Perfect en super makkelijk

Fijn dat het zo makkelijk thuis gedaan kan worden.

Heel prettig

Bespreken samen met jou heel je reis en welke gezondheidsrisico's er eventueel kunnen voorkomen, zodat je goed voorbereid op vakantie kan gaan. Ga zeker vaker gebruik maken van de diensten van thuisvaccinatie.

ideaal dat men bij je thuis komt

fijn dat er een tijdsblok werd aangegeven waarin ik de arts kon verwachten; hij was keurig op tijd. Goede uitleg en voorlichting.

heel duidelijk

Prima service; duidelijke uitleg.

Goede zorgvuldige uitleg.

Makkelijk en professioneel

Je hoeft niet de deur uit en je wordt professioneel geholpen door goed voorbereide medewerkers met kennis van zaken!

snel, praktisch en professioneel

Afspraak was snel gemaakt; informatie tijdens het consult was duidelijk en de prikken waren snel en goed gezet.

Uitstekende service

Professionele service aan huis. Korting op de kosten voor het consult indien twee of meer mensen zich tegelijk laten vaccineren. Goede voorlichting over aandachtspunten op de reisbestemming.

C

A

Service op maat

Snel een afspraak kunnen maken. Deskundig advies en prikken.

Prima service, goede uitleg en zeer vriendelijk!

De meneer die de vaccinaties kwam zetten was zeer vriendelijk en vakkundig. Hij nam alle tijd om vragen te beantwoorden, ook die van mijn vriendin die een stamcel transplantatie had gehad en daardoor ook wat vragen had. Echt zeer tevreden en ik kan iedereen Thuisvaccinatie aanraden!

Makkelijk je vaccinaties krijgen

Hartstikke makkelijk geregeld. Arts kwam op tijd en we kregen een hoop uitleg. Rekening werd meteen doorgestuurd naar de verzekeraar. Super handig!

Heel erg kundig en goeie uitleg!!

Heel handig!

Ideaal dat er iemand aan huis komt en de vaccinaties uitlegt en kan zetten.

Snel

Het was prima en de vaccinatie werd ook snel gezet. Meneer is nog geen 10 min binnen geweest. Ik had wel iets meer controle of uitleg willen hebben, want het leek zo bijna iets te snel te gaan. Maar al met al tevreden!

Ideaal en super vriendelijk.

Behulpzaam, taktvol en vriendelijk geholpen. Fantastisch.

Helemaal hoed

Genak, duidelijke uitleg, vriendelijke dames

Echt heel erg goed

Mijn ervaring is voor de 2e keer heel erg goed Advies wat wordt gegeven ,tips over het land enz .ik zal jullie zéker aanbevelen bij iedereen.

Top!!

Snel geregeld, duidelijke informatie en op een tijdstip dat mij uitkomt aan huis, super!

Adequaat, snel en professioneel!

Voor een ingelaste reis behoorlijk wat vaccinaties nodig. Huisartsen, ziekenhuis en GGD waren niet erg behulpzaam. De artsen van Thuisvaccinatie stonden binnen twee dagen (op mijn werk) op de stoep.

Super geregeld

Super geregeld, fijn dat ze aan huis komen. Goede service.

Onpersoonlijk, kortaf

Stond niet open voor vragen, hadden het gevoel dat hij zo snel mogelijk de deur uit wilde. Had het over hygiëne in Nepal dat dat zeer laag is maar zelf nam hij het ook niet zo nou met de hygiëne. Prik plek werd niet ontsmet en gaasje met bloed werd zo op tafel gelegd en dan had de arts zelf geen handschoenen aan. En dat zou ook zo kunnen zijn bij vorige bezoeken, dus over besmetting en hygiëne gesproken.

Makkelijke en goed thuis-service

Makkelijk via internet een afspraak maken. Geen lange wachttijden, dus dezelfde week nog een afspraak. Snelle afhandeling thuis.

in orde!

in orde!