Professionele aanpak.

Makkelijk en snel , goed service

Vriendelijke arts die alles uitgebreid heeft uitgelegd.

De arts kwam op tijd. Alles netjes uitgelegd en doorgevraagd wat voor onze reis nodig was.

Goed!

Alles was goed geregeld en ook goed uitgelegd tijdens het bezoek.

dik tevreden

Wat een gemak voor ons én mensen met verstand van zaken. Blij mee

Zeer Professioneel

Vriendelijke en professionele arts aan huis gehad. Alles duidelijk en vlot geregeld!

Simpel, snel, en goed geregeld

Het laten vaccineren via thuisvaccinatie is enorm handig. Op basis van je reisgegevens krijg je precies een overzicht van alle vaccinaties die je nodig hebt voor tijdens je reis, wat erg handig is. Het vaccineren zelf is ook zo gebeurd, met een kwartier ben je klaar. Enorm aan te bevelen dus!

Hij kwam op het afgesproken tijdstip en gaf goed advies en drong niets op.

Aardige kundige arts

Zie hierboven

De arts: perfect, nauwkeurig en efficiënt.

De communicatie vooraf via de mail vond ik soms ‘onduidelijk’; werd wat onrustig van.

Fantastische service

De arts die langskwam heeft mij zeer goed geïnformeerd en professioneel behandeld. Kan dit iedereen aanraden.

Fijn

Goede uitleg

Heel fijn en duidelijke informatie

Mooi op tijd een whatsapp met de tijd van aankomst op de dag van afspraak . Vriendelijk en goede informatie

Thuisvaccinatie is me prima bevallen.

Het is heel efficiënt.

Duidelijkheid, nemen de tijd om evt vragen te beantwoorden

super service!

We zijn thuis erg deskundig voorgelicht en gevaccineert. Ontzettend aardig. Wat een gemak. Laat de reis maar komen :)

Fantastische!

Een fantastische thuisarts. Rustig en zorgvuldig met aandacht en nazorg alle vaccinaties gezet. Tevens duidelijke uitleg gekregen. Helemaal top.

Buitengwoon handig, snel en heel nuttig.

Professioneel, adequaat en praktisch!

Makkelijk, vriendelijk, op tijd, je wordt goed geïnformeerd

Makkelijk, vriendelijk, op tijd, je wordt goed geïnformeerd

Heel goed geholpen

Ik ben uitstekend geholpen door Thuisvaccinatie. Ze hebben veel kennis, denken mee en reageren altijd heel snel. Heel tevreden.

Uitstekende ervaring!

Goede vakbekwame mensen met veel informatie en oog voor service!

Fijne arts

Door overmacht werd mijn afspraak geannuleerd maar er is goed gekeken naar een nieuwe afspraakmogelijkheid gezien we met een korte termijn op vakantie zouden gaan. Ondanks het late avonduur had de arts echt ruim de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Heel tevreden!

Fijne bekwame arts.

Vaccinatie zelf was prettig, aardige arts. Genoeg tijd voor alle vragen. Tijdvak is wel erg groot 12:00 - 1600.

Gemak

Goed op een afgesproken tijdstip

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp