Snel, makkelijk en duidelijk

Het was binnen een kwartiertje gepiept. Jongeman had verstand van zaken en kon mij ook al een kleine voorlichting geven over wat ik voor mijn volgende reis nodig zou hebben. Top geregeld weer!

best ideaal zo aan huis

De eerste afspraak met thuisvaccinatie verliep perfect, de tweede ging wat minder vlot door drukte en ziekte, Uiteindelijk is alles goed gekomen, dus ben best tevreden.

Top geregeld

Leuke vriendelijke arts. Van de prikken voelde je niks

Afspraak gemakkelijk gemaakt.

Afspraak is gemakkelijk gemaakt. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de verwachtte aankomsttijd. Vriendelijke arts.

Geweldige service, heel blij met dit bedrijf

Hele aardige thuis arts, ben zeer tevreden!

Zeer goede voorlichting. Fijn thuis op afspraak. Kan het ieder aanbevelen.

Perfect !

Thuis in eigen omgeving de prikken krijgen, op een tijdstip die bij ons goed uitkomt, door een zeer aardige medewerkster => beter kan je dit niet krijgen ! Bedankt.

Makkelijker kunnen jullie het niet maken.

Niks op aan te merken.

geweldig

Dit was de eerste maal dat wij gebruik hebben gemaakt van deze service. Contact via email liep naar wens: vlotte reactie, correcte antwoorden. Ook het maken van de afspraak en de terugmelding hiervan verliep uitermate goed. Het tijdframe en de nadere precisiering later klopte tot op 5 minuten. Een punt dat verbetering behoeft is de aanmelding: nu werkt men met een hoofdpersoon en daar hangen andere medereizigers onder. Het is veel duidelijker dat eenieder een eigen account aanmaakt en aangeeft dat er een connectie bestaat met een ander account. Een dergelijke aanpak voorkomt veel administratieve rompslomp als er later in een andere combinatie wordt gereisd dan wel dat een relatie over gaat. Prettige bijkomstigheid is dat alle formaliteiten met de zorgverzekeraar door deze organisatie wordt uitgevoerd. Ik zal zeker later weer gebruik maken van jullie diensten.

Goeduitgelgd zorgvuldig besproken

zeer geschikt persoon , goede uitleg en pijnloos geprikt

zeer aan te bevelen

Fantastisch

Lekker makkelijk mooi op tijd aardige mensen en ook in het weekend zou het iedereen aan raden topper

Prima service en vakkundig advies.

Zie hierboven.

Goed verlopen

Net zoals de vorige keren goed geregeld.

Erg vriendelijke man, goed geholpen en duidelijke uitleg

We kregen erg goeie uitleg bij de vaccinaties en ook andere tips en uitleg over bijvoorbeeld malaria in het land waar ik naartoe ga. Ook wist hij goed wat hij moest doen toen ik flauwviel en voelde ik me erg op mijn gemak!

Zeer te vreden

Heel fijne ervaring en ga het andere mensen aanraden om hier gebruik van te maken

Online afspraak maken en men komt bij je thuis de vaccinatie zetten. Efficiënter kan gewoon niet. Tijdens bezoek werd nog even het formulier in het kort doorgenomen, of alles wel klopt. Zo nodig een aanpassing gedaan. Zoals bij mij. Ik ben bijv. Diabeet, voor mij zou het goed zijn een Antibiotica mee te nemen, mocht ik ziek worden. Er wordt goed met je meegedacht. Kan met een gerust hart met vakantie. Super bedankt!

Super!

Het werkte allemaal duidelijk en goed, heel fijn dat het makkelijk aan huis wordt bezorgd en het mailcontact zo snel is.

Goede reisadviezen, duidelijke uitleg

Fijne arts, vriendelijk en deskundig

Gezellig, vlot en deskundig.

Gezellig babbelaar. Beetje amicaal, maar wel leuk. Prettig om aan huis te worden gevaccineerd.

Zeer goede ervaring

Voor het reizen over de wereld voor mijn beroep was ik opzoek naar een goed advies waarmee ik alles kon afdekken. Aan welke vaccinaties moet ik nu denken en waar moet ik rekening mee houden. Zelfs in het weekend werd er contact gehouden met hierin adviezen en vorderingen van mijn aanvraag. Vandaag keurig volgend afspraak een adviserend arts thuis op bezoek gehad. Er prettig want zo kon ik vandaag gewoon thuis werken en koste mij dit erg weinig moeite om te regelen. Voor de toekomst zal ik zeker weer advies bij thuisvaccinatie inwinnen.

Uitstekend geregeld

Makkelijk, snel en simpel. Avond vooraf nog een mailtje met het tijdsbestek en arts was keurig op tijd aanwezig. De persoon zelf was vriendelijk, gaf uitleg over de vaccinaties en was ook zo weer klaar.

Prima geregeld.

Heel fijn dat ze thuis komen prikken. Word gewoon vergoed door de zorgverzekering.

Prettige afwikkeling en communicatie

Zowel de entingen welke verzorgd zijn door de arts als de communicatie zijn prettig en duidelijk verlopen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp