prima geregeld snel en makkelijk

Netjes te woord gestaan en prima geregeld

Super en snel

Altijd netjes op tijd. Elke keer even checken of er nog vragen zijn. Super om even snel een vaccinatie te laten doen, ze zijn namelijk zo weer weg.

goed verlopen

een vriendelijke mevrouw en goede advies

Heel relaxed

Aardige dame ,goede uitleg over allerlei dingen en ik kon alles vragen.

Zeer deskundig en vriendelijk

Wij hadden een update nodig. er is vakkundig bekeren welke injecties er waren verlopen. Je kunt ook andere vragen stellen over malaria en hygiëne. Wij zouden het zeker weer doen!

Duidelijk en professionel

Professionele mensen dat begrijpen wat ze doen. Voor vragen altijd beschikbaar, duidelijk aantwoorden.

Heel erg positief!

Heel handig wanneer entingen thuis kunnen plaatsvinden en al zeker in het weekend. Super

Netjes op tijd, snel klaar, mijn dochtertje van 1,5 hoefde niet eens te huilen van de prik.

Snel en effectief

De thuisarts kwam voor een herhaalinjectie, dit heeft ze heel snel en effectief afgehandeld. Arts was vriendelijk en duidelijk. Kreeg van tevoren een mail dat ze er tussen 12 en 14 uur zou zijn, ze was er om 11.40 al.

Heel prettig dat je van tevoren een e-mail krijgt op welk tijdstip je de arts kan verwachten en ook heel fijn dat je goed geïnformeerd wordt voor dat je op reis gaat.

Goede planning, deskundig, service-gericht, aardig

Tevreden

Ik vind het heel makkelijk dat ze bij je thuis komen. Geen reistijd en lang wachten bij de GGD. Ze zijn mooi op tijd volgens de afspraak .

Hastige spoed is zelden goed

Onze consultant had blijkbaar erg veel haast, hij is nog geen 5 minuten binnen geweest en heeft niet eens gezeten. Wij hebben echter wel een consult van zo'n 20 euro pp hiervoor betaald. Aan de ene kant fijn dat alles snel geregeld was en we snappen ook dat hij aan een tijd slot vast zit. Aan de andere kant zonde van ons geld. Daarnaast heeft hij in zijn haast de witte stoel van mijn schoonmoeder bekrast met zijn pen. Wij krijgen dit helaas er niet meer van af :(

Zeer service gericht

Kwamen zelfs in het weekend vaccineren en hadden goede aanvullende adviezen

Meedenken was top

Vandaag gebeld voor mijn dochter die angstig is voor de vaccinatie. Er werd in alles meegedacht en geholpen. Erg fijn!

prima service, duidelijke uitleg, hij nam de tijd.

prettige man, vriendelijk en to the point. Stond open voor vragen en had geen haast.

gewoon goed geregeld.

precies op de afgesproken tijd was de arts bij ons thuis. vaccinaties zijn perfect (geen pijn) uitgevoerd.

Super snelle professionele zorg!

Precies op de afgesproken tijd ging de bel. Goede en snelle service en niet eens duurder dan andere organisaties!

makkelijk en service aan huis

In 1 woord, uitstekend

Allemaal super verlopen. Afspraak maken de afspraak zelf. Fijne arts. En ondanks dat mij man de afspraak vergeten was...... goed begeleid. Top

Zeer vriendelijke man

Ondanks dat de vloeistof wat last verzorgde achteraf in de spier, toch zeer aangenaam geholpen door de man...

Aanrader!

Prima service! Eenvoudig afspraak maken, en „alles onder 1 dak”, geweldige arts is bij ons geweest, super communictaief en vaakkundig, gaaf ons nog veel meer uitleg en tips dan wij verwacht hadden! Veel geduld voor (kleine) kinderen, gaaf ze de ruimte en tijd. Ik ga niet meer naar andere vaccinatie sevice!

top!!!!

Ik vond het fijn dat er thuisarts aan huis komt.

Aanbevelenswaardig

Praktisch,goed, volgens afspraak op tijd en men denkt met je mee!

Goede communicatie per mail, en degene die het uitvoert weet waar ze het over heeft. Daarnaast een goede toelichting over evt vervolg vaccinatie ent rijkt tips aan die je vooral niet moet doen. Dank jullie wel, en nu op naar de vakantie

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp