Makkelijker kan niet.

Volgens afspraak op kantoor de vaccinatie gekregen. Hoe makkelijk wil je het hebben.

Snel geregeld, alle tijd voor vragen, deskundig.

Ik kreeg de hulp van.iem.in opleiding, samen met n ervaren (basis)arts. Binnen week na mn aanvraag! Ging goed: belletje dat iets later, ruimte voor vragen. Folder. Duidelijke uitleg over situatie in land van bestemming en waar op te letten. De info op website (procedure, vergoedingen) is duidelijk.

Top !!

Prima!

Wegens ons tijdsgebrek was dit een zeer aangename verrassing om zo onze vaccinatie te krijgen.

Hele leuke vriendelijke arts. Echt klantgericht!

Amicaal, goede uitleg. Begripvol. Kan goed omgaan met kinderen

Snelle reactie maar geen correcte afhandeling recept

Krijgen nu op verkeerde naam de facturen van de recepten

goes gedaan

Goes gedaan

Medewerker nam de tijd om mij te voorzien van advies

Medewerker nam de tijd om mij te voorzien van adviezen, ondanks dat een vaccinatie zo bleek achteraf, niet nodig was.

Vriendelijke en efficiënte service

Vriendelijke en efficiënt medewerker en duidelijke uitleg.

Super relax!!!

Relax en zonder pijn

vriendelijk en vlot

prima geregeld. ging snel en vlot. vriendelijke artsen. voor herhaling vatbaar.

Bezoek als prettig ervaren, was de 2x dat dit gebeurde. Herhaling.

Door omstandigheden werd het een latertje. Afspraak was tussen 18:00 en 22:00 uur. Het werd uiteindelijk 22:45 uur.

Ik heb mijn ervaring met thuisvaccinatie als heel prettig ervaren.

Ik heb mijn ervaring met thuisvaccinatie als heel prettig ervaren. Er werd mij duidelijk uitgelegd waar mijn vaccinaties voor diende en ik vond de mannen erg behulpzaam. Ze namen rustig de tijd voor mij en stelde mij op mijn gemak. Tevens kreeg ik nog extra advies over hoe om te gaan met eten in combinatie met mijn darmziekte. Ik zou iedereen thuisvaccinatie aanraden.

Top! Goede service

Super fijn dat Thuisvaccinatie.nl bij je thuis komt en ook nog eens in het weekend! Meneer was heel rustig en legde ook goed aan de kinderen uit wat hij ging doen. Ondanks dat onze oudste zoon het erg spannend vond, bleef hij rustig en zette precies op het goede moment door. Complimenten en en absolute aanrader. Tot over een half jaar :)

Ideaal om je vaccinatie thuis te krijgen.

Goede communicatie vooraf, een helder advies en ideaal om thuis de vaccinatie te krijgen. Een afspraak inplannen gaat ook vlot. Ik zou thuisvaccinatie bij een volgende reis weer inschakelen. Ik kan het iedere reiziger aanbevelen.

Makkelijk en super geregeld!

Zeer goed systeem Perfecte tijdsplanning Vriendelijk en behulpzaam

De arts was deskundig, snel en geduldig. Goede service!

Prima. Totaal niks op aan te merken. Super handig dat ze thuis komen.

Prima ervaring

geen verder uitleg nodig

vakkundige voorlichting en afhandeling

De arts was in dit geval wel meer dan een half uur te laat.

super

handig dat t thuis kan en goeie informatie gekregen

Een ideale mogelijkheid

Vorig jaar ben ik er op attent gemaakt en heb ik er al enkele keren gebruik van gemaakt. Mijn ervaring met Thuisvaccinatie is zeer uitstekend, omdat je alles thuis kunt regelen. Bovendien en erg belangrijk vind ik, dat er bij onduidelijkheden via E-mail vragen gesteld kunnen worden. De 'snelle' antwoorden daarop zijn overduidelijk en te printen, zodat je deze tijdens je reis altijd weer kan teruglezen. Ook is het prettig dat naast medicijnen, ook de eventuele vaccinaties aan huis plaatsvinden. En dat de kosten van dit alles rechtstreeks met de zorgverzekering geregeld worden. Kortom: Een zorg minder zo vlak voor de reis!

Top geregeld.

Ik hoorde op donderdagmiddag dat ik zondagochtend zou vliegen naar Bogota. Geen tijd om aan het idee te wennen maar moest wel gevaccineerd worden. Super snel geregeld via thuis vaccinatie en zaterdag begin van de middag zaten de prikken erin. Top

Zeer snelle reactie op wijziging adres

Omdat we niet aanwezig waren op ons thuisadres hebben we gevraagd of het ook elders kon. Middels een zeer snelle en duidelijke reactie wisten we meteen dat het daarna goed was doorgegeven en geregeld. Zeer goede klantenservice!

Fantastisch!

Perfect!