Perfecte regeling zonder poespas , helder en goed verzorgd

Kon gewoon in eigen vertrouwde omgeving alles laten inenten, alles werd netjes en helder uitgelegd en kan dus onbezorgd op vakantie, lekker genieten dus 😀

Bizar veel mails voor 1 bestelling malaria

Erg veel enails

goed ervaren, nette mensen die je helpen.

De jongeman die mij geholpen heeft heeft mij heel netjes geholpen en het goede en juiste advies gegeven.

Gemakkelijk, professioneel

Was zeer gemakkelijk om afspraak te regelen. Is allemaal professioneel geregeld. Op tijd, met de nodige vaccinaties ter plekke. Ook professionele overdracht aan apotheek, waar ik even later door werd gebeld om recept te bevestigen.

Perfect, duidelijk, efficiënt, vriendelijk

Was mij aanbevolen door zowel mijn verzekering (UMC) als familie, vrienden en kennissen.

Prima en deskundig geholpen

Het was mijn eerste keer dat ik gebruik maakte van Thuisvaccinatie. Goede aankondiging per mail en op tojd.

Simpel en snel

Snelle afspraak, vlot afgewerkt, vriendelijk en deskundig. Erg fijn dat het ook in het weekend kan.

Professioneel

Binnen de aangegeven tijd verschenen en op rustige wijze uitgelegd welke vaccinaties geadviseerd worden, afgezet tegen de mogelijke risico’s van het te bezoeken gebied. En van de injecties voel je niets. Kortom prima ervaring, die ik een ieder kan aanbevelen.

Goed geregeld

Helemaal prima en duidelijk

Wij zjn geheel tevreden

De afspraak werd op tijd nagekomen. Goede informatie, prettige manier van omgaan, efficient.

Vriendelijk

Afgelopen donderdag heb ik bezoek gehad van 1 van de medewerkers van thuisvaccinatie.nl. De dame in kwestie was erg vriendelijk, behulpzaam en legde alles duidelijk uit. Ook de prikken zelf werden professioneel en met zo min mogelijk pijn gegeven. Ook de dag erna had ik geen last. Dank.

wij hebben het erg goed ervaren

De arts was keurig op tijd en heeft goede en geduldig uitleg gegeven van wat ons eventu. te wachten staat in Indonesie en wat te doen daar als het even mis zal gaan. We zouden de eventu. volgende vaccinaties weer bij Thuisvaccinatie doen.

Mijn ervaring met de thuisvaccinatie is dat het heel makkelijk is. Door van te voren in te vullen lijst weten ze precies waar ze voor komen en hebben dat ook bij zich. dus makkelijk , duidelijk en snel.

Topservice

Fijne medewerkster over de vloer die de tijd nam voor het proces. Ook met de kinderen ging het goed alhoewel 1 van de 2 echt niet wilde.

Super handig

Inenting perfect j

Was aardige arts legde perfect uit Jammer dat hij haast een uur later was dan in t tijdsbestek stond aangegeven. Zonder te bellen

Vakkundig, snel, vriendelijk

Vakkundig, snel, vriendelijk

Geweldige service en deskundig advies

De arts was zeer deskundig en gaf goed advies. Vlotte aanmelding en snelle service.

Professioneel en gemak

Deskundige en professionele arts en gemak.

Gemak en top service

Zaterdag kwam de medewerker op de afgesproken tijd goed voorbereid bij ons. Hoewel wij alles online hadden ingevuld besprak hij alle mogelijkheden en consequenties met grote zorgvuldigheid. Uiterst vriendelijk en zeer kundig, het was een zeer prettige sessie. Additionele malaria pillen werden geadviseerd, wederom een kwalitatief advies op basis van zeer professioneel systeem. En wat een aardige kerel. Volgende keer weer, vergeet de GGD of the Travel clinic, dit is super service!

Snelle afhandeling

Deze man had veel haast. Vorige keer betere uitleg over malaria ed.

Fijn, laagdrempelig, vriendelijk, vertrouwd.

traag

service is goed en duidelijk, wel ervaar ik het proces om mijn herhaalrecept te verkrijgen als langzaam, kost veel heen en weer gemail voordat ik mijn malariapillen thuisgestuurd krijg. dat kan vast makkelijker en sneller

Smart

Goede voorbereiding door online vragenformulier, advies reeds vooraf gekregen en duidelijke instructies ontremd risico’s die ik heb in het land van mijn reisdoel.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp