Snel en duidelijk

Goede communicatie! Al had ik wel graag iets eerder geweten wat de totaalkosten waren, maar uiteindelijk kreeg ik dat nog te horen voordat ze kwamen prikken. Arts was erg vriendelijk en bekwaam. Hij heeft me alles duidelijk verteld en was met 20 minuutjes weer klaar.

snel en vriendelijk

De medewerkers zijn vriendelijk en doen hun werk snel en efficient

Uitstekende voorlichting!

Vriendelijke arts die de tijd nam om alle do’s and dont’s voor onze reis naar Colombia uit te leggen. Fijn dat het allemaal aan huis kan.

jullie gaven ook goede reisinformatie over alles.

De hele familie in 1 keer klaar!

Het maken van de afspraak ging gemakkelijk, toch nog even gebeld voor de zekerheid. Het telefonisch contact was vriendelijk en hulpvaardig. En het prikken zelf, ideaal! Binnen een kwartier zat het er op. Klaar voor vakantie!

Helemaal super

Helemaal super

Heel vriendelijk en duidelijk!

Mijn voordeur bel deed het niet dus ik werd gebeld dat ze voor de deur stond. Heel vriendelijk en een duidelijk antwoord op al mijn vragen. Zeer op tijd en het bezoek duurde ook niet te lang.

Zeer goede service.

Heel positief.

Snelle service zonder gedoe

Persoonlijke aandacht en goede informatie verstrekking.

Erg makkelijk om thuis de injectie te krijgen

Het is makkelijk, tijden worden goed doorgegeven. Arts is vriendelijk en legt het allemaal goed uit

Fijn dat je dit thuis kunt laten doen

Wij gaan voor de tweede keer naar Thailand. De eerste keer hebben we ons ook laten vaccineren door 'thuisvaccinatie.nl'. Voor ons vanzelfsprekend dat we het weer op deze manier zouden doen. Erg fijn dat dit mogelijk is. Goede voorbereiding en goede uitleg op de dag zelf.

Fijn dat het thuis kan en dat je zelf een afspraak kunt plannen

Fijn dat het thuis kan en dat je zelf een afspraak kunt plannen. De uitleg was helder en de extra informatie was ook duidelijk.

Vriendelijk persoon, superfijn dat ze aan huis komen, duidelijke uitleg en je word goed over tijdstip afspraak op de hoogte gehouden

Gewoon zoals het moet zijn,makkelijk en goed.

Zou het iedereen aanraden.

Prima advies en kundig geholpen

Goed gesprek en kundig advies

Netje en vriendelijk behandeld

Er werd uitgelegd wat de vaccinatie inhoud. Gevraagd of wij nog meer wilde weten over de vaccinatie.

Zeer tevreden.

Goede service, kennis van zaken en vriendelijkheid, heel fijn!

Snel geregeld

Via de website malariapillen aangevraagd en snel een reactie gehad. Bedankt!

vriendelijke en snelle service

de website is handig, je hebt snel een afspraak. de afspraak zelf was binnen de juiste tijd en verliep snel en moeiteloos, erg vriendelijk!

Veel en duidelijke informatie

Prettig, vriendelijk en alles heel comfortabel afgehandeld.

Zeer prettig

Mijn ervaring is zeer prettig in de communicatie

Snel en makkelijk thuis

ivm. emigratie had ik weinig tijd dus liet ik ze thuis komen erg handig

Gemakkelijk maar gehaast

Fijn dat het thuis kan en een prik snel is gezet, ik had echter wel wat uitgebreidere voorlichting gehad over de risico's en ziektes in het gebied. De persoon kwam wat gehaast over.

Prettige arts die duidelijke uitleg geeft en de informatie geeft die noodzakelijk is.

Prettig dat ik de informatie ook per mail toegestuurd heb gekregen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp