwam dan de uiterste tijd maar, zoals ze zelf ook zei: ze houdt wel van een praatje😁. Kundige informatie

Goede informatie en fijn om thuis de vaccinaties toegediend te krijgen. Fijn dat het in de avond kan en daardoor makkelijker te organiseren met alle gezinsleden. Deskundige arts.

Goed geholpen, aardige dame

Klantvriendelijk

Prima service mede door thuisvaccinatie. Makkelijk om afspraak te maken en vriendelijke arts die duidelijke extra informatie geeft.

Prima geregeld

Deskundig en goed advies

Ideaal

Vriendelijke arts, duidelijke informatie en snelle service!

teleurgesteld in de arts

Wij hebben als bedrijf al meerdere keren gebruik gemaakt van thuisvaccinatie, tot afgelopen keer toe altijd naar volle tevredenheid. Helaas zijn mijn 2 collega's dit keer niet behandeld naar wens. Collega Mandy gaf bij binnenkomst aan dat ze erg last heeft van angst voor naalden, maar dit werd afgedaan als 'niet aanstellen'. Hoe een arts ook denk over dit onderwerp, mijn collega had graag wat meer begrip of op z'n minst een aardigere reactie verwacht. Daarnaast heb ik bij de aanvraag aangegeven dat mijn andere collega Shinda de vorige keer al last had van de vaccinatie, met griepachtige verschijnselen. De arts is hier totaal niet op in gegaan en heeft haar ook niet verteld wat ze moest doen mocht ze zich weer niet lekker voelen, met als gevolg dat zij onwel is geworden en moest worden afgevoerd naar de huisarts. Jammer dat onze ervaring dit keer zo teleurstellend was.

Prima ervaring, deskundig en bijzonder vriendelijk.

Bijzonder ontspannen. Heel duidelijke uitleg en bijzonder vriendelijke dame. Zou iedereen thuisvaccinatie aanbevelen.

Fijne arts, had hele goede tips!

Proffessioneel en geheel volgens afspraak, een aanrader

De boeking is geheel volgens wens en afspraak verlopen en ik ben voldoende op de hoogte gehouden van de planning. Ook de informatie verstrekking en professioneel advies was erg prettig Een zeer goede oplossing, zeker als je veel op reis bent als ik. Allles is geregeld Bedankt

Geruststellend

Hele aardige gozer, goede uitleg. Veel geduld gehad, gezien onze dochter erg bang was!

makkelijk en goede deskundige service

Alles gebeurt zoals was gepland

Top service en prettige medewerker

Heel fijn om hiervoor niet de deur uit te hoeven. De arts was behulpzaam, vriendelijk en geïnteresseerd in mijn vakantie. Tevens nam hij genoeg tijd om te informeren en eventuele extra vragen over mijn reis en vaccinaties te beantwoorden. Zou het iedereen aanraden!

Niks op aan te merken zeer duidelijk

Haastig

Het viel mij, in tegenstelling tot de vorige vaccinaties op, dat het deze keer wel heel snel ging. De persoon in kwestie is amper vijf minuten binnen geweest. De vorige keer werd er tijd en aandacht besteed aan de vaccinatie. Nu minder. Dat zegt niets over de kwaliteit ervan want die was verder prima.

Een zeer relaxte manier om je inentingen te ontvangen.

Mijn vrouw en ik hebben de thuisvaccinatie als zeer ontspannen ervaren. Je hoeft er de deur niet voor uit en de medewerkster heeft snel en adequaat gewerkt.

-Vriendelijke vaccinatiearts -Vaccinatie ging snel en pijnloos -Goede service, keurig vooraf telefonisch contact -Goede uitleg -Bijsluiter wordt netjes bijgeleverd

Super handig

Hele fijne arts, snel en super handig! Gewoon thuis en in de avond uren!!

Snel, duidelijk, en goed

Fijne arts, snel kunnen komen, goede diidelijke uitleg

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp