Gemak

Goede service, duidelijke uitleg, afspraken goed nagekomen

Prima!

Vriendelijke en vakkundige arts.

Perfect!

Goed geregeld, snel, met veel gemak en veel relevante extra informatie Precies zoals verwacht was alles gemakkelijk geregeld. Het ging precies zoals aangegeven.

Heel prettig, snel gebeurd, en super fijn dat het aan huis kon!

Heel prettig, snel gebeurd, en super fijn dat het aan huis kon!

Heel handig

Heel fijn en super handig voor je gezin. Vertrouwde omgeving

Goed advies en handig

Het is mogelijk om de vaccinatie in de avonduren of zelfs de zaterdag te plannen, dat maakt het flexibel en je hoeft geen vrij te nemen van werk voor je vaccinatie. Naast de vaccinaties krijg je ook advies over waar je op moet letten op je bestemming. Bijvoorbeeld over malaria en hondsdolheid.

vlot

vlot/efficient aardig

Erg goed

Informatie was heel goed

Perfecte service en aan huis

Aardige kerel over de vloer gehad, duidelijke uitleg en snelle afhandeling.

heel goed

Zeer snel geholpen en hele goede uitleg.

Ideaal met pubers , goed geregeld!

Top!

HEEL MAKKELIJK

HET IS FIJN EN HEEL MAKKELIJK OM THUIS BEHANDELD TE WORDEN WE HEBBEN EEN GOEDE UITLEG GEHAD.

Duidelijk en prima medewerker. Alles goed uitgelegd.

Super service

Alles geregeld en aan huis. Kundig en snel geen verkoop praatjes maar duidelijk en als iets niet nodig is dan wordt dat ook aangegeven.

Goed en duidelijk advies snel geholpen, top!

Snel en goed geholpen, goed en duidelijk advies. Prettige arts.

Top service!

Door thuisvaccinatie krijg ik altijd goed advies, wordt er goed en duidelijk uitleg gegeven en de service is zeer goed.

Super verzorgd en meegedacht

Heerlijk dat ze opbelde of ze eerder langs kon komen. En dat ze alles goed nakeek, ook bij mijn man die niet was aangemeld.

Super dat dit zo kan. De jongeman die is geweest was erg vriendelijk en heeft alles goed uitgelegd en me voor bepaalde situaties gewaarschuwd en tips gegeven. Deze jongeman krijgt van mij een dikke 10 !!

Vriendelijk, zeer deskundig

De dokter nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden en je te voorzien van alle medische informatie omtrent de risico's die je neemt als reiziger in een bepaald gebied/land.

Makkelijk, snel en vertrouwelijk

Netjes binnen de aangegeven tijd, duidelijke uitleg, voelde vertrouwd en ontspannen aan. Snel gebeurd! Zou het iedereen aanraden, zeker als je met het hele gezin gevaccineerd moet worden.

Fijn aan huis met de juiste informatie

De arts nam ruim de tijd voor mij. Al mijn vragen werden beantwoord en er werd goed gekeken wat ik wel en niet nodig zou hebben.

Het was een goede ervaring met een professionele arts.

Het was een vriendelijke arts, die alles goed heeft uitgelegd en goede service heeft gegeven. Hij heeft de inentingen goed uitgevoerd.

Geweldige organisatie

Geweldig dat deze organisatie thuis komt vaccineren. Goede uitleg over alles. Tijdstip kan gepland worden via tijdsblokken zelfs in het weekend. Rekening gaat rechtstreeks naar de zorgverzekeraar.

prima service👍

vaccinatie werd na een telefoontje kort voor de afgesproken tijdstip op een ander adres ( werkadres) gegeven. Prima communicatie

Fantastische service

Afspraak op zondag. Lekker thuis ipv ergens in een wachtkamer op je beurt wachten. Vriendelijke contactpersoon. Zelfs meegedacht aan extra vaccinatie die nog ontbrak. Had hij ook bij zich dus kon meteen afgehandeld worden. Al met al een zeer prettig ervaring.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp