Prima uitleg

Een vriendelijke dame, welke de tijd nam om alles uit te leggen

perfect geregeld. snelle afspraken en dito behandeling.

niet opdringerig worden svp

Gemakkelijker kan het je niet worden gemaakt. Afspraak qua tijd kan misschien worden ingekort ipv een tijdsbestek van 4uur

Ideaal

Afspraak in de avond fijn aan huis, Goede communicatie Nemen de tijd, Fijne duidelijke uitleg aan huis ook voor de kinderen

Fijn om dit thuis te doen, geen wachttijden

Alles gelijk en duidelijk geregeld

Deskundig en vlot

Goede service!

Niks op aan te merken

De arts was op tijd, vriendelijk, duidelijk en snel. Afspraak maken werkt ook goed. Ik zou zeker nogmaals gebruik maken van thuisvaccinatie.nl

Snelle reacties en adequaat

Eesrst veel informatie ingevuld, wat achteraf toch onduidelijk was(!) met de camera de boekjes gefotografeerd en toen was alles helder.

Goede ervaring mee!

Zeer tevreden en makkelijk, want ze komen wanneer jij kunt

Weg priktrauma!

Mijn zoon van 8 had een hele nare ervaring met prikken. Deze thuis arts had daar alle aandacht voor. Het prikje ging zo snel dat mijn zoon het nauwelijks in de gaten had! Fijn dat er nu een andere associatie met prikken is. Verder goede uitleg gekregen. Alles volgens afspraak. Ook nog uurtje van tevoren gebeld zodat we onze zoon wat verdovende crème komen aanbrengen. Top dus!

Prettig en ontspannen thuis

De arts legde goed uit wat ze ging doen. Waar we naar toe gaan met vakantie en wat we daar voor nodig hebben. Juist de vaccinaties thuis is heel prettig en ontspannen

Fantastisch

Ik hou niet van prikken krijgen en deze mevrouw bracht me op me gemak en deed alles heel netjes. Ik kreeg netjes uitleg van alles

Goede adviezen

Dit is de derde keer dat ik gebruik maak van de diensten van thuisvaccinatie.nl. Alle keren goede adviezen en snelle afwikkeling. Helemaal perfect zo thuis alle service!

Juiste en voldoende informatie is gegeven

Makkelijk dat ze aan huis komen, Goede uitleg over voor en nadelen van vaccinaties.

handig

thuis, redelijk snel, goede afhandeling

Na inentingen bijna een week met een ontstoken bicep en schouder aanhechting gelopen.

De beste meneer kwam langs en was binnen een paar min weer op weg. Al met al geen probleem, echter voelde diezelfde avond mn schouder vreemd wat mogelijk is na inentingen. Dag daarna koorts en steeds minder beweging mogelijk in de betreffende arm. Naar de huisarts en bleek dat de bicep en deltoide ontstoken waren geraakt. Naproxen 500mg voorgeschreven en 4dgn later ging het beter. Volgende keer toch maar weer de GGD.

Weinig te melden, erg makkelijk,vriendelijke arts

heel goed

ik heb heel goed uitlag gekregen heel tevreden

Goed, zou het iedereen aanbevelen, omdat het thuis is, en zelf je datum en tijd aan kan geven, past bij deze tijd en maatschappij. En iemand die goed kan spuiten topper!

Duidelijk vaccinatie overzicht en deskundige uitleg

de thuisvaccinatie vond ik zeer goed

de thuisvaccinatie heb ik goed ervaren

De afspraak telefonisch was snel gemaakt alleen via internet geen het moeilijk Te regelen.

Door te bellen om te vragen of de gemaakte afspraak door ging omdat het via de mail alleen niet lukte was bij mij de vrees ontstaan dat het niet door zou gaan. De mevrouw aan de telefoon deelde mij mede dat afspraak doorging. De dame kwam mooi op tijd bij mij thuis en was ook zo weer weg. Dus alles is weer voor een aantal jaren voor mekaar.

Super aardige man, legt alles duidelijk uit. Het leuke was dar we voor de 2e keer dezelfde hadden.

Super goede ervaring

Opaallaan 1212