Prettig persoon, komt ‘s avonds in het weekend langs voor de inentingen. Legt alles goed. Tot geregeld👍

Snelle reactie

Er is snel gereageerd en medicijnen ook rechtstreeks bij zorgverzekeraar gedeclareerd. Had alleen nog graag antwoord verwacht ivm bijwerkingen van malariatabletten mbt mijn ziektegeschiedenis. Heb besloten ze nu niet in te nemen.

je hoeft er geen vrije dag/ vrije tijd voor in te leveren

heel erg goed, zoals hierboven vermeld, hoef je er geen vrij voor te nemen noch qua werk noch qua sport (kids), het kan gewoon wanneer het jou het beste uitkomt. Duurt ook niet lang, met een half uurtje heb je je prikjes inclusief uitleg en extra informatie gehad.

Geweldig, gewoon in je eigen huis!

Heel eenvoudig een afspraak maken via internet en je kiest zelf de dag en tijd. Paar spuitjes en goede uitleg over het land waar je heen gaat.

Betere ervaring met vorige arts

Wij kregen nu 2 herhaling prikken. De arts die nu bij ons thuis kwam was veel minder informatief, leek veel haast te hebben en tijdens onze vragen zat hij op de tablet zijn informatie bij te werken. Hierdoor kregen wij niet de indruk dat hij tijd had om onze vragen te beantwoorden. Daarnaast gaf de arts ook ons de indruk dat het eigenlijk allemaal wel mee valt met alle spuiten en het nut ervan,. Je komt toch zelden in aanraking met ziektes. (we dachten even: waar doen we het dan voor? Het is jullie advies!) Gelukkig hadden we met de 1e arts die 6 weken geleden bij ons was, een betere en positievere ervaring!

Alles ging heel vlot en in 1x goed

De arts was net binnen de tijd van het tijdsblok. Verder ging alles prima. Prik zat zo in m’n arm. Arts was veder goed en deskundig!

Perfect geregeld en perfect aanvullend advies

Perfect geregeld en perfect aanvullend advies

Heel goed

Prima geregeld. Alles word duidelijk uitgelegd en er word rustig de tijd genomen.

Is goede service

Goed en vriendelijk

Ideaal

Super handig dat het thuiis kan op n voor jou geschikt moment.

Het was een prettige ervaring

Het was ideaal om thuis gevaccineerd te worden door een kundige professional.

heel goed geregeld

Aardige mensen en hele goede uitleg.

Super handige service!

In nog geen 10 minuten stond de arts alweer buiten en had ik 2 vakantie vaccinaties binnen ;-) Ik vind het geweldig dat er ook in de avond uren een afspraak gemaakt kon worden.

kwamen eerder dan gepland

de 1e keer dat ik mijn afspraak had met thuisvaccinatie waren ze 2 uur te vroeg. Een dag van te voren kreeg ik bericht dat ze er rond 18:00 zouden zijn de volgende dag waren ze er al om 16:15... Hier moest ik ook nog eens 50 euro voor betalen terwijl Thuisvaccinatie verkeerde informatie verschaft! Bij de 2e afspraak waren ze er wel op de aangegeven tijd. Verder kregen we maar weinig informatie. Niet zoals op de website staat aangegeven dat je echt reis en gezondheidsadvies krijgt voor je reisbestemming. Helaas ben ik niet erg te spreken over Thuisvaccinatie.

Duideljke info maar niet helemaal juiste info

Het duurde heel even voordat arts duidelijk had welke reiservaring wij hebben. Leek vooraf ingevulde info niet meteen paraat te hebben. Daarna was hij duidelijk en kon goed inschatten welke info voor ons overbodig was. Zijn info over malaria in Thailand komt niet overeen met kaartje op website. Hij gaf aan dat er in centraal TH malaria is. Volgens kaartje website juist meer in het noorďen. Volgens mij en andere bronnen is het vooral in grensgebieden (met name met Cambodja). Zoals dat in Vietnam ook geldt in het grensgebied met Cambodja.

Prima geholpen

De arts wist ons goede adviezen te geven, prima en vriendelijk geholpen. Fijn zo aan huis!

Makkelijk en snel

Ik heb al vaker een afspraak gemaakt bij Thuisvaccinatie. Je krijgt een goed advies en ik vind het erg makkelijk.

Uitstekende service

Heb afspraak gemaakt op mijn werk. Hoe ideaal is dit! Keurig op tijd en deskundig personeel. Beantwoord alle vragen. Ga zeker weer gebruiken in de toekomst!

Goede info over de verder te nemen maatregelen wat betreft medicatie. En over bescherming tegen muggen en zonnebrand. Aardige arts

Super service

Super service

Professioneel en enorm hulpvaardig

Op tijd, professioneel benaderd. Fijn geholpen!

Redelijk

Afspraak ruim ingepland, zou komen tussen 9 en 13 uur; sms-je meldde tussen 11.50 en 12.50 uur, uiteindelijk kwam hij om 12.55 uur. Had het druk, dus het was naar binnen prik zetten en weer weg.

Supper

Zeer vriendelijk en goede voorlichting

Het is een relaxte methode om in je eigen huis je inenting te krijgen.

Zoals bovengenoemde, raad ik het iedereen aan. Een minpunt heb ik wel, ik snap dat ze niet precies op een vast tijdstip bij je kunnen zijn, maar dan komt de arts pas na de tijdsblok. Maar goed, we waren wel tevreden.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp