Had alleen malaria tabletten nodig

Had alleen malariatabletten nodig ,moet dan toch de hele lijst met injecties door werken Rest prima verlopen

prima ervaring, 3e keer

Op tijd, volgens afspraak. Duidelijke uitleg en efficiënt.

Ideaal

Heerlijk om thuis geprikt te worden en aardige arts.

Erg makkelijk, prettig en goede afspraken te maken

Ik ben erg tevreden met thuis vaccinatie.

Redelijk goed

Persoonlijk hou ik meer van telefonisch contact, na verwarring en een aantal mailwissels gevraagd om telefonisch contact. Dat werkte heel goed en alles was daarna helder en duidelijk

Keurig geregeld

Netjes geregeld. Telefonisch een afspraak gemaakt verliep prima. Houden je goed op de hoogte over tijd van de afspraak via mail. Geven gevraagd advies

Prima, blij dat het kan

Tijdsaanduiding kan preciezer. Erg zakelijk

Aangeven tijd zou wat preciezer kunnen. Met arts erg zakelijk. Daar komt hij ook voor!

gemakkelijk en op tijd, redelijk informatief

het zou wel iets minder zakelijk mogen.

Super!!!

Super geregeld dat dit op een afgesproken locatie heb kunnen plaatsvinden, op mijn werk in Gorinchem woon zelf in Rotterdam. Heel vriendelijk en ook goede reis adviezen mee gekregen.

Gewoon goed!

Twee maal gebruik van gemaakt. Communicatie via de mail goed. Gemaakte afspraken keurig op tijd. En vriendelijke medewerkers.

Fijn dat de vaccinatie thuis kan plaatsvinden. Op een eigen gekozen tijd, wel bijvoorbeeld tussen 16.00-20.00 Uitleg bepaalde ziektes wat er in land van bestemming is en hoe je t zou kunnen voorkomen.

Prima, professioneel

Zeer goede dienstverlening. Deskundig en vriendelijk. Goede informatie.

Aanrader!!!

's Avonds snel en prettig geholpen zonder de deur uit te hoeven

Buiten school- en werktijd een afspraak kunnen maken. Gewoon thuis kunnen wachten en niet de deur uit te hoeven door weer en wind om vaccinaties te kunnen halen. Prettig geholpen en er werd alle tijd genomen voor de voorlichting in aanvulling op het geven van de vaccinaties.

ideaal

Deskundig advies, goede website, makkelijk in te plannen, fijn dat het thuis gebeurd.

uitstekend!

De arts was binnen het tijdsduur van de aangegeven afspraak aanwezig. Hij heeft helder advies gegeven over al de vaccinaties.

Zeer professioneel

Arts belde of wij ook eerder tijd hadden. Kwam op nieuw afgesproken tijd. Vaccinatie gegeven en vaccinatieboekje ingevuld. Super geregeld.

Vriendelijk, efficiënt, vakkundig

Vriendelijk efficiënt en vskundig

Efficiënt en professioneel

Hele goede ervaring en uitgebreide uitleg en meer indien gewenst.

De eenvoud en gemak voorop

Veel gemakkelijker wordt het niet. Even de reisbestemming(en) invullen op de website, vervolgens een afspraak maken die jou het beste uitkomt en dan wordt je thuis gevaccineerd en geïnformeerd. En, voor de meesten onder ons ook niet onbelangrijk, met de juiste verzekering nog kosteloos ook.

super makkelijk, super snel, super ervaring, super aardige mevrouw

Het was een positieve ervaring. Per toeval kwam ik terecht op deze site en heb direct een afspraak gemaakt. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Zeer snelle, zorgvuldige service

Ontzettend makkelijke service met snelle opvolging. Zelfs bezoek op zondagavond. Prima advies en snelle levering.

Super vriendelijke vrouw, goed geprint goede uitleg. Ben er zeer tevreden over !

zeer tevreden

De doctor kwam heel goed voorbereid wat informatie betreft en was vlot zonder haast, vriendelijk maar toch objectief en subtiel genoeg dat alles vloeiend verliep

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp