uitstekend

zeer prettig en helder advies, efficiënt qua tijd

Top service

Top service vriendelijke en aardige arts.

goede service en passende voorlichting flexibel indien items dienen te worden gewijzigd nalv gewijzigde inzichten

Heel goed!

Fijn om rustig thuis alles door te kunnen nemen. Ik raad het iedereen aan!

Prettige service en uitleg aan huis

Fijn dat de arts thuis langskomt voor de vaccinatie. Er werden goede vragen gesteld en op basis van de reis die we gaan maken, kregen voldoende informatie en uitleg. Enige nadeel is dat het tijdsblok vrij ruim is en je dus lange tijd thuis moet “wachten”.

goede ervaring

Vriendelijke arts, gaf goede uitleg. het betrof twee inentingen voor twee kinderen van 3 en 7. Dit is zeer snel en professioneel uitgevoerd zonder pijn.

Goed En makkelijk aan huis!

Alleen jammer dat de tijdsaanduiding van langskomen niet nauwkeuriger kan bv 1 uur ipv 2 a 3 uur ertussen

Prettig en snel

Fijn, snel en professioneel

Op tijd en duidelijk uitleg

Goed meegedacht en duidelijke uitleg. Helemaal goed.

Niks op aan te merken

Niks op aan te merken

Wij zijn op een prettige manier ingeënt.

Graag willen we voor dhr. Kouwenhoven een bioticakuur aanvragen ivm zn maag. Bvd vriendelijke groet Ab Kouwenhoven

Super! Snelle service, klantvriendelijk, professioneel

Goed! Aardige en kundige arts, snelle service, goede uitleg

Service aan huis

Dit was voor mij de tweede keer dat ik gebruik maakte van thuisvaccinatie.nl Ditmaal leek de arts minder ervaren omdat hij niet alle vragen kon beantwoorden. De achterwacht was niet bereikbaar.... Wij werden echter fijn geholpen.

Duidelijke informatie en duidelijk advies.

positief.

Meer dan alleen inentingen

Wat een fijne service was dit! De dame die bij mij langs kwam nam de tijd om alles uit te leggen. Ze checkte waar ik precies heen ging om zeker te weten dat ik de juiste inentingen kreeg, was ook goed op de hoogte van de actuele situatie van ziekte uitbraken op mijn reisbestemming, checkte telefonisch nog iets met een collega en legde duidelijk ook uit hoe aldaar met evt malaria verschijnselen en voeding om te gaan. Gewoon volledig reisadvies mbt gezondheid, hele fijne ervaring!

Gemakkelijk

Gemakkelijker kan niet!

Lekker snel en duidelijk!

Het was lekker snel en duidelijk.

Heel makkelik en prima geregeld

De artsen waren keurig op tijd en alles werd heel duidelijk uitgelegd met veel aanvullende informatie over de betreffende reisbestemming. Kortom, zeer tevreden.

Heel handig en praktisch!

Erg fijn dat iemand dit bij je op locatie komt doen!

Geen op of aanmerkingen!

Ik ben even de arts zijn naam kwijt, maar alles was prima en goed geregeld. Sociaal en weet je heel goed op je gemak te stellen (ook al was ik dat zelf wel al). Alles was duidelijk uitgelegd betreft de vaccinatie.

Zeer prettig en professioneel!

Als zeer prettig en professioneel ervaren!

uitstekende service

snelle afspraak goede voorlichting aan de keukentafel deskundige uitleg

Makkelijk en efficiënt

Vriendelijke meneer en fijn dat het thuis kon gebeuren

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp