Uitstekende service

Voor het eerst gebruik gemaakt van Thuisvaccinatie.nl en het is perfect verlopen.

Kundig advies en sympathieke arts

De arts gaf veel tips over medicatiegebruik en ziekte-preventie. Erg behulpzaam.

Netjes, goede voorlichting

Fijn consult, duidelijke uitleg over het land en waar rekening mee te houden!

We werden goed geadviseerd door een aardige arts.

De arts nam de tijd om alles op te zoeken en uit te leggen.

Goed geregeld

Tijdsplanning prima. Informatie ter plekke is uitgebreid.

Top!

Helemaal top: goede voorbereiding en informatie vooraf, perfect op tijd en goed advies

Goed geregeld.

Afspraak maken ging goed. Wel jammer dat het gekozen tijdstip achteraf niet uit kwam. Ik kreeg een mail met het verzoek om een ander tijdstip. De gewijzigde tijd werd tussen 13 en 15, met een voorkeur voor begin 13.00. Helaas kwam de arts pas tegen kwart voor 3. We vonden de arts wat stug. Kan vriendelijker wat ons betreft. Gaf wel goede tekst en uitleg

Prettige ervaring

Vriendelijk, kundig en zeer informatief.

Snelle service. Flexibel

Heel blij dat we in het weekend alsnog geholpen konden worden. Snel en flexibel en deskundig advies.

Aardig en fijn geholpen

Aardige vrouw en goede uitleg

Top gerustgesteld kennis vaccineren geen onnodige advies

Gebeld dat ze eerder kwam heerlijk zo hadden we nog wat aan de avond

Lekker makkelijk

Zo makkelijk dat het thuis kan. Ze weten precies wat je nodig hebt. Aardige artsen...

Goede voorlichting en inenting in de thuissituatie, ideaal!

Goede voorlichting en inenting in de thuissituatie, ideaal!

Snelle reactie, duidelijk!

Snelle hulp en zorg op maat!

Snelle service en afspraak zoals op aangegeven tijd

Heb een prima ervaring aan overgehouden. Snelle vaccinatie en zonder gedoe. Super handig dat dit thuis kan omdat het zo nauwelijks extra tijd kost.

Professioneel, vaardig, vriendelijk en snel

Professioneel, vaardig en snel

snel en makkelijk

Erg tevreden, het was binnen 5 minuten gebeurd. Ook goed geïnformeerd van te voren. Het enige nadeel vond ik dat je niet precies weet hoe laat je iemand kan verwachten. Voor de rest erg te spreken over de manier van werken.

geweldig

Een dag van te voren nog een mail ontvangen waarin aangekondigd werd hoe laat we de medewerker konden verwachten. Kwam keurig in die tijd aan. Goede informatie gegeven en advies gekregen

Handig

handige website waar je makkelijk kunt zien wat je nodig bent en een afspraak kan maken. Fijn dat ze aan huis komen en je daardoor veen tijd verliest aan wachten. Ideaal. Prettige arts die de inentingen kwam doen. Goede Communicatie

uitstekende service!

Hele goede service, waarin afspraken helder zijn en goed zijn nagekomen. Ook nuttig om nog specifieke informatie en toelichting te krijgen.

Netjes volgens afspraak

Netjes volgens afspraak

Twee keer vaccinatie gehad van dezelfde man. Erg vriendelijk, beleefd en kundig. Ruimte voor vragen en kregen informatieboekjes die we nog eens rustig door konden lezen. Kortom als wij weer eens een vaccinatie nodig hebben, doen we het op dezelfde manier.

Gemak

Gebruikt daar mijn zorgverzekeraar hier contract mee heeft. Gemak dat je deur niet uit hoeft Geen persoonlijk contact

Erg goed. Snelle service met duidelijke instructies.

Erg goed. Snelle service met duidelijke instructies.

Helemaal goed

Vanaf het eerste contact was er een vertouwd gevoel. Dit is ook bij de vaccinatie bevestigd, mede als gevolg van de duidelijke uitleg die door de dienstdoende arts werd gegeven.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp