Snel en zorgvuldig

Heel handig om dit thuis te kunnen laten doen. Goede voorlichting gekregen. Zorgvuldige uitvoering en administratieve afwerking.

goed geregeld

makkelijk en prima geregeld

Super goed geïnformeerd. Goed geholpen

Zo fijn!

Heel handig dat ze thuis komen. Prettige dame en we zijn goed geinformeerd over allerlei zaken.

Goed op tijd, fijn contact

Snel en goed

Ik heb het als prettig ervaren.

Ik ben geholpen door een vriendelijke man. Het ging snel en het is ideaal dat dit tegenwoordig ook gewoon thuis kan!

Zeer plezierig Een goed advies en thuis geprikt.

Fijne ervaring en lekker thuis geprikt Goed advies

Snelle en goede service!

Je kan online een afspraak maken en een tijdvak kiezen wat goed geregeld is. Ik vind het ook fijn dat een dag van te voren het tijdvak wordt versmalt naar 2 uur. Goede uitleg gehad en ook tips gekregen! Goede service!

Ervaren dokter met goed advies

In de avond had ik mijn afspraak gemaakt. Ik was heel blij dat dat kon. De dokter was een lieve vrouw die goede adviezen had en aangaf waar ik op moest letten. Ik was heel blij met deze adviezen en heb een goede ervaring gehad

Duidelijk, snel, vriendelijk.

Arts was heel duidelijk en werkte nauwkeurig en vlot. Komen snel in huis, prima prijs, zeker een aanrader.

Fijn dat het thuis gedaan wordt

Snel en nauwkeurig.

Het geven van de vaccinaties ging vlot. Werd keurig geïnformeerd van tevoren en gecontroleerd of vaccinaties klopten. Prima service

Prima uitleg

Fijn contact en informatie over de nodige vaccinaties

Super!

Fijn dat ik met 2 kinderen nergens naar toe hoefde te gaan. En dat de afspraak in de avond gemaakt kon worden.

Aanrader: snel, verantwoord en comfortabel thuis!!

In vertrouwde omgeving met uitvoerig deskundig advies en controle en vaccinatie door een arts.

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk en professioneel geholpen

Geweldige service

In het aangegeven tijdsblok kwam er iemand van thuisvaccinatie die na alles te hebben gecontroleerd de injecties bij mij en mijn vrouw toediende. Nogmaals een geweldige service!

goed en adequaat

Niets op aan te merken, snel geholpen goed advies. Prettig dat era direct bij de zorgverzekeraar wordt gedeclareerd !

Hartstikke prettig

Een hele fijne, aardige arts, heel toegankelijk. Ook heeft ze alles goed uitgelegd en goed meegedacht. Erg fijn om de vaccinaties ook thuis te kunnen krijgen, heel handig!

Top, goede uitleg erbij

Vorig jaar ook gebruik van gemaakt. Ik raad dit aan iedereen aan. Handig, snel en kost niks extra's

Handig

Handig

Prima en fijne service aan huis.

Keurig, netjes en op tijd

Kort maar krachtig

Handig om dit aan huis te hebben en tegelijk alle drie gevaccineerd te worden. Het mag wel meer een informatief verhaal worden wat toegesneden is op de persoonlijke situatie. Dat is natuurlijk allemaal terug te lezen in de aanvullende informatie, maar het draagt m.i. bij aan de klantgerichtheid.

Zeer goede ervaring

Ze was erg aardig..mooi op tijd , en vertelde nuttige informatie.

uitstekend

prima aanbod van tijden / dagen voor de vaccinaties.. Werkdagen en ook in de avonden en weekend / feestdagen. Voor een gezin goed te plannen . afspraak werd bevestigd, direct geannuleerd en voldoende andere opties geboden.. Erg prettig. 2 dagen voor die tijd bericht in welk tijdblok je zit zodat je een indicatie tijd hebt. erg prettig ervaren. rekening kwam netjes snel en klopte.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp