Perfect, heerlijk relaxed zo in je eigen huis

Goede en rustige uitleg over de medicatie en ondertussen de vaccinatie er in. Werd goed gekeken naar mijn reisschema

geduldige vriendelijke arts

arts stelde mij gerust en gaf een duidelijke uitleg over de vaccinaties

Punktueel. Tijdbesparend. Goede voorlichting

Mevrouw kwam aan huis. Is tijdsbesparing. En op tijd. Gaf goede voorlichting over tropische ziekten.

Makkelijk, vriendelijk, snel en prettig

Vriendelijke arts, belde netjes van te voren dat hij er aan kwam. Prettige ervaring. Zou het iedereen aanraden.

Professioneel en sne

Op mijn werk DTP inenting laten zetten. Arts heeft mij goed geïnformeerd betreft risico's vakantieland

Professioneel en super handig

Goede voorbereiding, snelle services en goed adviesgesprek gevolgd door professionele vaccinatie.

Op tijd en efficient

Prima, vriendelijke service

Vaccinaties simpel en snel geregeld

Goede ervaring met Thuisvaccinaties.nl. Overzichtelijke site, aanmaken van een account en het maken van een afspraak is simpel en intuïtief. Kortom een vaccinatie in een handomdraai geregeld.

vriendelijk en deskundig

Een afspraak maken was gemakkelijk en de berichten van Thuisvaccinatie duidelijk. Bovendien werden we voorzien van een goed advies voor de reis.

Zeer snelle en duidelijke hulp

Via mail zeer snel en goede hulp gehad rondom mijn prille zwangerschap. Daarnaast kwam Mehmet Gungor gisteren bij ons voor de inentingen en heeft hij zeer kundig en uitgebreid ons te woord gestaan! Echt super service!

Super top, geen betere vaccinatie mogelijk.

Goed geprikt, nauwelijks spierpijn, lekker snel, aardige doctors, het enige wat nog zou kunnen verbeteren om van te voren een nog betere tijdsindicatie te kunnen geven.

geheel volgens verwachting

Betrokkene kwam op tijd. Was vriendelijk en voorkomend. Gaf uitleg en voorlichting. Behandeling was pijnloos

Top geregeld!

Ideaal om thuis gevaccineerd te worden. Netjes binnen de afgesproken tijd en super uitleg en advies!

prima service

deskundige behandeling en prettig contact vragen werden goed beantwoord

Geweldig Ik geef een cijfer 9. weet niet hoe de sterren werken

Wat een gemak , ben er erg blij mee. Vriendelijke arts die echt alles goed uitlegt.

Komen op tijd, bellen van te voren. Geven vaccinaties en duidelijke toelichting over reizen en ziekte preventie in het buitenland.

Duidelijke uitleg en keurig op tijd

Communicatie vooraf helder en op tijd Verder duidelijke uitleg tijdens de afspraak.

Uitstekende service.

Afgesproken bezoektijden kloppen redelijk en er wordt vooraf nog gebeld. Goede voorlichting.

Kort en krachtig

De arts had er een prettig tempo in zitten en was goed voorbereid. Ze was aardig en kon mij heel duidelijk uitleggen welke vaccinaties belangrijk zijn en welke optioneel. Ook uitleg over andere gevaren qua gezondheid waar ik rekening mee moet houden ( muggen, stilstaand water etc) En ze kon pijnloos prikken.

Arts kwam op de afgesproken tijd en heeft alles duidelijk en rustig uitgelegd. Dit is een voorbeeld van een hele goede service.

Geweldige ( en snelle) service aan huis.

We hadden voor een reis naar Namibië op korte termijn nog een vaccinatie nodig. Bij GGD en ziekenhuis konden we pas na drie weken terecht. Bij Thuisvaccinatie werd zeer snel gereageerd en konden we al binnen 4 dagen (met weekend ertussen!) thuis de benodigde vaccinatie krijgen. Onze eerdere bijzonder goede ervaringen met Thuisvaccinatie werd opnieuw bevestigd.

Fijn zo aan huis.

Zeer relaxt.

Kort en bondig advies

Keurig binnen de tijd, denkt mee met de benodigde vaccinaties, aardig, profesioneel

Zie hierboven

Helemaal prima