Goed geregeld !

Afspraak gemaakt om ons gezin thuis te laten vaccineren. Dit is echt goed bevallen, super simpel. Een aardige medewerkster heeft ons alles uitgelegd, vaccinaties gegeven en klaar! Gewoon goed geregeld !!

Super handig!

Alles online vast bekijken, afspraak maken en dan op de afspraak thuis geholpen worden. Het is allemaal heel overzichtelijk en duidelijk.

Gewoon super 👍

Binnen de opgegeven tijd op afspraak, goede uitleg en goede tips 👍

Uitstekend en snel.

Makkelijk en goed.

Keuring binnen de afgesproken tijd.

Makkelijk te regelen en een vlot verloop.

Het maken van een afspraak is binnen een aantal minuten gedaan. Er wordt duidelijk aangegeven wanneer je de arts kan verwachten en het zetten van de vaccinaties verloopt vlot met voldoende uitleg.

Niet dit soort velden verplicht maken, niet nodig en zorgt ervoor dat je de enquete niet wilt afnemen

ging goed en snel dat vond ik wel fijn heb nog beetje last van me arm na 1 dag weet niet of dat hoord maar oke

Snel en behulpzaam

Vriendelijke mevrouw. Alle vragen goed beantwoord. Erg tevreden.

Prima geregeld en heel fijn dat dit thuis kan.

Tevreden

Lang gewacht

Heb geen indicatie gekregen voorafgaande in welk tijdblok kleiner dan 12 en 16het ging zijn. Hele middaggewacht...

Geweldige ervaring en zo relaxed!!

Heel fijn wanneer je eigenlijk te druk bent om dan in je eigen omgeving gevaccineerd te worden. Een ontzettend vriendelijke dame die alle nodige informatie gaf voor het land van bestemming. Dit zal voortaan voor mij en mijn gezin de manier zijn om de juiste vaccinatie te krijgen voor een vakantie aan.

Zeer goed.

Prettig dat dit vaccineren thuis kan en uitgebreide uitleg. Erg praktisch.

Duidelijke uitleg

Prima advies en nemen alle tijd

Geduldig en duidelijk. Ook met onze 9 jarige anti-prik zoon ging het prima

Snelle service

Je hoeft de deur niet uit, vriendelijk en snel. Mogelijkheid om vragen te stellen.

super!

eenvoudig online geregeld, super snel tijd om gevaccineerd te worden door een kundige arts en voor een goede prijs. Kortom helemaal top!

Makkelijk (thuis) en vriendelijk

Van tevoren krijg je het advies gemaild zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Op de dag zelf wordt het tijdsblok nader gespecificeerd. Men komt naar je toe, zelfs in de avond. Vriendelijke dame, tijd voor extra vragen van mijn kant. Kortom, een positieve ervaring. Alleen nog voor elkaar zien te krijgen dat thuisvaccinatie een contract krijgt met de (meeste) zorgverzekeraars en dan is het perfect.

goed en duidelijk verzorgt

goede uitleg en nette persoon

Prikken gezet zonder problemen en met goede uitleg!

Handig geregeld

Had op korte termijn vaccinatie nodig en GGDs waren vol. thuis vaccinatie bood uitkomst. En zeker zo goed als zelf naar GGD gaan

Top!!

Uitstekende en snelle service!

Prettig, snel, vriendelijke man, beter dan GGD

Zoals boven beschreven. Tip: werk aan een preciezer tijdvak wanneer men langskomt. Dit was 9-13u, toen een mail dat het 10-12u werd, vervolgens een sms dat het 12.45u werd en vervolgens was hij er 12.25u. Zeker omdat het om een baby ging (met slaapjes enzo) kon dat beter. Verder top.

is goed

Mijn ervaring is goed. Werd vrij snel geholpen en kan goed in overleg gaan.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp