snelle afspraak

afspraak kon op korte termijn. UItleg was goed maar wel wat snel. website is gemakkelijk en je vind er veel informatie

De mevrouw die bij mij was nam er alle tijd voor om alles uit te leggen. Bij twijfel van haar kant belde ze haar achterban om dit te bespreken. Niets dan lof.

Prima en snel alles geregeld

Prima en snel alles geregeld

Arts op tijd en secuur!

Op tijd goede uitleg

Heel veel gemak maar ook geweldig

Voor iemand met een naalden fobie is thuisvaccinatie.nl een uitkomst. In je eigen omgeving, volledig op je gemak, je laten vaccineren voor je vakantie. Naast dit is er ook ruimte tot het stellen van vragen en krijg je aanvullende info over eventuele risico's.

Handig thuis laten vaccineren

Betrouwbaar en zeer handig dat er thuis gevaccineerd kon worden.

Plezierig contact en goede voorlichting

Goed op tijd, de dag zelf vooraf even telefonisch doorgegeven dat ze er aan kwam. Goede voorlichting, plezierig contact, goed geprikt.

Prima! Arts op tijd binnen het tijdvak en nette behandeling

Tevreden

Zeer tevreden ik heb naaldangst maar stelde niks voor.

Goed geprikt

Weinig last van arm erna, vriendelijke arts en medewerkers.

Geweldig!

De website is overzichtelijk en de adviezen die ik vroeg kwamen snel en waren duidelijk. Het plannen van een afspraak is ook eenvoudig. Dan komt er een arts bij je thuis die de tijd neemt voor overleg en toelichting. Verder is er ook een nummer dat je altijd kunt bellen. Echt alles klopt!

Prettig

Fijn contact en duidelijke communicatie

Duidelijke website waar je alles kan terugvinden, vervolgens goede communicatie en afspraak op tijd! Heel fijne ervaring.

Zeer kundig en comfortabel

Heel gemakkelijk op deze manier: 3 gezinsleden tegelijkertijd.

Professioneel en duidelijk

Ideaal dat een arts thuis komt voor je vaccinaties. Zorgvuldig en accuraat.

Makkelijk en aardige arts die thuis kwam

Duidelijke communicatie en op tijd

Professioneel en betrouwbaar

Heel goed advies gekregen over de vaccinaties.

uitstekend

prima uitleg etc

Goede uitleg en prettig contact

Zeer prettig contact Duidelijke uitleg Evt bijwerkingen

Keurig afgehandeld

Keurig op tijd en kundig. Vriendelijke persoon die goed op de hoogte is van de reisbestemming.

Vlot en professioneel

Wij vonden het een handige manier om onze vaccinaties te regelen. De communicatie is helder en we zijn prettig geholpen.

Fijn consult, goed advies

Dokter kwam langs en kreeg voordat hij kwam een indicatie sms voor de tijd. Zijn uitleg wat duidelijk en opties voor vaccinatie goed doorgenomen. Prik was nauwelijks voelbaar.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp