Snelle en zeer fijne service!

Duidelijk en veel informatie gekregen. Hele fijne service !

Vlot en vakkundig behandeld.

Mijn zoontje van 2 jaar werd vakkundig gevaccineerd! De arts had veel ervaring met kinderen, Tezamen met de juiste voorlichting zijn we klaar voor de reis.

Top!

Top geregeld en geholpen.

Weinig sensitief en te veel druk

Mijn dochter Zoë moest gevaccineerd worden. De dame in kwestie nam heel dwingend de regie vanaf het moment dat ze binnen kwam. Dit hebben we als gezin als erg onprettig ervaren. Onze dochter vindt prikken spannend en wij hadden zelf een strategie met haar bepaald waar zij zich ook ontspannen bij voelde. De arts wilde bepalen hoe het ging zonder oor te hebben voor ons. Dit alles vanuit haar ervaring en we moesten wel even streng zijn en doorzetten want ze moest nog naar meer mensen. Ik denk dat als ze met meer gevoel voor ons was binnen gekomen en ons het had laten aanvliegen zoals wij wilden, dan was het minder traumatisch geweest voor mijn dochter. Ze was nu nog na het vertrek van de arts erg overstuur. Zeer onprofessionele houding en geen sensitiviteit vanuit de arts. Nu heeft het langer geduurd dan nodig door het feit dat zowel mijn dochter als ik zelf ageerde tegen haar werkwijze. Wij hadden gehoopt op meer ontspanning door in onze eigen omgeving te vaccineren maar voor andere en vervolg vaccinaties gaan wij niet meer naar thuisvaccinatie. De ervaring was erg vervelend.

Top!

Er werd snel en deskundig geprikt. We werden van alle informatie voorzien en op de vragen kregen we goed alle antwoorden.

Super!

Aardige mevrouw, snelle service en daarnaast ook nog aanvullende tips voor het reizen

Professional, experienced and service minded.

Excellent! The home service has been an absolute lifesaver, as I was really struggling to find time during the week.

• Would you recommend us? Yes

Nette jongeman, duidelijke uitleg en tijd voor vragen. Prima afspraak.

Ideaal, lekker makkelijk en snel.

Ideaal, lekker makkelijk en snel.

Duidelijk, informeel,

Voorheen moest ik een half uur rijden om een vaccinatie te halen, nu komt er gewoon iemand bij mij thuis, geweldig! Heb hele duidelijke uitleg gekregen. Betaling gaat rechtstreeks naar je zorgverzekeraar, super handig.

Gemakkelijk, snel, informatief

Goed advies gekregen over de infecties die ik op kan lopen tijdens mijn reis.

Goede informatie en snel geregeld

We konden snel een afspraak maken. En dat het thuis kon was prettig met een dreumes. We zijn goed geïnformeerd over de landen waar we naar toe gaan.

Compleet advies

Na inspectie van mijn vaccinatieboekje er zelfs nog een additionele vaccinatie die was verlopen aan toegevoegd

Zeer goed en vriendelijk

Goed geinformeerd en uitermate vriendelijk en beleefd.

Deskundig

Mijn afspraak met Thuisvaccinatie.nl ging om een herhaalvaccinatie. Ik was dus al bekend met Thuisvaccinatie.nl Bij de vorige afspraak is mij alle informatie over de vaccinaties etc. Uitgelegd. Deze keer was dit niet nodig omdat het om een herhaling ging. Maar toch ben ik wederom zeer positief.

Heel prettig!

De arts was heel aardig en luisterde goed naar vragen en deed haar best om alles zo goed mogelijk te beantwoorden. Dat de arts thuis komt is ook een fijne ervaring. De prikken waren zo goed als pijnloos.

Goede uitleg zonder er de deur voor uit te hoeven.

Vaccinatie nodig voor gele koorts, de dame was mooi op tijd, en heeft alles netjes afgehandeld. We hadden nog wel wat aanvullende vragen over o.a. malaria pillen, en een verschil in prijs tussen mijn vriendin en mij. Dit heeft ze netjes uitgezocht en beantwoord (prijs verschilt tussen verzekeraars). Mijn 2e ervaring met Thuisvaccinatie, ideaal!

Vriendelijk en snel

Kort vriendelijk bezoek

Goed0

Heel fijn om get thuis te doen ze waren heel aardig

Snel en klantgericht. Duidelijk. Makkelijk, want aan huis.

Het was eenvoudig om via de site de afspraak te maken. Daarna nog een goed telefonisch overleg gehad n.a.v. het ontvangen inentingenadvies. Vervolgens was de arts op tijd op de afspraak en gaf hij naast de nodige spuit ook duidelijke voorlichting over andere ziekten die mogelijk een bedreiging zouden kunnen vormen op de reis.

Fijn dat het thuis kan, vooral voor de kinderen

Goede uitleg, veel geduld en fijne meneer die de vaccinatie kwam geven.

Geweldig.

Je werd gebeld dat ze wat later kwamen en dat is fijn. Er werd tijd voor je genomen voor vragen en uitleg en de inenting Is professioneel uitgevoerd. Ik had veel vertrouwen in de persoon die bij mij geweest is .

prima!

De arts die kwam was kundig in vaccineren en wist alle vragen te beantwoorden, was prettig!

Vlotte reactie van thuisvaccinatie en helder advies.

Ideaal dat de persoonsgegevens bekend zijn bij thuisvaccinatie. Snelle en uitgebreide mailwisseling bij vragen geeft vertrouwen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp