super

alles heel duidelij uitgelegd

Gemakkelijk, snel, prettig

Graag had ik de twee injecties van deze dure vaccinatie, die met enkele maanden tussenpoos worden gegeven, in één keer van tevoren betaald, in plaats van tweemaal na afloop. Dan had ik de kosten van deze vaccinatie bij de belastingaangifte kunnen opvoeren als aftrekbaar, wat mij minstens €200 had gescheeld. Het gebrek aan medewerking om in dit geval af te wijken van de gebruikelijke factureringsroutine vind ik star en zeer klantonvriendelijk. Overigens ging het inplannen van de afspraak vlot, en kon het op korte termijn. Geen onnodige bureaucratie. De arts kwam keurig op tijd binnen het 2-uur window, dat de dag tevoren was medegedeeld, nadat bij het maken van de afspraak een compleet dagdeel was gereserveerd.

Handig

Omdat de GGD (en andere vaccinatie centra geen beschikbaarheid hadden op korte termijn (als in binnen 2 maanden) uitgeweken naar thuisvaccinatie.nl. Kost een paar centen maar wel super handig en deskundig.

Gemakkelijk, snel en informatief

Het is de 2e keer dat ik Thuisvaccinatie consult /inentingen heb gekregen voor reis naar Azië. Het is effectief, efficiënt en uitgevoerd toor een kundig arts

Keurig geregeld!

duidelijke uitleg, goede check op wat wel en wat niet van toepassing! kundige inbreng van de diverse vaccins! wij met een samenstelling van 4 personen zijn uitermate tevreden!

Handig, praktisch en aardige arts

Fijn om thuis te kunnen worden gevaccineerd, zeker met kinderen. Aardige en kundige arts.

Deze keer teleurstellend

Ik had een afspraak tussen 16.00-20.00 uur en uiteindelijk kwam de arts te laat. Had mijn afspraak afgezegd, maar had net zo goed die door kunnen laten gaan. Ook vreemd dat je 20 Euro pp moet betalen voor een "consult", terwijl het een herhaal vaccinatie was en de arts welgeteld 10 minuten binnen is geweest.....

Heel fijn zo aan huis!

Prima bedrijf. Duidelijke informatie, gemakkelijk te regelen en vriendelijke dame.

Heel prettig

Het is niet alleen gemak dat we thuis konden laten vaccineren. Voor onze jongste zoon was de spanning van een prikje thuis op de bank ook veel beter te verdragen. De tweede keer ging het zelfs bijna zonder angst bij hem. Vriendelijke artsen die ons goed adviseren en de keuze vervolgens geheel bij om ons lieten. Aanrader.

Duidelijke uitleg en vriendelijk

Heel fijn dat er de tijd werd genomen voor mijn dochters die wat angstig waren en dat er goed meegedacht werd.

Duidelijke informatie

Mooi op tijd, Steeds op de hoogte gehouden worden van tijdstip van aanwezig zijn Kundige vrouw.

Goede ervaring

Er wordt goede uitleg gegeven, gekeken waar je naar toe gaat en welke vaccinaties je al hebt. Fijn dat dit aan huis kan, het scheelt je een trip naar een priklocatie. Doen zou ik zeggen!

Snel een afspraak kunnen maken, snel geholpen

Duidelijke uitleg, zowel online als in de woonkamer. Netjes binnen het afgesproken tijdsblok

Top geregeld allemaal!

Het was allemaal top geregeld, goed advies. Zeker aan te raden.

Heel vriendelijke en punctuele service

De vaccineerder arriveerde keurig binnen het de dag tevoren aangegeven time-frame van twee uur bij mij thuis. Ze was enorm vriendelijk, goed voorbereid, en de vaccinatie was snel toegediend. Zeker een aanrader voor mensen die krap in hun tijd zitten of om andere redenen niet naar een GGZ kantoor kunnen.

Vlot geregeld

Goed en gemakkelijk geholpen

De vaccinatie arts was heel vriendelijk en behulpzaam. Ons hele gezin is in een keer gevaccineerd. Dat was aanvankelijk lastig te plannen met oudere kinderen maar thuis vaccineren was voor ons een handige oplossing. De arts heeft met ons de noodzakelijke en daarnaast optionele vaccinaties besproken, die per regio verschillen. Al met al zijn we heel te vreden.

Snel en makkelijk

Met een gezin super makkelijk

Erg makkelijk en goed

Handig om buiten werktijd om je vaccinaties te krijgen en deskundige informatie.

Goede service goede uitleg

Afstemmen over afspraak, begripvol. Arts zeer kundig geeft goede uitleg. Goed geregeld

Makkelijk

De arts kwam toch zeker een half uur te laat. Had mij wel gebeld dat hij later kwam, maar toch.

Goede voorlichting en de juiste vaccinatie ontvangen

Vriendelijke man, die goede voorlichting gaf

Echte dienstverlening

Fijne duidelijke uitleg van vaccinaties en voor en nadelen benoemd. Prettige communicatie met deze arts die ons reeds eerder heeft gevaccineerd. Het thuis vaccineren op afspraak blijft erg prettig.

Heel gemakkelijk

Snel een afspraak gemaakt en prikken zijn snel gezet. De communicatie is duidelijk en helder.

Deskundig, vriendelijk.

Fijne duidelijke uitleg gekregen over hoogteziekte. Het aantal stempels zetten in het vaccinatieboekje kostte meer tijd dan de prik plaatsen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp