snel vriendelijk en uitstekend geholpen

snel een afspraak kunnen maken. komen thuis bij je langs... je krijgt een tijdblok toegewezen en keurig een sms dat ze er aankomen

Zeer ervaren en vriendelijke arts

Prettig bezoek thuis van de arts, die ons goed en vriendelijk heeft geprikt en advies gegeven. We zijn heel tevreden.

Prima service en duidelijke informatie

Goede afspraken, prima informatie en erg handig om dit thuis te kunnen doen

Keurig netjes, blij mee!

Professioneel en efficient bezoek

Heldere uitleg, professionele vaccinatie, , vriendelijke medewerk(st)er.

Perfect geregeld allemaal, deskundig advies.

Makkelijk in te plannen en deskundig advies.

Thuisgemak en prima service

We laten ons al jaren vaccineren door Thuisvaccinatie. Vooraf goede digitale intake dmv een vragenlijst, zelf datum inplannen en transparantie over de kosten. Tussentijds contact is mogelijk mocht je vragen hebben op afgegeven advies t.a.v. de vaccinaties e/o malaria. Op de afspraak dag goed op de hoogte gehouden van tijdstip komst arts. En thuis goede en kundige dienstverlening door de arts. Kortom: aanrader.

Adequaat en vriendelijk

Adequaat en vriendelijk. Op tijd.

Makkelijk en snel geregeld

Goed geregeld en prima voorlichting

Netjes geregeld en goed geholpen. Zeker een aanrader.

Prima en professioneel

Goed geregeld en makkelijk aan huis.

prima!

fijn dat het aan huis kan met goed en deskundig advies.

informatief

De arts meld zich zeker een half uur van te voren dat hij onderweg is. Tijdens de het bezoek neemt hij de tijd om de juiste info te verwerken en kan vragen beantwoorden. De arts is goed op de hoogte van het gebied van bestemming en geeft goede adviezen.

Niets om tegen op te zien

Dr Koen was Op tijd, Vriendelijk, Ter zake kundig, maar niet betweterig, Niet gehaast (en Pijnloos :) )

perfect

ideaal, kwamen keurig op tijd, nemen de tijd voor goede uitleg en stellen de kinderen op hun gemak.

Goede informatie. Prima

super

alles heel duidelij uitgelegd

Gemakkelijk, snel, prettig

Graag had ik de twee injecties van deze dure vaccinatie, die met enkele maanden tussenpoos worden gegeven, in één keer van tevoren betaald, in plaats van tweemaal na afloop. Dan had ik de kosten van deze vaccinatie bij de belastingaangifte kunnen opvoeren als aftrekbaar, wat mij minstens €200 had gescheeld. Het gebrek aan medewerking om in dit geval af te wijken van de gebruikelijke factureringsroutine vind ik star en zeer klantonvriendelijk. Overigens ging het inplannen van de afspraak vlot, en kon het op korte termijn. Geen onnodige bureaucratie. De arts kwam keurig op tijd binnen het 2-uur window, dat de dag tevoren was medegedeeld, nadat bij het maken van de afspraak een compleet dagdeel was gereserveerd.

Handig

Omdat de GGD (en andere vaccinatie centra geen beschikbaarheid hadden op korte termijn (als in binnen 2 maanden) uitgeweken naar thuisvaccinatie.nl. Kost een paar centen maar wel super handig en deskundig.

Gemakkelijk, snel en informatief

Het is de 2e keer dat ik Thuisvaccinatie consult /inentingen heb gekregen voor reis naar Azië. Het is effectief, efficiënt en uitgevoerd toor een kundig arts

Keurig geregeld!

duidelijke uitleg, goede check op wat wel en wat niet van toepassing! kundige inbreng van de diverse vaccins! wij met een samenstelling van 4 personen zijn uitermate tevreden!

Handig, praktisch en aardige arts

Fijn om thuis te kunnen worden gevaccineerd, zeker met kinderen. Aardige en kundige arts.

Deze keer teleurstellend

Ik had een afspraak tussen 16.00-20.00 uur en uiteindelijk kwam de arts te laat. Had mijn afspraak afgezegd, maar had net zo goed die door kunnen laten gaan. Ook vreemd dat je 20 Euro pp moet betalen voor een "consult", terwijl het een herhaal vaccinatie was en de arts welgeteld 10 minuten binnen is geweest.....

Heel fijn zo aan huis!

Prima bedrijf. Duidelijke informatie, gemakkelijk te regelen en vriendelijke dame.

Heel prettig

Het is niet alleen gemak dat we thuis konden laten vaccineren. Voor onze jongste zoon was de spanning van een prikje thuis op de bank ook veel beter te verdragen. De tweede keer ging het zelfs bijna zonder angst bij hem. Vriendelijke artsen die ons goed adviseren en de keuze vervolgens geheel bij om ons lieten. Aanrader.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp