Zeer prettig

Vriendelijke, behulpzame arts die alles goed uitlegde. Vakkundige prik, voelde er niets van.

Top+++

Super makkelijk en deskundig Aardige en vakkundige artsen Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

zeer gemakkelijk

Arts komt aan huis en is gespecialiseerd. Beslist aan te bevelen. Zorg verzekering betaalt geheel of deel

Hele fijne, professionele arts

Ik kreeg 3 vaccinaties, ging als een zonnetje. Was er toch een beetje zenuwachtig voor en de arts stelde mij prima op mijn gemak. Heel fijn dat dit gewoon thuis kan (en dan ook nog in het weekend!). Zeker aan te raden!

Handig, prettig, snel

Communicatie vooraf is duidelijk, het bezoek is lekker snel, je hoeft niet helemaal ergens naar toe om daar vervolgens in de wachtkamer te zitten, kortom, super handig!

Super makkelijk en goede service

Ideaal. Je kunt zelf kiezen wanneer ze langskomen en goed advies. Echt super geregeld.

Het enige nadeel is dat het timeslot vrij breed was, tussen 12:00 en 14:00. Gelukkig was het 12:00 toen de bel ging en was alles om 12:10 weer klaar. Alles is met mijn zorgverzekering geregeld, dus daar had ik verder geen omkijken naar.

Makkelijk en goed advies .

Duidelijke communicatie per email . Goed op tijd .

Je krijgt wat je vraagt

Handig afspreken op internet, netjes een mail met verwachte tijd van aankomst, prima uitleg. Geen gezeur, daar hou ik van.

Vriendelijk en duidelijk alles geregeld.

De arts was vriendelijk. Gaf duidelijke uitleg.

Deskundig advies

Deskundig advies + snelle afhandeling. Wel moest ik een paar keer over een weer mailen voordat er een duidelijk advies was.

Deskundig personeel en een goede prijs

Wij hebben vaccinaties genomen voor Gambia. Alles werd uitgezocht van te voren en werd ons op de mail verzonden. Bij akkoord konden wij een afspraak laten maken. Hierna kwam de arts ter plaatse voor de vaccins alles werd uitgelegd en de behandeling was zo geregeld! Kortom, top service.

contact was prettig

had voor eerdere reis al via thuisvaccinatie informatie en vaccinatie gehad.

Snel, kundig en efficiënt

Afspraak op korte termijn mogelijk, gedegen advies - alles conform afspraak verlopen.

snelle Jongen

Had op mijn vaccinatie rapport ook 2x Naurix of Haurix staan dit zei mij niets, achteraf is dat hepatitis A dus ik hoofde niet geprikt te worden. Heeft het in het boekje erbij geschreven en weg was hij. Als ik dat geweten had dan had ik het op de lijst vermeld natuurlijk. Dus geen verwarring meer voor een volgende keer.

Snel geregeld , door zelf te plannen ook in avond uren. Aanrader voor iedereen die niet veel tijd heeft.

Prettig gesprek en proffesioneel

Laagdrempelig contact betreft aanvulling extra medicatie bijv bij preventie hoogteziekte. Arts had vertraging, heeft dit ruim van te voren keurig netjes doorgebeld.

Gaat makkelijk, snel en efficiënt

Ik heb de link van Thuisvaccinatie gevonden op de site van Shoestring. De informatie die ik op jullie site vond is duidelijk en toegankelijk. Als je thuis inentingen wilt ontvangen moet je natuurlijk alle informatie doorgeven over je reisdoel, je gezondheid en je eerdere inentingen. Als dat eenmaal gebeurd is is een afspraak online heel snel gemaakt. Je kunt kiezen uit blokken op een middag of een ochtend maar ik kreeg daags van tevoren zelfs nog een mailtje waarin het bezoekblok was teruggebracht naar twee uur. Met mijn paspoort en mijn entingsboekje bij de hand was de vaccinatie snel gedaan. De arts gaf op haar laptop ook nog extra informatie en er was gelegenheid voor vragen. Al met al perfect verlopen.

Was goed en prettig

Was mooi op tijd, een hele prettige man die de vaccinaties kwam geven. Gaf goede info over het land waar we naar toe gaan.

Een prima persoonlijke en deskundige benadering.

Prettig bezoek van een gemotiveerde jonge arts, die op persoonlijke wijze informatie deelde over de gezondheidssituatie in de te bezoeken landen. Een dergelijke persoonlijke en deskundige aanpak geeft vertrouwen.

Alleen maar positieve ervaring, op tijd en to the point

Precies gedaan wat moest gebeuren, afspraak op tijd, keurige bevestiging emails Geen opmerkingen Al met al prima ervaring

De deur niet meer uit voor een vaccinatie, Thuisvaccinatie kan ik aanbevelen. Makkelijk online een afspraak maken, vaccinatie arts was keurig op het afgesproken tijdstip bij ons. Vriendelijke man en gaf goede voorlichting. Vaccinaties worden vergoed door onze zorgverlener.

Fijn om thuis gevaccineerd te worden, prima geadviseerd

Prima service!

Snelle en nette service aan huis

Goede voorlichting, goede ‘prikkers’ en snel geregeld via site. Wel jammer dar er weinig wordt vergoed door verz.mij., wellicht betere / gunstigere afspraken trachten te maken.

Super!

Duidelijke communicatie over tijdstip van de gebeurtenis. Vervolgens een vriendelijke man die rustig de tijd voor je nam. Goede uitleg en folders die achtergelaten worden. Helemaal top!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp