Geweldig en makkelijk

Zeer makkelijk.Kwam keurig op tijd Wordt nog vergoed ook terwijl bij de huisarts je het zelf moet betalen.Dit vind ik wel vreemd.Maar keurig alles af gehandeld.

Bij ons kwam een hele aardige mevrouw . Ze nam alle tijd, had antwoord op onze vragen en gaf ons nuttige tips.

Die was heel positief

De dokter gaf goede uitleg en nam er ook de tijd voor.

Prima!

Heel fijn. Je kunt een dag en tijd uitzoeken die bij jouw past. Je krijgt van tevoren goede vragenlijst en goede tijdindicatie wanneer ze komen. Tijdens gesprek kun je alles vragen en krijg je voldoende info, ze nemen de tijd ook. Fijne ervaring gehad!

Hele goede service!

Super snel en handig!

Super snel en handig !

goed niets aan toe te voegen..

prettig aan huis... jammer dat bij beide afspraken kort van te voren de tijd werd gewijzigd. dat is soms prive dan lastig plannen

ging prima, veel info, ging vrij snel.

Goede service en fijn dat er iemand aan huis komt om te vaccineren

Ik miste wel het advies voor Rabies vaccinatie. De website werkte niet goed de laatste keer dat ik er gebruik van maakte. Ik wilde alleen een herhaalvaccinatie. Leek goed te gaan maar kreeg daarna een mail dat het niet was afgerond. Na inloggen moesten alle gegevens worden nagelopen en de komende reis worden genoteerd. Daarna werden nog 2 afspraken ingepland. Mail hierover is wel direct goed afgehandeld.

Deze mevrouw had kennelijk geen tijd.

De arts had twee consults op ons adres. Toen ze met mij bezig was kwam mijn vrouw binnen en ze zei direct dat ze alles wat ze al aan mij had verteld niet meer aan haar zou vertellen. Dat moest ik maar doen. Dat kan niet. Ik ben geen arts en kan natuurlijk niet mijn vrouw uitleg geven over medicijn gebruik! Er waren ook 2 consults geboekt. Toen mijn vrouw daar wat van zei gaf ze aan dat ze bij discussie direct zou vertrekken en dat deed ze. Het was echt heel slecht!!??? We gaan een klacht indienen. En nu moet er een nieuwe afspraak komen. Vreemdste ervaring ooit.

Uitstekende service

Avond voor de afspraak keurige mail over hoe laat ze zou komen, volgende dag keurig op tijd, veel uitleg gekregen, kortom, als het nodig is zeker weer bij Thuisvaccinatie en zal het zeker delen met anderen

Zeer vriendelijke, ervaren arts.

Uiterst vriendelijke, behulpzame arts. Kwam netjes binnen de afgesproken tijdsvakken en kwam zeer professioneel over.

Prima.

Het is erg fijn dat er iemand thuis komt en duidelijk uitlegt wat er aan vaccinatie nodig is voor het land waar wij naar toe gaan. Hij nam de tijd om uit te leggen en de injecties te geven

Prettig en snel geregeld

Fijne ervaring met thuisvaccinatie gehad. Aanrader!

makkelijk en goede voorlichting. Vlotte afhandeling

ik ben zeer goed geinformeerd.

zeer goed

Redelijk

Geprikt door een onhandige (ik denk) student die wat laat kwam, er moe uit zag en nogal pijnlijk prikte bijna in mijn schouder. De eerste keer werd ik wel geprikt door iemand die dit snel en pijnloos deed (gelukkig want toen kreeg ik er vijf). Ik zie geen extra toevoeging aan je laten prikken door thuisvaccinatie, bij de GGD gaat het net zo makkelijk en is het een stuk goedkoper. Zo heb ik (zag ik later) 10 euro betaald om malaria tabletten te laten bestellen die ik zelf bij mijn eigen apotheek voor minder had kunnen bestellen terwijl de jongen verzekerde dat het niet duurder was. Ook werd er bij mij niets gedekt door de verzekering (heb ook wel een basisverzekering dus ja).

Snel, simpel en duidelijk

De benodigde vaccinaties had ik zelf flink uitgesteld tot het moment dat er nog maar een aantal dagen voor de reis waren. Gelukkig kon ik op zondagmiddag geholpen worden! Vragenlijst ingevuld met de medische achtergrond en het was gepiept. Een paar dagen later kwam dan de arts langs en vroeg naar mijn geplande activiteiten. Daarop heeft hij de vaccinaties gebaseerd en enkele minuten later was het al weer gebeurd. Super goed geholpen!

Prima geregeld

Alles was snel en zeer goed geregeld aanrader voor een volgende keer

Goed en makkelijk

Het is praktisch en de artsen deskundig en denken mee.

prima, to the point en prettig.

zie boven

Super snel

Dit is mij prima bevallen. Super snel geregeld en arts kwam zelfs een dag eerder. Netjes gebeld van te voren of het uit kwam. Vriendelijke man en snelle service!

Vakkundig en vriendelijk personeel

Het is heel makkelijk om een afspraak te maken en heel handig dat dit thuis kan

super service

's ochtends kregen we nog en sms van de medewerkster over de verwachtte tijd van komst, haar persoonlijke service maar zeer attent. En de medewerkster was zeer deskundig en daar stonden we echt van te kijken, nog nooit eerder meegemaakt. En onze zorgverzekeraar vergoedt het ook nog eens.

Goede en snelle afhandeling. Erg fijn dat dit direct aan verzekeraar wordt gefactureerd.

Snelle afhandeling, met de sms bovenop de indicatie tijdstip afspraak zit je niet onnodig lang te wachten. Ondanks heb ik van de dtp en hepatitis a vaccinatie veel last gehad. Linkerarm deed 2 dagen vreselijk pijn en heb 3 dagen lang aan een stuk geslapen en viel daarbij vaak oncontroleerbaar in slaap. Een niet veel voorkomende bijwerking, maar had kunnen worden gemeld ipv hier achteraf achter te komen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp