Snel, duidelijk en vriendelijk!

Snel, duidelijk en vriendelijk!

Goede voorlichting gekregen.

Vriendelijke arts, veel informatie gehad waar je ook echt iets aan hebt. Echt een aanrader.

Top geregeld

Fijne vrouw, nam de tijd voor ons en heeft duidelijk nog wat dingen uitgelgd

Goed geregeld en leuke arts

Makkelijk geen parkeerproblemen en een vriendelijke arts

Superfijn dat dit mogelijk is. Geen vrije dag opnemen maar na werktijd. Aardige arts!

Perfect, deskundig, meedenkend en professioneel

Ik vond dit een enorme verbetering als ik dit vergelijk bij een bezoek aan het ziekenhuis. Heel vriendelijk, meedenkend, adviserend en ook de benadering van de medewerker was ik zeer te spreken. Ik kan niet meer sterren geven voor de beoordeling, maar het is echt aan te raden. De vaccinatie ging heel soepel en weinig last gehad.

Matig

Ik vond dat er niet echt de tijd werd Genomen. De arts zou er tussen 09:00/11:00 zijn maar was er om 11:45. Duurde 3 min en toen was hij weer weg. Ik had eigenlijk verwacht dat ik meer informatie zou krijgen over bijvoorbeeld het land en waar ik op moet letten.

Ideaal

Vriendelijke artsen

Hele prettige ervaring

Alles wordt goed gecommuniceerd en geregeld. Ook snel terugkoppeling na een aanpassing. De dokter was heel vriendelijk en duidelijk met haar verhaal.

Vriendelijk personeel en goede service

Goede service en personeel dat zich vooraf ingelezen heeft. Ik ben erg blij met thuisvaccinatie!

Prima ervaring

Uitstekende sessie

zowel heel goede als heel slechte ervaring afhankelijk van de persoon

De eerste afspraak voor het prikken van ons gezin (4 personen) was in een tijdsblok van 18:00 - 22:00 uur in de avond. De dag ervoor ontving ik een e-mail dat de arts tussen 19:30 en 21:30 uur bij ons zou zijn. Op de dag van prikken ontving ik een app bericht dat de arts al om 18:10 uur in er zou zijn. Gezien het feit dat ik op dat moment nog op weg naar huis was heb ik de arts gemeld dat ik om 18:20 uur aanwezig zou zijn en hij dus eerst mijn vrouw en kinderen zou prikken. Hij was om 18:17 uur klaar en weigerde te wachten totdat ik thuis zou zijn. Mijn vrouw heeft nog geprobeerd de arts te vragen om te wachten omdat ik al ondertussen in de wijk was. Kortom op het moment dat ik de straat in reed reed de arts weg. Ik heb direct contact met hem opgenomen maar hij weigerde om nog te prikken. Ik werd heel vervelend behandeld. Ik was / ben verontwaardigd over deze handelswijze en heb direct rond 18:30 uur een klacht ingediend. Deze klacht, de opvolging van de klacht en de oplossing was heel goed. Het antwoord op onderstaande vraag: aanbevelen is voor mij dus een ja, maar....

Erg gehaast

Man was erg gehaast. Ik heb zelf 2 honden bij binnenkomst moesten die uit zijn buurt wat logisch is maar werd nogal haastig/bot verteld. Eenmaal zover zij hij niet veel. Hij gooide al zijn spullen op een tafeltje met als boodschap dat ik zijn rommel moet opruimen. Verder gingen de injecties prima niks mis mee. Wel ideaal dat ze bij je thuis komen ik denk alleen dat je geluk moet hebben wie je treft.

Top zorg en service in eigen, vertrouwde omgeving

Top zorg en service in eigen, vertrouwde omgeving

Snel, kundig en vriendelijk

De afspraak verliep vlot, injectie is netjes gezet en de medewerker was aardig en vriendelijk.

Volgende keer weer

Uitermate goede service

Goede uitleg. Vriendelijk. Afspraak werd wat later maar daarvoor ook keurig tijdig van op de hoogte gesteld.

Makkelijk als je veel werkt

Handige optie. Komen bij je thiis, vriendelijk en geven goede adviezen

Geweldig! Wat een gemak!

Geweldige ervaring! Makkelijk, lekker in eigen omgeving en scheelt veel tijd en moeite. Bovendien was weekend ideaal!

Erg tevreden.

Voor kinderen is het ideaal dat er iemand thuis komt voor de vaccinatie. De meneer die bij ons thuis kwam, was ontzettend vriendelijk tegen de kinderen.

Beetje gehaast

Eerst was de afspraak tussen 18.00 en 22.00. Werden we begin middag gebeld of het om17.30-18.30 zou kunnen. Beetje nerveus kwam de enting arts over. 17.15 stond hij voor de deur.. geen legitimatie of brief van de afspraak. enter was snotverkouden en wij zorgen zelf voor een snuifdoek. Handen waste hij niet daarna en alles ging zo snel. Voordat de laatste van ons gezin was geënt moest ik tekenen. Kon in alle haast niet zien waarvoor eigenlijk! Enten ging prima. Afwikkeling zeer gehaast. Door ons zelf stempels gevraagd op een blanco A4 papier. Wij wilden geen boekjes; beetje overbodig en niet milieuvriendelijk. Alleen werd gezegd dat we moeten uitkijken met aaien dieren en eten van salades. Spuitjes lagen op tafel. Ik vroeg wat wij hiermee moesten... en moesten we zelf maar weggooien. Wij vinden dit allemaal erg gehaast. Welters uitgelegd dat we over een jaar de enting moeten herhalen, dat vonden wij dan weer duidelijk.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp