fijn, gewoon thuis op het moment dat het je zelf het beste uitkomt!

de arts neemt alle tijd voor je en verstrekt goede informatie.

Snel en goed geregeld

Wij moesten met zijn zessen gevaccineerd worden en dan is thuisvaccinatie helemaal een uitkomst. Gewoon in de tijd dat het je uitkomt. Goed advies, goed geprikt en de financiële afhandeling is super geregeld. Ik ga voor een vaccinatie de deur niet meer uit :-)

Erg fijn dat het thuis kon

De vrouw zette de vaccinaties erg vlug. Dit deed ze omdat ik aangaf bang te zijn. Ze heeft me goed gerust gesteld. Vond het een prettige ervaring.

Snelle en goede zorg

Goede mogelijkheden voor een afspraak. Hierdoor konden we snel geholpen worden. Duidelijke uitleg!

zo handig thuis vaccineren

Ik laat mij al paar jaren thuis vaccineren. Handig deskundig vriendelijk.

Uitstekende en op tijd thuisvaccinatie

De afspraak is van te voren aangekondigd, en juist. Advies thuis gekregen van de arts. Van mij mag u de service zo jouden gewoobn perfect

Snel en efficiënt!

Ik werd heel goed geholpen en ik had makkelijk mailcontact. De reactie was telkens ongelooflijk snel. Heel fijn.

Heel tevrden

Goede informatie

Allemaal prima geregeld !!

Makkelijke manier om je inentingen te regelen, gemaakte afspraken kloppen allemaal en prettige mensen die bij je langs komen. allemaal top!

Mooi op tijd en kundig, wat niet helder was werd nauwkeurig nagevraagd.

Verder vriendelijk, mooi concept zo.

Er wordt snel en adequaat gereageerd.

Snelle en effectieve dienstverlening.

Booking ok, op tijd bij mij thuis, professioneel gehandeld

Alles prima

Duidelijke site, goede info, afspraak ttijdstip wordt waargemaakt. De prik voelde ik niet :)

Ik heb 4 jaar geleden ook via thuisvaccinatie prikken geregeld. Ik was daar toen zeer tevreden over, vandaar dat mijn keuze nu ook weer op hen viel. Ik ben prima geïnformeerd vooraf. De medewerkers die bij mij thuis kwamen waren zeer professioneel, gaven goede informatie, maar ook gewoon gezellig.

Super gemakkelijk

Tot mijn verbazing vond ik het uitstekend dat ik gewoon thuis kon blijven en niet een afspraak moest maken bij mijn huisarts.

Snel en juiste informatie

Fijne ervaring, zeer positief. Ik kreeg snel reactie en uitgebreide informatie.

Het gemak van thuis maar arts veel te laat

Vriendelijke man maar anderhalf uur te laat op afspraak met slap excuus. Hierdoor heb ik hele dag thuis moeten blijven. Hier was ik niet blij mee.

Fantastisch!

De arts was zeer kundig en stelde ons op ons gemak. Hij maakte een leuk praatje en gaf super tips! 10 punten voor deze man!

Heel prettig en duidelijk

Prettig, duidelijk en heel snel

Prettig dat dit aan huis kan, goede uitleg.

Goede uitleg en zeer netjes behandeld

Super fijn om thuis geholpen te worden.

Goed en vriendelijk mijn vaccinaties kunnen krijgen 👍🏼

De vaccinaties gekregen die ik nodig had en nog informatie gekregen over het land waar ik heen ga.

Goede info dank u

Dit is de derde keer dat ze bij mij thuis komen .Goed op tijd ,vriendelijk en professionele artsen.

Top! Deskundig en op afgesproken tijdstip.

Goed en deskundig.

Super goed geregeld, deskundig en zeer efficiënt!

Zie boven

Opaallaan 1212