Groot gemak

Makkelijk voor de klant. Vriendelijke arts.

Goede informatie gekregen

Helemaal goed

Professioneel

Onze 1ste ervaring met thuisvaccinatie is goed, kwam mooi op tijd en kwam professioneel over.

Super tevreden

Goede voorlichting en klantvriendelijk

Prima....snel en accuraat geen bijzonderheden.

Geen bijzonderheden.

De arts gaf veel info

Toppie

Mijn ervaring is zoals voorheen toppie Al moet ik eerlijk toegeven dat ik niet erg gelukkig werdt van de Dame die de prikken kwam zetten.

uitstekend

goed, snel en professioneel.

super

super snel en vakkundig

Geweldig dat ze gewoon thuis komen

Dokter was op tijd, hele aardige dokter

Prima flexibele houding.

Na het doorgeven van een veranderde afspraak kwam de Thuisvaccinatie op de eerder afgesproken tijd. Door soepel zijn programma aan te passen lukte het later prima.

prima en makkelijk

prima en makkelijk

Geweldig!

Arts arriveerde keurig op tijd en gaf duidelijk advies en was super vriendelijk, topper!

Punctueel, vriendelijk en goed advies

Punctueel, vriendelijk en goed advies

Prettig contact en dat in eigen huis

Niks op aan te merken!

Makkelijk en snel

Wat een fijne service! De website is gebruikersvriendelijk, een afspraak kon snel worden gemaakt (binnen en week) en ik werd goed geinformeerd over het tijdstip dat de medewerker zou komen.

Snel en efficiënt en behulpzaam

1 dag vantevoren nog malariapillen geregeld bij thuisvaccinatie aan het einde van de dag. Kortom snelle service, efficient en behulpzaam.

Goed geregeld

Zeer prettige ervaring

Prettige website, afspraak wijzigen ging soepel, en erg vriendelijke arts. Niets aan te merken op Thuisvaccinatie!

uitstekend

Het is makkelijk om online advies te vragen en een afspraak te maken op een tijd die voor jou uitkomt. Genoeg keuzemogelijkheden. Vriendelijke arts, gaf duidelijke uitleg en advies.

Alles conform afspraak

Makkelijk afspraak te maken. Afspraak wijzigen, vriendelijke medewerker. Mailverkeer uitstekend en de arts en thuisvaccinatie, erg vriendelijk en goed. Factuur doorsturen naar verzekering, ook top! In één woord: PRIMA

De arts nam de tijd en heeft veel informatie gegeven.

Uitgelegd welke vaccinaties ik nodig heb. Het over aanvullend noodpakketten gehad. En de arts nam de tijd.

Goede service!

Netjes geholpen Fijn dat het ook savonds kan gezien onze drukke werk weken. De artsen die wij gehad hebben zijn wij erg tevreden over. Goede uitleg, gezellig praatje, goede hygiene. Wij zijn op en top tevreden!

De huisarts was een aangenaam persoon en heeft uitgebreid de ziektebeelden toegelicht voor onze vakantiebestemming.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp