Gemak

Goed op een afgesproken tijdstip

Is prima

goede ervaring, kundig en duidelijke uitleg over de vaccins.

Goede indruk gekregen. De arts is een kundig persoon die weet waar de vaccins voor dienen en geeft duidelijke uitleg.

correcte, aardige en duidelijke uitleg

correcte, aardige man en duidelijke uitleg

Top service!

Wederom top service.

Afspraak maken ging heel snel, vragenlijst ingevuld en opgestuurd. De dag er op nog enkele vragen ontvangen, er wordt zeer serieus met je omgegaan. Arts kwam aan huis en voorzag ons van goede informatie en vaccinatie was snel gezet. Kortom volgende keer weer.

Ok

Handig

Super, ik hoef geen vrij te nemen.

Ik heb me op mijn werk laten vaccineren, scheelt toch weer een kostbare vrije dag@ Ook goede uitleg over andete mogelijk voorkomende geneeskundige problemen. Een aanrader!

Prima thuis geholpen

Prima en prettige thuisvaccinatie

Goeie ervaring

Fijne afspraak, hij kwam op tijd en we zijn goed geïnformeerd en geholpen

Alles klopte de tijd het belletje van tevoren de duidelijke rustige uitleg pijnloze prikken. Op gemak stellen van iemand met prikangst. Schoon netjes en kundig

Prima !!

Heel plezierig contact

prima geholpen

goed advies, prima geholpen arts aan huis is duur, maar wel gemakkelijk

Eenvoudig en klantgericht

Heel prettig, het extra geld wat mij betreft waard

zeer adequaat, goede afstemming en medisch meedenken.

Wij vonden het contact prettig en adequaat, zowel in het aanmelden, plannen en adviseren. De afspraak voor het vaccineren zelf was dat ook. Dus top, en de complimenten!

Zeer goed geregeld duidelijk en compleet.

Een zeer accurate regeling netjes op tijd en op maat afgesloten. Precies wat wij wilden.

goed geregeld

De meneer was super aardig en legde alles goed uit.

Goed behandeld

Prima informatie

Topservice

Heldere uitleg/voorlichting. Aardig persoon die langskwam en de wachttijd is korter dan bij de GGD.

Fijn dat iemand bij je thuiskomt, je extra informatie en tips geeft en in alle rust de vaccinatie toedient.

Vriendelijke benadering

Voor herhaling vatbaar

gewoon goed

Keurig op tijd alles goed uitgelegd. heb al meerdere keren gebruikt gemaakt van thuis vacinatie

Super fijn

Duidelijke snelle communicatie.

Heel professioneel en vakkundig.

Prima geregeld.

Opaallaan 1212